Dit nieuwe festival staat volledig in het teken van ‘Foodtrucks, Music, Market & More’.

What the Fork?!?
Tijdens het festival staan ambacht, kwaliteit en originaliteit centraal, samen met meer dan 15 foodtrucks, een markt met handgemaakte producten en delicatessen en een speciale muziekprogrammering. Je wandelt van de ene naar de andere culinaire verbazing. Elke hap is hier met liefde bereid. Dat proef je ook bij de vaste Pier-hotspots op de FoodBoulevard. Van vlees tot vegetarisch, van zout tot zoet en alles wat er tussen zit.

Je kunt rustig van bijzondere gerechten genieten, pop-up shops bekijken en bandjes bewonderen. Je kunt ook een stapje verder. Wil je met een portie oesters in het reuzenrad genieten van het uitzicht op zee? Durf je met een hamburger op te bungee jumpen? Het kan allemaal.

Informatie
Tijden: van 12.00 tot 22.00 uur.
Prijs: gratis
Bereikbaarheid: De Pier is makkelijk te bereiken met de tram of bus. Vanaf treinstation Den Haag Centraal kun je gebruikmaken van tramlijn 9 richting Scheveningen. Vanaf Station Den Haag Hollands Spoor rijden HTM-trams 1 en 9 richting het strand. Bij halte Kurhaus stap je uit, waarna je binnen 3 minuten naar De Pier loopt. In de directe omgeving van De Pier bevinden zich ook parkeergarages. Deze zijn 7 dagen per week 24 uur per dag geopend en bevinden zich op loopafstand van De Pier.

Voor meer informatie zie de website.
Dit artikel afdrukken