Omdat Unilever zijn verkoelende groeimarkten zoekt in het Midden-Oosten, Afrika en Turkije bouwt het bedrijf een fabriek voor duurzaam ijs in Turkije. Dat schrijft EVMI. De fabriek wordt de eerste Unilever-ijsfabriek met LEED-certificering (Leadership in Energy and Environmental Design). Voorts wordt in de productieprocessen regen- en oppervlaktewater hergebruikt, beschikt de fabriek over warmtewinning en wordt al het niet-gevaarlijk afval gerecycled of anderszin hergebruikt.
Wij vroegen ons nog even af welke titel we voor dit bericht moesten kiezen. De vraag is immers: is het ijs duurzaam of beperkt de fabriek zijn milieuimpact?
Dit artikel afdrukken
Wij vroegen ons nog even af welke titel we voor dit bericht moesten kiezen. De vraag is immers: is het ijs duurzaam of beperkt de fabriek zijn milieuimpact?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook