Dampende glühwein, wafels en oliebollen, warme worst, chocolademelk en kerstkransjes: het zijn de onmisbare ingrediënten van een gezellige kerstmarkt. Op de Christmas Edition van het Viva Las Vega´s Food Festival vind je ze allemaal, en ook nog eens helemaal plantaardig.

Tussen 18 en 20 december 2015 strijkt een bonte stoet hippe foodtrucks en caravans neer op het terrein rond restaurant Gare du Nord. Indoor kun je terecht voor verantwoorde kerstinkopen en cadeaus en kennismaken met inspirerende initiatieven. Buiten zullen de foodtrucks je verwennen met hun plantaardige lekkernijen. Geniet!

Info
Het foodfestival is bij en rondom Restaurant Gare Du Nord, Anthoniestraat 2 in Rotterdam, 10 minuten lopen van Rotterdam Centraal. In het midden van het plein staat de grote Oostbloktrein van Restaurant Gare Du Nord en een gigantische met kerstlichtjes versierde circustent.

De kerstmarkt start op vrijdagavond 18 december (17:00 – 22:00) en is open op zaterdag van 12:00 tot 17:00u en op zondag van 12:00 tot 16:00u. De foodtrucks en caravans zijn op zaterdag tot 23:00u en op zondag tot 20:00u open. Toegang tot het festival is gratis.

Kijk voor meer informatie op de website of op Facebook.

Fotocredits: 'Viva Las Vega's Food Festival - Christmas Edition', Viva Las Vega's‎ via Facebook
Dit artikel afdrukken