Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Jack Nijsen
Een zero-tollerance beleid, waar de Plastic Soup Foundation voor pleit, heeft verstrekkende gevolgen voor het kringloop...
Jack Nijsen
2 jaar geleden
Krijgen we plastics binnen door onzorgvuldige veevoerproductie?
#38 Kees, je hebt daar zeker een punt. Ik ben dat ook met jouw eens. Maar in de discussie waar onze sector nu in zit, krijgen...
Jack Nijsen
3 jaar geleden
'Consument wil varken met lage CO2-footprint'
Zoals Carolien #34 terecht aangeeft zijn er meerdere bedrijven (in Europa) die voormalige levensmiddelen (V.L.) verwerken. Ook...
Jack Nijsen
3 jaar geleden
'Consument wil varken met lage CO2-footprint'
#2 Kees: Klopt, wij en vele collega diervoederbedrijven verwerken producten als brood- en koekmeel al een jaar of 30 jaar in het...
Jack Nijsen
3 jaar geleden
Circulair Kipster-ei start in de VS met 30 miljoen eieren
Dit is echt onzin, ik ben directeur van het food recycling wat de heer Klootwijk hieronder omschrijft. Ook wij hebben wel eens...
Jack Nijsen
12 jaar geleden
M&M's zorgen voor blauwe honing