Nee, natuurlijk is het geen soldaat, maar een granaatappelboom. Zijn granaten zijn zo gezond dat Healthy People er een sticker voor kreeg van de Engelse Hartstichting. Omdat ze barstens vol zitten met antioxidanten zijn. Die helpen tegen alles, van kanker tot hart- en vaatziekten. Die van dit boompje maken alleen de vogels gezond. Die weten dat ze ze open moeten pikken. Daarna splijten ze vanzelf en is het makkelijk eten.
Het werd ooit gepland door iemand die een nuttig boompje wilde neerzetten. Je moest ervan kunnen eten. Tegenwoordig maakt het niet meer uit of je een sierboompje of een fruitboompje neerzet. Fruit koop je in de winkel. Het wordt verbouwd in verre landen en reist over lange wegen.
![image](/images/uploads/vergeten-granaten.jpg)
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Welles/nietes praktijken in elke post... en mensen die beweren gelijk te hebben en vervolgens verwijzen naar sites van producenten en wikipedia.. gaap
Granaatappelen worden niet alleen uit Iran gehaald, ook Afghanistan, India, Israel, Libanon, Tunesië, Turkije en er zullen nog wel meer landen zijn die granaatappelen, of dierzelve concentraat exporteren.
@flipse
tuurlijk heb ik alle posts gelezen.
Monin geeft op de site al aan dat het moeilijk te geloven is dat de drank niets met granaatappel te maken heeft. Hoe verklaar je dat?
De originele grenadinesiroop werd gemaakt van granaatappel. Inmiddels is wel duidelijk dat Monin (en andere merken) hier andere ingredienten voor gebruiken. Dit is jammer en misleidend te noemen.
@willem
onder profssioneel versta ik dat een bartender voor zijn cocktails alleen de beste producten neemt, geen consessies doet ten aanzien van kwaliteit, bereidingswijze, recept en alles wat een topproduct tot een topproduct maakt.
Hiemee wil ik uiteraard niets afdoen aan de kwaliteit van andere merken.
Maar het is een beetje het van verhaal van Illy en de rest....Puur persoonlijk dus;-)
Wat versta je dan onder een professionele bar? Want ik vrees dat je een beetje buiten de realiteit staat als je denkt dat je Karvan Cevitam (of goedkopere merken) niet aantreft. Neem bv. iets simpels als 'grenadine'siroop toevoegen aan trappistbier, wat zeer vaak voorkomt. Dus dan moet het wel in je definitie van professionele bar zitten..?