Marketing belaagt ons met misleidende termen, moeders leren kinderen aan om zoet te eten, en er is te veel ongezond voedsel te gemakkelijk beschikbaar. Zelf keuzes maken zit er niet meer bij! Toch? Tijdens deze talkshow gaan FoodUp! Brabant en SFYN Brabant in gesprek met experts.

Tijdens de talkshow ondervraagt SFYN Brabander Anne Reijnders zes sprekers over hun visie op onze voedselkeuzes.

Sprekers
Annet Roodenburg – lector Voeding en Gezodheid aan de HAS en verbonden aan de wetenschappelijke commissie van het vinkje
Eke Marien – fotokok en foodstylist bekend van Koken met Kennis
Olivier Prakken – directeur bij StreekSelecties
Emely de Vet – Wageningen Universiteit
Michelle Davies – GZ psycholoog
Jon Verriet – Radboud Universiteit

Samen beantwoorden de sprekers gedurende de talkshow de centrale vraag ‘waarom eten we wat we eten?’ vanuit hun expertise.

Informatie
Datum: dinsdag 30 mei
Tijd: 19.30 – 22.30 uur
Locatie: de Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, 5222 AE ‘s-Hertogenbosch
Kosten: €3,50, inclusief versnapering. Tickets zijn online verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de talkshow.
Dit artikel afdrukken