Waarom, maar vooral hoe, moeten we insecten aan het westerse dieet toevoegen? Daar hebben voedingswetenschappers, ondernemers en food designers het uitgebreid over tijdens het Wageningse symposium 'InsectSpace' op 10 oktober.
De markt voor eetbare insecten is interessant door de toenemende vraag naar energierijke voeding, duurzame productie en voedselzekerheid. Insecten zouden op al die vragen een antwoord kunnen bieden. Maar hoe overwin je de afkeer van insecten?
Experts en ondernemers presenteren hun ideeën hierover bij InsectSpace. Uiteraard valt er tijdens het evenement ook te smullen van insecten-snacks van over de hele wereld. Voor de echte durfal is er na het symposium nog een culinair insectendiner, samengesteld door FoodSpace.
Durf jij het aan? Kijk op de website voor het hele programma.
Informatie:
Datum: 10 oktober
Tijd: 13:30 tot 22:00 uur
Locatie: Wageningen Universiteit, Stippeneng 2, 6708 PB, Wageningen
Prijs: €16,69 voor alleen het symposium, €37,53 voor het diner en €53,17 voor een combinatieticket (er is ook studentenkorting)
Tickets: Reserveer je ticket hier.
Dit artikel afdrukken
Experts en ondernemers presenteren hun ideeën hierover bij InsectSpace. Uiteraard valt er tijdens het evenement ook te smullen van insecten-snacks van over de hele wereld. Voor de echte durfal is er na het symposium nog een culinair insectendiner, samengesteld door FoodSpace.
Durf jij het aan? Kijk op de website voor het hele programma.
Informatie:
Datum: 10 oktober
Tijd: 13:30 tot 22:00 uur
Locatie: Wageningen Universiteit, Stippeneng 2, 6708 PB, Wageningen
Prijs: €16,69 voor alleen het symposium, €37,53 voor het diner en €53,17 voor een combinatieticket (er is ook studentenkorting)
Tickets: Reserveer je ticket hier.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 2 september krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 2 september krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog