Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Astrid Spijkers
Nou nee, geef mij maar de echte rode ui, lekker scherp zoals het hoort, dan maar tranen, die neem ik wel even voor lief, maar...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Asda introduceert de traanloze ui
Kom dan maar naar NL, hier mag je wel de hele week open zijn, steeds meer winkels gaan op de zondag open.
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Beste bakker van Frankrijk moet 1 dag per week dicht
Het zou makkelijker zijn als je het op de traditionele manier doet, de vis met zijn kop op de reling van de boot of iets anders...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
'Vissen kunnen niet gillen', onverdoofde slacht moet stoppen
Is begrijpelijk allemaal Karin dat het idd zo moet, anders kunnen ze zo'n kantine net zo goed helemaal afschaffen, maar dan gaan...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Mam, waarom verkoopt de dokter snoep?
Jeroen #2: Meestal koop ik de duurdere merken als Lindt, of die Swiss die AH verkoopt, Moser Roth van Aldi of die dunne reepjes...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Nederland op 2 na grootste zoetekauw ter wereld
Ja lekker, zoet fruit, zoet smakende groentes en goede pure chocola is zelfs zoet. Ik ben idd ook een zoetekauw, maar niet voor...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Nederland op 2 na grootste zoetekauw ter wereld
Nou Iris, dat heb ik dus ook met mijn ene tand. Ik ben sinds enkele maanden gestopt met tandpasta, ik gebruik het nu misschien...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Bevestigd: de landbouw heeft ons gebit verslechterd
Heel vreemd idd HAns. Enkele kiezen zijn weg of bijna weg. Zodra de vullingen eruit waren werden ze natuurlijk zwakker, geen...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Bevestigd: de landbouw heeft ons gebit verslechterd
Duimpje voor Otto, maar die feiten gaan wel gepaard met de opkomst van de landbouw. Ik geloof dat ik ergens gelezen heb dat...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Bevestigd: de landbouw heeft ons gebit verslechterd
Idd Hans en Jarno, ik zie in de toko ook dingen liggen die ik niet durf te nemen als het niet in het NL of Engels staat wat het...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Britse gezondheidsorganisatie waarschuwt tegen narcissen
Ja, dat had ik nou altijd willen weten waarom mijn man 2 minuten eerder klaar is dan ik en hij heeft nog meer op zijn bord...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Waarom mannen hun bord zo snel leeg hebben
Op Plein '53 in Rotterdam Pendrecht staan een paar flinke panden leeg, daar mag ook wel een betaalbare biosuper van mij geopend...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Utrecht krijgt de eerste betaalbare biosuper
Ik zie steeds vaker berichten dat in de VS nou juist op veel plaatsen gestopt (gaat)wordt(en) met fracking, omdat er rond die...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Kamp noemt Brabants schaliegasverbod 'voorbarig'
Ach, zoveel eieren eet ik toch al niet, dan eet ik er wel een paar minder. Frappant is wel altijd dat, zelfs als er geen...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Mogelijk geen vrije uitloopeieren met Pasen
Niet alleen de veiligheid in het luchtruim en bij het landen, wat nou als een jager de drone voor een eend of wat dan ook...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Alibaba start met drone-bezorging
Wij aten dat echt nooit door de macaroni, dat was bij ons altijd rul gebakken gehakt met groente, soms bonen en iets van...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Spam
Smac ja, die naam herken ik nog wel van toen ik nog een klein kindje was, bestaat dat merk nog steeds?
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Spam
Weet je hoe ze het ook noemen in de US? De letters staan dan voor Stuff Posing As Meat, nepzooi dus min of meer. Daar zal het...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Spam
Mooi dat de regering daar investeert in iets goeds, kunnen vele landen een voorbeeld aan nemen me dunkt.
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Denemarken geeft verdere zwengel aan biologisch
Nee Dennis, Bas eet alleen maar GMO en fabriekstroep lijkt het wel.
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Mam, waarom verkoopt de dokter snoep?
In deze tijd waarin veel dingen in kranten enz geschreven worden over wat er nu eigenlijk gezond is en wat niet vind ik het...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Mam, waarom verkoopt de dokter snoep?
Wij vergelijken snoep met drugs niet om aan te geven hoe slecht het is, maar omdat je hersens dezelfde stofjes aanmaakt,...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Mam, waarom verkoopt de dokter snoep?
Frank, in hoeverre het waar is laat ik in het midden, maar ik heb weleens gelezen dat er ontzettend veel namen voor E-621 zijn,...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Smaakversterkers houden ouderen vitaal
Daarom nemen veel familieleden eten mee voor de patiënten, omdat het ziekenhuiseten gewoon smerig is op veel plekken.
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Mam, waarom verkoopt de dokter snoep?
Klopt helemaal Frank. Zoals ze zeggen 'MSG in zijn natuurlijke vorm' kan ik tegen, in tomaten en kaas heb ik geen problemen,...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Smaakversterkers houden ouderen vitaal
Tja, wat een schok dat het al jaren en jaren zo is dat er troep te koop is in ziekenhuizen, maar kijk ook eens naar wat...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Mam, waarom verkoopt de dokter snoep?
