Is deze echte ambachtelijke eendenpaté nep? Zo nee, waarom niet?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Sinterklaas Kapoentje...
Nee toch !
Zouden ze die arme man in Holland ook .. eh je weet wel ?
Overigens heb ik nog nooit een prijs van € 94,00 voor een Poulet de Bresse gezien.
Dat moet er een van zeker 5/6 kilo zijn geweest.. Het zijn iderdaad zeer grote hoenders.
Hier gangbare prijzen, en inderdaad goedkoop zijn ze niet.
http://www.lyoncapitale.fr/journal/univers/Guide/Gastronomie/Volaille-de-Bresse-nos-meilleures-adresses
Onze hanen met ballen komen op ongeveer 15-16 euro kostprijs per stuk en zijn niet te koop
https://picasaweb.google.com/kookmarieke/MariekeVanVlaanderen#5131285695847331314
Wat inhoud betreft:
Ook de beste calvados wordt gemaakt van appels en ..?....... peren !
kwaaaak,kwak kwak,kwek,kwaak;;-snater, snater..60%!;""
Deze product is zonder instemming van de eend tot stand gekomen.
nog iemand node gemist hier:Tiny Schouten, pate-specialist par excellence. Ik vond dit draadje trouwens een van de aardigste tot nu toe: weinig azijn,veel olie, divers, grappig,gastronomisch-sec zonder ethische/politieke mosterd en vaak to the point, franse inspraak,en zelfs een katharsis.
het lijkt me ook aardig om Madame L.Marie tussen die twee te laten kiezen , na je opmerking gedaan op 28 febr 14.11 hr in het frans te hebben vertaald, ze zou ter plekke flauw kunnen vallen!