Tijdens het Pinksterweekend wordt het Amstelpark een verzamelplaats van chefs en hun signature dishes. Met restaurants, tastings, workshops, muziek en een foodmarket, gecombineerd met een cocktail, speciaal biertje of goed glas wijn dans je door het Amstelpark op fijne deuntjes. Het restaurantfestival geeft jou de kans om de beste chefs van Amsterdam te vinden en hun gerechten te proeven.

Proeven, koken, bakken, kids
Naast veel te proeven, is er ook veel te doen op het evenement. Van zelf de keuken in duiken tot het volgen van wijnproeverijen, kookdemonstraties van Nederlands bekendste chefs en masterclasses. Hobbykoks die liever thuis aan de slag gaan, kunnen de food market afstruinen. Tijdens de wijnproeverijen of workshops leer je van alles over dranken en hun geschiedenis. Ook keert de befaamde AEG Mysterybox Challenge terug en voor de tweede keer is het AEG Baking Lab aanwezig. Bij het AEG Baking Lab kunnen thuisbakkers taarten, broden en koeken bakken. Ook de kleinste chefs staan in de keuken bij Taste of Kids.

Tickets en Florijnen
Koop hier je tickets! Een kaartje is geldig voor een van de vier dagen en je mag zelf kiezen wanneer je komt. Wil je meerdere dagen langskomen? Koop dan een passe-partout.

Op het evenement wordt betaald met Florijnen, deze kun je kopen via de Ticketshop. Uiteraard zijn de Florijnen ook te koop bij het evenement zelf.

Klik hier voor het programma.

Openingstijden
Vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni van 12:00 – 23.00 uur (vr. 15.00!)

Dit artikel afdrukken