Alleen in de winter? Kip(filet)vind ik nou juist het makkelijkste stukje vlees om mee te roerbakken en dat doe ik het hele jaar...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Consumentenbond: 'eet alleen 's winters kip'
Welk deel vanhet ei maakten ze nou weer zacht? Met een ei denk ik aan eiwit en eiGEEL en het is toch het eigeel wat je zacht...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Nieuw en revolutionair: een ontkookt ei
Maar er zijn verschillende soorten kaymak. Ik had altijd in kleine witte potjes wat er echt als slagroom uitzag en zo smaakte,...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Gezond is niet lekker, denken we
De kaymak die ik bij de turk kocht, heb het al tijden niet meer, was echt niet zuur, juist heerlijk zoet en vond ik een lekker...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Gezond is niet lekker, denken we
Ach, ipv die witte tasjes zal de groenteboer op de markt dan gewoon die plastic zakjes die ze ook in de super hebben gaan...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Het plastic zakje verdwijnt en we weten nu hoe: betalen
Als je het puur binnenkrijgt uit oa tomaten, kaas en sojaproducten zou het best kunnen ja, maar niet als toevoeging in allerlei...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Smaakversterkers houden ouderen vitaal
Het TTIP is zo enorm erg nog niet, waar de meeste mensen tegen stemmen is de clausule ISDS. Die willen we niet, want als wij in...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
VVD maakt dierenwelzijn breekpunt in vrijhandelsakkoord met VS
De lekkerste Theo, koop ik bij de Turk. Dat is kaymak yoghurt. Zit in lage ronde dozen en is gelig, daar zit zelfs een vel op...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Gezond is niet lekker, denken we
Gezond is heerlijk, zit nu aan een ontbijtje van vers door mij gesneden/geschilde ananas, banaantje, wel een eitje erbij, ook...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Gezond is niet lekker, denken we
Maar dan wel vers geperst van sin.appels, niet uit een pak. Even de pers erbij pakken dus.
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Liever sap dan helemaal geen sinaasappel
Voor zover ik weet, is mij hier op foodlog zelfs verteld in een ander topic ooit, is dat hier in NL verplicht, of sterker, zou...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Er zit glyfosaat in de horeca
Om niet te spreken over waar je ze zal gaan stallen, want er zijn hele veel moslims en andere gelven in Rotterdam die het varken...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Gemeente Rotterdam: 'varkens hebben geen hoogtevrees'
Waar gaat die bacterie voor dienen? Moeten wij die gaan eten? Kunnen wij dingen verteren die volledig op een computer gemaakt...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
De veilige GMO's komen eraan
Ik vind het vreemd en niet in de haak dat dit soort producten die een 'genezende' claim hebben zomaar zonder afgerond onderzoek...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Nutricia's Alzheimer-drankje Souvenaid 'weggegooid geld'
"wat IK ALS ongezond beschouw" is niet volledig hetzelfde "zus of zo IS ongezond". Kleine nuancering in woorden kan heel veel...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Melkunie houdt open pak melk 7 dagen 'fris en vers'
Als er een verbetering aan een product komt wordt de prijs vaak wel hoger, of de prijs blijft hetzelfde maar dan zit er ineens...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Melkunie houdt open pak melk 7 dagen 'fris en vers'
Nog minder bacteriën die eigenlijk juist goed voor ons zouden moeten zijn? Dus je gaat juist meer TZ drinken(TZ is afkorting...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Melkunie houdt open pak melk 7 dagen 'fris en vers'
Ja, ik keek ook al vreemd op, alle levende organismen bestaan uit DNA, dat zijn bouwstenen die voor elke soort in een andere...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Amerikanen willen verplichte DNA-labeling
Ah, dat komt mooi uit Nick, want ik ga vandaag roerbakken met stukjes varkenshaas
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
OUP 'verbiedt' varkens in kinderboeken uit cultureel respect
Dit is idd ontzettend bespottelijk, het moet allemaal politiek correct zijn. Vrijheid van meningsuiting? Nou ECHT NIET MEER. Ook...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
OUP 'verbiedt' varkens in kinderboeken uit cultureel respect
#195: Wat ik begrepen heb van hoe round-up ready mais en soja werken is dat het spul, de round-up of glyfosaat al in het zaad...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Er zit glyfosaat in de horeca
Ik heb weleens iets opgepikt overh et bloedgroepdieet Jan, maar ik zou niet weten wat voor bloedgroep ik heb. Ooit zou dat door...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Spar, Lidl en Aldi: 'duurder dan je denkt'
Dat is idd wat ik me ook afvraag Martijn, het lijkt me niet dat je een zaadje erop legt en je na een paar uur een pompoen...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
3D Foodprinters worden de 'killer ap'
Precies, dat bedoel ik Otto, voor de gewone consument is het leuk om te weten en misschien kunnen ze er wat mee, maar voor...
Astrid Spijkers
10 jaar geleden
Diëten op jouw 'biologische maat', dat werkt
‹ Vorige
75
76
77
78
79
Volgende ›