Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Jan Dirk van de Voort
Piet#34 Alle eigen melk wordt verwerkt. Ons lidmaatschap bij Coberco is 25 jaar geleden opgezegd. Datzelfde geldt voor...
Jan Dirk van de Voort
3 jaar geleden
Natuurmelkveehouders Remeker gaan boeren op Kernhem en maken er een succes van
Ja, dat is inclusief kosten kaasmakerij e.d. De ondernemers Peter en ik moeten hieruit nog betaald worden
Jan Dirk van de Voort
3 jaar geleden
Natuurmelkveehouders Remeker gaan boeren op Kernhem en maken er een succes van
Ellen Maureen#26 Terecht opgemerkt! Onze kostprijs is hoog; 1.75 €/ kg melk. Met name de post betaalde arbeid is hoog;...
Jan Dirk van de Voort
3 jaar geleden
Natuurmelkveehouders Remeker gaan boeren op Kernhem en maken er een succes van
#8 door de gezonde bedrijfsvoering op dit moment kunnen we investeren uit de liquiditeit. We hebben enige ervaring met een top...
Jan Dirk van de Voort
3 jaar geleden
Natuurmelkveehouders Remeker gaan boeren op Kernhem en maken er een succes van
Ik heb niet overal een antwoord op. De Gemeente Ede is de 3e partij. We hebben nooit met alle drie partijen om tafel gezeten....
Jan Dirk van de Voort
3 jaar geleden
Natuurmelkveehouders Remeker gaan boeren op Kernhem en maken er een succes van
Krijgt de bodem een kans om zijn terroir te tonen Dick? Ik ken een aantal boeren, die fantastisch werken vanuit de kringloop en...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van Nederland: Remeker Puur
In die tijd en zeker voor die tijd werden er nog geen of weinig hulpmiddelen gebruikt en zodoende kan er wel van terroir...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van Nederland: Remeker Puur
vervolg op #31. Op deze manier wijzen de koeien, de wormen, het gras, de kruiden de weg en wordt het een spannende...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van Nederland: Remeker Puur
Interessante discussie. Wij maken onze kaas volgens gouds recept, maar dan net even anders. In het begin wilde ik niet meedoen...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van Nederland: Remeker Puur
In aanvulling op Boy over zuursels. Uit de smaak van de kaas kunnen we zien wat de koeien, het gewas en de bodem gedaan hebben....
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van Nederland: Remeker Puur
Dank jullie wel jury! Wij zijn erg blij met het podium dat jullie ons bieden. We zijn zonet ons pakhuis doorgelopen om een kaas...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van NL: de kandidaten
@theo We hebben geen patent en ook geen geheim theo. Het zuursel dat wij al jaren gebruiken heeft 3 stammen. Het is een vrij...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van NL: de kandidaten
@Theo. Voor ons is de melk nog altijd de basis. Rauwe melk leeft, immers elk vitamine en elk mineraal heeft zijn eigen enzym bij...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van NL: de kandidaten
@ Dick. WUR pikt wel degelijk op wat we doen. De professor waar Jan Cees het over had (Egbert Lantinga) doet hier al jaren...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van NL: de kandidaten
@Rolf Been.De bedrijfsvoering op ons bedrijf kent een belangrijk omslagpunt. In 2004 zijn we gestopt met het gebruik van...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van NL: de kandidaten
@Rolf. De volgende kengetallen komen van ons bedrijfssysteem Comru. gem. lft 4.62 jaar; klinische mastitus 3.5 %/jaar; celgetal...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van NL: de kandidaten
@ Jan Cees. * Gezond en veelzijdig bodemleven is voor ons bedrijf cruciaal en staat naast een goed werkende pens van de koe...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van NL: de kandidaten
ingaand op de bovenstaande vraag: hoe breng je het laagdrempelig voor het voetlicht, voor consumenten? Wij doen onze afzet in...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van NL: de kandidaten
@erik Van lekkere melk kun je de best smakende kaas maken! Weinig zout, geen conserveringsmiddel en rauwmelks betekent dat de...
Jan Dirk van de Voort
12 jaar geleden
De beste kaas van NL: de kandidaten