Veel van wat we eten wordt geproduceerd door voedselgiganten en de bio-industrie, de natuur komt er bijna niet meer aan te pas. Bijna alles wat we in de supermarkt kopen, zit vol met geur-, kleur-, smaakstoffen en andere E-nummers. Ooit geweten dat veren en haren ook onder de E-nummers vallen? Of dat er vaak varkensvet in snoep zit? Stuk voor stuk goedgekeurde E-nummers, maar ze zo ook echt goed voor ons en wat zijn de effecten voor mens, dier en milieu?
In Voedselhorror lees en zie je precies wat er in ons dagelijks eten zit, al had je dat achteraf misschien liever niet willen weten. Probeer nu nog maar eens te genieten van die heerlijke hamburger of dat glas 'verse' melk bij de lunch. Roos Rutjes laat aan de hand van nietsverhullend beeldmateriaal de naakte waarheid over de 'geheime' ingrediënten van ons eten zien.
Bijgaande link laat een interview zien van Roos Rutjes die zomaar de merkwaarde van de KvW leent.
bron: Telegraaf
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juli krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juli krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
geweldig wat een research .... dat we hier niet meer van horen....het is een schande
Oh, sorry. Dick, kun je deze laatste 3 replies even deleten?
Niet verklappen, Robin...
Haha, goed gedaan. Wilde al bijna wegklikken daar. Net echt. :-)
Doet me denken aan dit uit de hand gelopen wetenschapsproject van een scholier uit de VS van A. : http://www.dhmo.org/