Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Adriaan Keij
Fijn dat dr. B.R. (Boyd) Berends, Assistant Professor Utrecht University, Institute for Risk Assessment Sciences - Veterinary...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
foodwatch: 'NVWA bracht consument in levensgevaar'
Op de NVWA-site staat dat miltvuur een "aangifteplichtige ziekte" is. Daaronder staat "Nieuws" met een link naar een bericht...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
foodwatch: 'NVWA bracht consument in levensgevaar'
Zolang de NVWA onder Economische Zaken valt is het een wassen neus qua voedselveiligheid. Zelfde geldt voor de Gezondheidsraad -...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
foodwatch: 'NVWA bracht consument in levensgevaar'
Volgens mij gaat het niet om de hoeveelheid rest-chloor in de kip maar om het feit of (een beetje) bedorven cq vervuild...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
Hoeveel chloor zit er in chloorkip?
Piet #3: de spijker op z'n kop! En zo zorgt Big Pharma voor nóg meer omzet, want elke patiënt méér is bingo. Oorzaak...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
Groenten, fruit en zuivel onvermoede bron voedselinfecties
"Stagiaires" is vrouwelijk - heeft Foodlog voorkeur of is het bewuste (positieve) discriminatie? "Stagiair(e)s" lost het op, dan...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
Foodlog zoekt stagiaires
Kan iemand iets zeggen over de gebruikte melk, over eventueel antibiotica gebruik etc van de deelnemers / winnaars? Of is het...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
De lekkerste Goudse Boerenkaas komt uit Vlist
Zeer verhelderende uitleg over wietolie cq het cannabidoïde systeem in deze video. Doe er uw voordeel mee maar reken op...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
Kanker en toch lekker eten
Google eens op wietolie, CBD-olie (Stichting Mediwiet) en/of hemp oil (Rick Simpson). Wietolie blijkt kanker te kunnen genezen,...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
Kanker en toch lekker eten
En daar komt de suikerindustrie mee weg? Opstelten en Teeven vallen over een 'bonnetje'... Ach natuurlijk - het is verjaard!...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
Suikerindustrie bepaalde wetenschappelijke agenda
Cannabis een laag "sterfterisico" - tja, dan zou legalisering logisch zijn. Maar de (papier)industrie en Big Pharma zal zich met...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
Cannabis: ruim honderd maal minder dodelijk dan alcohol
Dr Frank #2 wie moeten we vertrouwen... Nee, dat zijn geen serieuze kandidaten. Zullen we Wageningen food-WUR onze "gezonde"...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
Gewoon hip: je suis tosti, neem een pieper
Deze Ghee lijkt me o.k.: "From grass-fed cows grazing organic farms in the Netherlands". Een wonder, het zou het eerste échte...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
In Ghee gaan met Albert Heijn, mag dat?
Het verschil tussen A1 en A2 melk word o.a. beschreven in het stuk van Lucas Flamend (staat ook op de site van Ecoboerderij De...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
Waarom is 'versgefilterd' langer houdbaar?
Op de site van Ecoboerderij De Haan staat veel informatie over melk. Lees ook het stuk van Petra Essink, zie...
Adriaan Keij
9 jaar geleden
Waarom is 'versgefilterd' langer houdbaar?
‹ Vorige
5
6
7