![image](/images/uploads/tilburgculinair.jpg)
Het eerste bord komt op de showtafel te staan en het tweede bord is voor de jury. De gasten die gaan smullen van de derde en vierde portie mogen de deelnemers zelf uitnodigen.
De kanjers mogen het menu zelf samenstellen maar voor elk gerecht is al een ingrediënt uitgezocht:
• In het voorgerecht moet VIS verwerkt zitten
• KIP wordt geserveerd tijdens de tweede gang
• Als toetje is een FLENSJE de basis
De wedstrijd is op zondag 24 september aanstaande in de Centrale tent op het Culinaire plein en duurt van 12 tot 16 uur. Helaas zijn er inmiddels voldoende teams, maar heb jij ook zin om mee te doen?
Stuur dan een mailtje naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken), de krant zorgt er dan voor dat je op de reservelijst komt.
We wensen alle deelnemende kanjers succes met de voorbereidingen en zijn erg benieuwd naar jullie lekkere hapjes!
bron: tilburgse courant
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook