VeggieWorld is de Europese vak- en publieksbeurs voor producten en diensten binnen de vegan lifestyle. Eerdere edities vonden plaats in wereldsteden als Berlijn, Parijs en Zürich. Voor de derde keer komt Veggieworld nu naar Utrecht.

VeggieWorld onderscheidt zich van andere food festivals door de grootse opzet en het internationale karakter. Naast een divers aanbod van heerlijke gerechten en kookdemonstraties, zijn er bijvoorbeeld ook dierproefvrije vegan beauty producten, raw food, vleesvervangers, voedingssupplementen, was- en schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten te koop. VeggieWorld is er niet alleen voor vegetariërs en vegans, maar ook voor flexitariërs en andere bewuste consumenten.

Op het programma, dat binnenkort op de website te vinden zal zijn, komen ook interactieve lezingen en gerenommeerde sprekers voor.

Informatie
Datum: 10 en 11 maart 2018
Tijd: 10:00 – 18:00 uur
Adres: Utrecht, Jaarbeurs, Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Prijzen: Online €8 | Bij de kassa €10 | Kinderen t/m 14 jaar gratis | Studenten, mensen in rolstoel, 65+, Viva las Vega’s- & VEBU-leden €8. Het live programma voor het publiek en professionals is in de toegangsprijs inbegrepen.
Tickets: via de ticketshop op de website.
Dit artikel afdrukken