De kathedraal vult zich vier dagen lang met foodtrucks en leuke barretjes waar je kunt aanschuiven aan de gezelligste eettafels. Ook kun je genieten van een wijntje, biertje of een ander sapje. Sublime FM zorgt alle dagen tot in de late uren voor funky sounds, met in de vroege avond liveoptredens van bandjes. Vanaf 21.00 uur draait de DJ muziek waarmee je tot 02.00 uur de Paasnacht in kunt dansen.

Tussen het eten, drinken en dansen door kun je kennismaken met de geheime wereld van Werkspoor. Bezoek de de pop-up tentoonstelling ‘De beunhazen van Werkspoor’. Kijk naar straattheater en ga terug in de tijd met nostalgische (kermis)attracties.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Kids kunnen rondjes draaien in de zweefmolen en in de draaimolen, poffertjes eten en een suikerspin laten maken. Een rit in het reuzenrad mag natuurlijk niet worden overgeslagen.

Informatie
Data: 14 tot en met 17 april 2017
Tijden: 12.00 (vr. 16.00) – 02.00 (ma. 21.00) uur
Toegang: Gratis
Locatie: Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht

Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. De kathedraal is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Utrecht Zuilen kun je met buslijn 5 richting Cartesiusweg binnen 20 minuten vlakbij de Werkspoorkathedraal zijn. Uitstaphalte: Gietijzerstraat.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina.
Dit artikel afdrukken