Uit welke streek komt dit prachtige gerecht? Recept als extra hint:
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
Dat zal het zijn, ik ben niet zo'n sopper...:-)
Pfifferlingen.
Hanekammen(dierlijk) of cantharellen (Pfifferlinge)?
Verder: Tsjechie, Slowakije, Polen en Hongarije. Tja, niet heel Oost-Europa dus.
Ik vind ze lekker maar je moet er ook weer niet te veel van verwachten. Het zijn smaakdragers en geen smaakmakers, zo iets als pasta dus. Ik at bijvoorbeeld in Duitsland semmelknödel met hanenkammen in roomsaus. Lekker de saus opsoppen met de knödel.
Heel Oost-Europa? Nee, dat is ook weer niet waar. De knödeltest werd ons door heel echte Weners aangereikt. En die weten wat een knödel is. Ik zou het niet met bapao willen vergelijken. Kreeg ze opgedist in Beieren, Oostenrijk en het voormalig Joegoslavië. Van homemade tot chic restaurant en alles daartussen. Het product kan mij niet bekoren.