Een reactie uit de winkelstraat.
Foodloglezer Jurgen E. liet me weten dat zijn droom aan diggelen is. Sinds zijn prilste jeugd had hij geloofd dat de HEMA-worst een ambachtelijke worst is. Nou ja, van HEMA dan.
Maar dat die worst nu bij Unox gemaakt blijkt te worden, is wel het toppunt.
Nooit, verklaarde me Jurgen, koopt hij meer een worst bij de HEMA, nu hij weet dat die gewoon uit de fabriek van Unilever's Unox komt. Het nieuws lekte deze week uit naar aanleiding van het voornemen van Unilever om te gaan bezuinigen. Een werknemer besloot uit wraak de HEMA-droom te ontmaskeren.
Kom niet aan HEMA, maar dan moet HEMA ook niet met Unilever aankomen, is dus de boodschap. Zoals Jurgen me schreef: "Hoe ambachtelijk is ambachtelijk nou eigenlijk????"
Inderdaad, als je ook al niet meer op de HEMA kunt vertrouwen, waar moet je dan naartoe?
Wat een staking allemaal niet los maakt.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
ik adviseer ambachtelijke worstenmakers melkzuur aan de ingredientenlijst toe te voegen want dat smaakt super!
hulde voor de hemaworst!
@Dick
Het is alweer 15 jaar terug, die info. Wellicht zijn ze inmiddels van toeleverancier gewisseld.
Staat er op vleesproducten ook niet zo'n EEG code? Op die manier ben ik er destijds achtergekomen wie de ijskoffie van Douwe Egberts produceerde :)
P, foei toch ;-). Maakt AH daarom zo'n ruzie over de merkmelk van Campina in zijn winkels?
Dan ga ik ook maar verklappen: AH melk en Campina melk (de gewone) zijn exact dezelfde.