Gespot is de newsroom met de Foodlogselectie van berichten uit de (inter)nationale pers die het checken waard zijn. Scroll door Gespot en je bent helemaal bij. Reageren? Dat kan, gewoon hier op Foodlog.
Dagelijkse Kost
« L’enjeu, c’est d’être le traiteur préféré des Français » : comment Sodebo est devenu le géant du p
C’est en effet en 1973 que Simone et Joseph Bougro, un couple de charcutier-traiteur en...
Lees artikel op Le Parisien
Voedselketen
De fabriek die zelfs van appelpitjes geld maakt
Stefan Baecke, directeur-eigenaar van Yespers
Lees artikel op Het Financieele Dagblad
Oekraïners moeten creatief zijn met voedselvoorziening: ’Alles komt uit eigen tuin’
De Russen zijn er al bijna twee jaar weg, maar de bewoners van het Oekraïense dorpje...
Lees artikel op De Telegraaf
Steeds minder biomelkkoeien, maar biomelkproductie stijgt
BCZ benadrukt dat de cijfers van 2023 een voorlopige raming zijn, aangezien de definitieve...
France 3 regio france tv info
“Pas le temps, trop compliqué”, les agriculteurs confrontés à la pénurie de vétérinaires qui déserte
Les agriculteurs doivent faire face à un manque croissant de vétérinaires, pourtant...
Lees artikel op France 3 regio france tv info
16.000 ha: Farm in den USA steht für 85 Mio. US-Dollar zum Verkauf #usa #heu
Wer wie John Dutton und seine Familie in der Netflix Serie "Yellowstone" zu Pferd über...
Lees artikel op Agrarheute.com
Energie
NU+ | Dit groene dorp is de proeftuin voor het energiesysteem van morgen
Midden in Delft ligt een minuscuul dorpje
Perspectief
Whales are doing well so it’s time to scrap the body that once protected them, says former head
Peter Bridgewater has a clear message for the International Whaling Commission (IWC) that...
Lees artikel op The Guardian
Log in om te reageren en duimen uit te delen. Nog geen account? Meld je nu aan!
Lees alles over reageren in de gespreksregels.