Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Rob, mensen eten óf paprika's óf bloemkool bij hun vlees, eerder dan paprika's bij de bloemkool, vrees ik. Tenzij de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Tuinders Titanic
Rob, de consumptie van fruit en groente promoten, doe je dat voor de volksgezondheid of primair voor de sector? En als mensen...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Tuinders Titanic
Pluspunt: de ontdekking van Label Rouge producten en productiemethoden tijdens de Salon d'Agriculture in Parijs, dankzij Flipse....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoogte- en dieptepunten
Rob, leg dat eens uit, ONDERCONSUMPTIE? Wat bedoel je daar precies mee? Dat de Nederlanders sowieso te weinig vers eten? En...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Tuinders Titanic
Ron, al stel je de vraag aan Willem, even dit: er is een soort ritueel van drie druppels limoen/citroensap vlak voor het...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Deluxe - fijne Kerstdagen!
E330 = citroenzuur. Versterkt de werking van anti-oxidatie en smaakstoffen, stabilisator, zuurteregelaar. Wordt gemaakt uit...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Deluxe - fijne Kerstdagen!
Een half uur is natuurlijk prachtig veel tijd en per groente moet je de essentie dan toch wel te pakken hebben. Een website...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Rudolph en Rob gaan terug naar de basis - The Taste of Life Basics
Ha Marc, dank, Verrall ik heb natuurlijk gewoon in huis, Raffald ken ik alleen uit de UBA.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hausse in kookboeken
nóg een feitelijk linkje dan: http://www.champagne-geoffroy.com/Cumieres-Rouge honderd procent pinot noir. Cumieres ligt even...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: Champagne
Van harte Jos, altijd leuk als anderen de kwaliteiten van je product (h)erkennen ;-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Beste Blog: Foodlog.nl
Arme WouterK, hij laat zich zo gemakkelijk op de kast jagen. De glazenkast in ieder geval. Wat een treurige opmerking. Noch...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: Champagne
Janneke tipt ook het vleesloze vlees als winner, op basis van lupine.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Beste Blog: Foodlog.nl
Er kwam even een heel andere vraag bij mij op: hoeveel tomaten, komkommers en paprika kan een mens aan in zijn leven? En hoeveel...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Tuinders Titanic
Wij vonden - behalve de Champagne - ook de Cumières Rouge erg prettig, en aten niet akelig bij...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: Champagne
Paul, ik probeerde buiten beschouwing te laten twee wereldoorlogen en een crisis, het verliezen van onze 'goudmijn' Indonesië,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kind eet voor 4 met Kerst
Paul, pre-industriële revolutie, daar gaat het eigenlijk om. Vreetpatronen rond de Kerst zijn dan nog uit te leggen, daarna...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kind eet voor 4 met Kerst
'Vroeger' begint wat mij betreft ruim voor de jaren zeventig. Vóór de vrieskist, vóór de centrale verwarming, vóór warm-...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kind eet voor 4 met Kerst
'Vroeger' had het vele eten met Kerst een aantal redenen: bewaarspullen raakten aan hun uvd (praktisch); het lichaam had meer...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kind eet voor 4 met Kerst
Ailko, Dick, dus enerzijds heb je de 'naieve' wereldverbeteraar die weet wat dierengeluk is, anderzijds de ongeïnteresseerde...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vlees met sex
Dick, ik neem aan dat het naief slaat op de opmerking van Paul. Want wat je tweede deel van je boodschap aangeeft is dat ik...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vlees met sex
Dick, dat verhaal is dus al ouder, ik vond het zo'n typische polderoplossing: we kunnen het niet verbieden, maar doe de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vlees met sex
Weet je zeker dat het hebben van geslachtelijke omgang met dieren in dit land totaal verboden is? Ik herinner me een verhaal van...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vlees met sex
Aha, ik zie een Kasteel-Groeneveldje-op -de-zaterdagmiddag aankomen! Intussen eet ik hier gewoon lupinezaad ;-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Het vlees dat zichzelf niet is
Mag alleen Dick komen proeven? Of wordt het een foodlog-uitje?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Het vlees dat zichzelf niet is
Dick zegt: wat verduurzaamt Meatless-toevoeging aan gehakt meer dan, zeg, het oud brood of de bechuit die mijn oma gebruikte om...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Het vlees dat zichzelf niet is
