imageTrukkers worden op hun wenken bediend!
Bij het tankstation langs de A4 bij afslag Leiderdorp opent Total op 17 oktober de eerste van een nieuwe generatie Total-shops. De Côté Sud shop kent een oppervlakte van maar liefst 320 m2 en er worden veel verse producten verkocht zoals salades, fruitsappen en smoothies. De gehaaste automobilist wil steeds vaker snel, lekker en gezond eten en Total speelt hierop in met het Côté Sud concept, dat zich onderscheidt door veel verse waren, trendy, verantwoorde producten en een sfeervolle, mediterrane uitstraling, met warme kleuren en natuurlijke materialen.

Midden in de shop is een groot koeleiland geplaatst waarin allerlei soorten vers fruit, salades, sandwiches en kant-en-klaar maaltijden worden gepresenteerd. Café Bonjour biedt een ruim assortiment aan ovenverse broodjes, salades, sappen en snacks, maar ook Swirl's ijs, softijs met verse ingrediënten. In de winter wordt deze unit in samenwerking met Unilever omgebouwd tot Soup Factory, waar soepen met een verse topping naar keuze worden aangeboden.

De resultaten van tests met het Côté Sud concept op enkele pilotstations lagen ver boven de verwachtingen: een hoge klanttevredenheid en een omzetstijging in de shop met gemiddeld 7 tot 10%, waarbij food services het zelfs zo'n 20% beter deed. Daarom heeft Total besloten het concept versneld uit te rollen. Voor de zomer van 2007 zullen er meer dan 60 stations in Nederland zijn omgebouwd.

bron: total
Dit artikel afdrukken