Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Giedo De Snijder
@Steven: Zorg jij voor die trappist? Als jullie tot in Rotselaar willen komen, dan kan ik naast een voorstel van concept ook...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
@Steven: Het is je vergeven, want ik weet dat je 't druk hebt met de Fair Trade week. Ik gebruik voor gestigmatiseer een ander...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
@Steven: Heb ik je al in een ander foodlog.nl draad meegegeven: Natuurlijk!!!!!! Ik denk dat de filosofische Dick eerder bedoelt...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
@josien kapma: Als Dick het ziet zitten om iets dergelijks te publiceren, dan wil ik graag een 'eerlijk' relaas geven.
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
@astrid: Klopt, Brevibacterium linens is een bacterie, geen schimmel. Maar bij ons en ook in angelsaskische landen spreekt men...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
@Nick: Ik heb de eerste keer van B.O.E.F. gehoord via een mail van jou op 26/7/2010, waarin zij in Cc stonden, maar ze hebben...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
@Hans & C°: Ettekeis IS een roodschimmel. Je hoeft 'mij' niet te geloven, kijk gewoon naar de video (zie link in artikel).
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
@peter jens: Hervekaas is een totaal ander procedé dan ettekeis. Sorry maat, maar het zgn. proces dat jij beschrijft, komt van...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
In de link die ik hoger in een commentaar meegaf, kun je lezen dat de huidige versie van de Langres niet de originele versie is,...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
Ik volg Dick's definitie, maar met toevoeging van enkele dingen: Vakmanschap wordt gekenmerkt door product- en proceskennis en...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Ambachtelijk: als het nou niet genept was, was het dan ...
@Nick: Iets voor jou om die smaak te duiden?
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
@Ronnie: Ik ben geen culinair geschoold iemand, mij ontbreekt de vocabulary om de smaak van ettekeis te verduidelijken. Maar...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
@Nick: Ik zou het qua bereiding kunnen, mits wat hulp van Omer voor de details (die je enkel krijgt door ervaring). Het probleem...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
@Guillaume: Wat je schetst rond het kweken van grondwitloof trekt erop. Heb jaren tussen de grondwitloofboeren gezeten. In de...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Wilt u zomer- of winterloof?
Lokaal voer is niet duurder en vaak ook niet beter. Maar daar gaat het, althans voor mij niet om. BTW, als het allemaal niets...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Lokaal eten - weet u wat het is?
@guillaume: Ik denk dat we in die context niet naast een vorm van regulering zullen kunnen. Ik las hier ergens op foodlog: wat...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Lokaal eten - weet u wat het is?
Aansluitend bij Steven's reactie hierboven rond supermarktuitbaters, de volgende link <a...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Lokaal eten - weet u wat het is?
Oeps, verkeerde link, ga naar http://www.corporate.org/download.php?id=110
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Lokaal eten - weet u wat het is?
Download het volledige artikel(15 pages): http://www.corporatewatch.org/?lid=3709
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Lokaal eten - weet u wat het is?
@Steven: <a href="http://www.corporatewatch.org/?lid=3709">Introduction Supermarket Local Sourcing Initiatives</a>
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Lokaal eten - weet u wat het is?
What 's in a name? Maar omdat je 't zo mooi en vriendelijk hebt gevraagd, is 't voortaan @Giedo. Ook in VS & C° zijn er nog...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Lokaal eten - weet u wat het is?
Nog een linkje ter demonstratie -> <a href="http://www.growingpower.org/">Growing Power</a>
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Lokaal eten - weet u wat het is?
In de VS en Canada is het locavorenconcept geen elitaire bezigheid. Het locavorengedoe gaat niet enkel over lokaal eten 'kopen',...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Lokaal eten - weet u wat het is?