't Is een plaatje in de categorie: gelukkig hebben we de foto's nog. Met Robin en WoutervdL eens. Definieert zo'n varken dat...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vlees met sex
Pieternel, ik gaf slechts Paul antwoord. Oude vervallen kassen hebben hier vaak een prima tweede - zij het illegaal - bestaan...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Tuinders Titanic
Paul, de heer verhoede het. Hier zijn de afgelopen jaren prachtige weilanden omgeploegd en met beton volgestort voor juist dat...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Tuinders Titanic
Jurgen, mooi verwoord. Ik zie vele toepassingen voor lupinezetmeel, wat mij betreft ook in die bal, maar net als jij,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Het vlees dat zichzelf niet is
Dick, mij ging het om ersatz = ersatz en van alle tijden. Vis vermomd als vlees in de vastentijd om maar wat te noemen. En...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Messire Dick, omdat Heer K. min of meer stelt dat dierlijk namaken met plantaardig nepper is dan plantaardig namaken met ander...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Bietsuiker is rietsuikernamaak Heer Klootwijk :-), ik heet geen Lotje.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Heer Klootwijk, eet u wel eens bietsuiker: plantaardige namaak van rietsuiker.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Embedded journalism is dus helemaal niet spannend: je mag als journalist op dié plaats(en) komen waar je door de machtshebbers...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Q-koorts en publieke opinie
Van Carola al tijden niets meer gehoord....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Flipse geeft een prachtige oplossing: vleeswaar. Dan is de angel er helemaal uit. Enne... met alle risico's vandien hier dat ik...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Jos, dank voor de link(s). Overigens, ik maak(te) deel uit van die werkgroep ;-), geen idee hoe het er mee gaat sinds ze...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Zo kan het ook, het is tenslotte publieke informatie en zegt veel over embedded journalism, ook buiten oorlogsgebied: Brief aan...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Q-koorts en publieke opinie
Jos, goed om te weten, maar ben jij dan bekend met de peulvruchtenwerkgroep van de Provincie Zeeland? Al heb ik er sinds het...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Jos, wij aten vroeger ook lupine, de halve mensheid at vierduizend jaar geleden al lupine. Plinius verheerlijkt het als...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Voor geitenhouder én dierenarts traumatisch. En - zie Dicks andere lijn - het had niet gehoeven. Is die 'grote...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Lieve geitjes en jankende boeren
Lupine is zeer goed te consumeren, in Italië zelfs een delicatesse. Je kunt er een heerlijke minestrone-achtige soep mee maken....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Dick, het was slechts ter illustratie, er is hoop, de korstste dag is al weer achter de rug. De propagandistische methoden van...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Foie gras booming in Bulgarije en Hongarije
Kalfslever in Nederland best te krijgen, in seizoen, bij Janson in Heusden. Inderdaad zeer smakelijk. Als je het bestelt is het...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Foie gras booming in Bulgarije en Hongarije
Nico, wat betreft de gavage ís er dus een zeer acceptabel alternatief voor wie het wil betalen!
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Foie gras booming in Bulgarije en Hongarije
Jeetje Dick, kan het wat minder met je toon... Paul heeft het al over de beheersbaarheid (niet de uitroeiing) van de problemen...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Lieve geitjes en jankende boeren
Dick, zoals ik al eerder bepleitte: keep local problems local. Kleinschaligheid, lokaal verbruik, ja het zal meer kosten voor de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Lieve geitjes en jankende boeren
Eens Guillaume (oei, wat is dat nu?), want al ben je dan misschien tegen gavage, dan blijken er dus mogelijkheden te zijn om...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Foie gras booming in Bulgarije en Hongarije
Er staat in de zojuist uitgekomen Bouillon! Een schitterend verhaal van Pieter Bogaers: foie gras kan best zónder gavage. Die...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Foie gras booming in Bulgarije en Hongarije
Flipse, vergelijkbaar, maar Noordelijker. Wat er mis gaat is de snelheid van de mobiliteit, waardoor wát er misgaat verder...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Lieve geitjes en jankende boeren
‹ Vorige
26
27
28
29
30
Volgende ›