De conferentie is onder leiding van Rachelle Eerhart, ontvanger van Cultuurprijs Zuid-Holland.

Werkconferentie Natuurinclusieve Landbouw
Het mondiale voedselsysteem is hard toe aan een nieuw hoofdstuk. In Nederland vinden steeds meer partijen elkaar om dat te gaan schrijven onder de noemer 'natuurinclusieve landbouw'. Deze werkconferentie biedt daarvoor de gelegenheid.

Het Netwerk Natuurinclusieve Landbouw nodigt iedereen uit om bij te dragen aan het opstellen van een agenda en om mee te bouwen aan een steeds bredere beweging. Zo kunnen spelers van onderop tot bovenin het verdere pad gaan banen naar 1 januari 2018. Deze datum staat aan de horizon voor de lancering van de missie: "Nederland als Levend Lab voor de Natuurinclusieve Landbouw".

Programma
's Ochtends neemt Salatin de zaal mee in zijn visie voor een volwassen landbouw- en voedselsysteem en zal hij verschillende Nederlandse natuurinclusieve initiatieven uitlichten. Na de lunch volgt er een workshopprogramma met inhoudelijke en strategische sessies; parallel daaraan ontmoet Salatin initiatiefnemers in een serie 'speed dates', waarvoor iedereen zich bij inschrijving kan aanmelden. In de plenaire afsluiting komt de agenda op weg naar 1 januari 2018 in beeld en zal Salatin de dag-oogst overhandigen aan Gedeputeerde Staten van Brabant en alle aanwezige deelnemers.

Informatie

Adres: Agora 1, 8934 AL, Leeuwarden
Tijd: 09.30 – 16.30 uur
Toegang: €35 inclusief lunch, koffie & thee. HAS-studenten gratis, studenten van elders €10.

Voor meer informatie en het bestellen van tickets zie de website van Natuurinclusieve Landbouw.
Dit artikel afdrukken