@Steven: Ik kan hier in 't dorp die cursus volgen en ik ben blij dat dit (nog) kan. Ja, 't klopt dat er in Hasselt/Limburg...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Midas Dekkers' visie op landbouw
@Steven: Waar is ons verantwoordelijkheidsbesef? Het is wraakroepend, maar omdat ik gewetensbezwaarde ben, ga ik volgend jaar...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Midas Dekkers' visie op landbouw
Ik heb die Canvas reportage ook gezien en net zoals je zegt, is het iets om depressief van te worden of althans héél héél...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Midas Dekkers' visie op landbouw
In een 'road runner culture' is er een gebrek aan tijd, worden 'wants' belangrijker dan 'needs', zijn mensen verward (vaak door...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
We kiezen liever ongezond
You can't connect the dots looking forward, you can only connect them looking backwards
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Unilever stapt in Paleo
Een aansluitend artikel: <a...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: stadshoning
Het Puur Rationalisme tiert blijkbaar dus nog steeds welig in de Noordelijke Nederlanden. Wat hebben we vandaag geleeerd? 1) Er...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@Veelkantie: 'Veelvakantie' las ik 'eerst' verkeerdelijk, maar ja, met die 'Ik heb zeeën van tijd ;) ' breng je mensen ook in...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@Veelkantie: Ik had een reactie zo goed als klaar, maar toen ben ik gaan eten. De druk op 'plaats je reactie' nadien heeft mijn...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@Boy Griffioen: Hoe je met weinig woorden meer dan zinvol uit de hoek kunt komen. Ik ben blij met je reactie.
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@Veelkantie: 'Mieren' da's een woord dat ik moet onthouden. Voor de rest gaat je reactie veel te kort door de bocht om er iets...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@Bart Schmal: Ik moet je ontgoochelen. Ik ben een Belg en toen ik school liep was Campina belange niet wat het nu is. Het had...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
Peter ... 1) Kun jij je voorstellen hoeveel energie een industrieel zuivelbedrijf per dag vreet? Volautomatische systemen hou je...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@jan peter van doorn. Haha, now we are baking. Dat is een dikke nagel op de kop. Kleinschalige producenten en beter presenteren....
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@peter jens en @josien kapma. Jullie vergeten iets ... Stel je nu eens het onmogelijke voor en dat morgen de energieprijzen met...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@peter jens. Voor mij is smaak niet vrijblijvend, niet een puur subjectief gevoel. Je hebt smaak en goede smaak. Smaak op zich...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@dick veerman. Klopt, diversiteit en keuze. Diversiteit versus eenheidsworst. Voor mij kan Campina & C° best. Trouwens wat...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@Bart Schmal: Waarom je als bedrijf positioneren 'voor iets' waarvoor je in weze niet staat en nooit kunt staan? Waarom dan via...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
Ik wil hier niet heel kritisch Nederland over me heen krijgen, maar wat hebben een heel deel Nederlanders toch met grootschalig...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@Florine Boucher, wat je stelt, klinkt mij héél bekend in de oren. Wij hebben in een dergelijke situatie gezeten: Te klein om...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
@Jan Robben, dat is net wat wij sedert een aantal maanden bewust aanbieden. Rijk zullen we er niet van worden en veel interesse...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Campina toch!
Waarom zouden we opgescheept zitten met zoveel allergieën? Iemand een idee?
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Vertrouwen in je boodschappen
Ja, ik denk dat veel bioconsumenten van de 'nieuwe garde' weinig basiskennis hebben rond wat natuurlijke voeding (en gezondheid)...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Vertrouwen in je boodschappen
Ik heb er vandaag toevallig ook een <a href="http://www.mycelium.be/voeding/2010/pur-natur">artikeltje</a> over...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Vertrouwen in je boodschappen
De ontwikkelingsrichting van biologisch naar de toekomst… (aka Peter Jens) Jopie Duijnhouwer maakt alvast rake opmerkingen en...
Giedo De Snijder
14 jaar geleden
Jens was te wild voor Biologica
‹ Vorige
6
7
8