De meest gelezen draad op Foodlog was ook in 2014 een draad over de Philips Airfryer. Het was vast niet de favoriete draad van onze commentatoren. Een vraag aan hen daarom.
De draad over de Airfryerfrites dateert van mei 2012 en haalde 6 commentaren.
Morgen onthullen we de top 10 meest gelezen draden die in 2014 verschenen.
Vandaag willen we graag weten: wat was jouw favoriete draad op Foodlog in 2014 en waarom?
Fotocredits: Frites uit de Airfryer, Foodlog Media
Dit artikel afdrukken
Morgen onthullen we de top 10 meest gelezen draden die in 2014 verschenen.
Vandaag willen we graag weten: wat was jouw favoriete draad op Foodlog in 2014 en waarom?
Fotocredits: Frites uit de Airfryer, Foodlog Media
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Er waren vele, vele interessante onderwerpen. Soms stom, vaak/meestal zeer leerzaam.
Kiezen van favorieten blijft dus tamelijk willekeurig;
-De herleving van de ammoniak-discussie, omdat het onderwerp zo lekker politiek beladen is.
-Niet naar de voedselbank, maar echt doordraaien, omdat sommige respondenten heel gemakkelijk de producten van een ander willen weggeven. En omdat het mooi verband legt tussen de grote buitenwereld, en de armoede in kleine Nederland.
Ook wel fundamenteel, doch met kleine kring van deelnemers, een discussiestuk van Veerman over herstructurering van NL landbouw:
http://www.foodlog.nl/artikel/de-nieuwe-mansholt/allcomments/#comment-132144
-Discussies over wel of niet biologisch mag in 2015 worden overgslagen. Dat kennen we nu wel voldoende.
-
Ik wil Dr. Frank (van Berkum) voordragen met "Eet minder, beweeg meer – vergeet het maar"
Persoonlijk vond ik de serie zomerquiz erg leuk! Met dank aan alle inzenders van foto's en de meekijkers en -raders die soms al verbluffend snel wisten wat een enkel sprietje zou gaan worden.
Huib #10, dat zijn er drie teveel. Alleen die ene draad met douze points. Toch ?
Ik heb beroepshalve niets met voedsel te maken en ben als consument tot het volgende gekomen.
Op 1 stond voor mij:
"Feiten en fabels over carbs: een persoonlijke zoektocht" van Guido Vogel. De talrijke referenties en praktische ervaringen van Guido en vele anderen in het draadje, hebben samen met informatie uit "De voedselzandloper" van Kris Verburgh, het Mediterraan dieet en de nieuwe inzichten m.b.t. vetten van o.a. Dr. Frank, meer indruk op mij gemaakt dan "de schijf van 5" en vele wetenschappers samen, die elkaar uit eigen belang vaak tegenspreken.
Op 2:
De diverse culinaire achtergronden en belevenissen van Nick Trachet in het bijzonder.