Anja Twenhöfel stuurde me dit krantenknipsel uit de krant van wakker Nederland hedenochtend.
Als het bericht op waarheid berust, gaan we barre tijden tegemoet. Het kannibale einde van Süskind's Parfum is er niks bij ;-)
![image](/images/uploads/hoe-heeft-het-zover-kunnen-.jpg)
Dit artikel afdrukken
Als het bericht op waarheid berust, gaan we barre tijden tegemoet. Het kannibale einde van Süskind's Parfum is er niks bij ;-)
![image](/images/uploads/hoe-heeft-het-zover-kunnen-.jpg)
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Ik wist niet dat men in Italië balletjes in tomatensaus met spagthetti serveerde? Dat lijkt mij echt iets Amerikaans. De "korrelgrootte" van balletjes past immers niet bij die van spaghetti, zouden ze in Italië zeggen. Bolognaisesaus ook niet overigens, die hoort bij tagliatelle. Heel kleine balletjes zie ik wel nog geserveerd met conchilie of andere grote holle pasta, maar spaghetti vraagt om een vloeibaarder, gladdere sugo.
Ik ben bang dat Aletta Koreman foodlog (nog) niet leest. Maar wie weet, ontdekt ze het toch. Of misschien vergis ik me wel.
dat is vast een lekkere tomatensaus, die wil ik wel eens proberen
Je bedoelt?
Recept!