Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Ook niet intensief veetelen levert ziekten voor de mens op, verergerd door de mobiliteit van mens en dier. Ooit proefschrift in...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Lieve geitjes en jankende boeren
Zeg, eh, WoutervdL, misbruik van mijn naam wordt gestraft! Die bal is behoorlijk off-side, trouwens. Gehakbtallen heetten...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Een niet-echte gehaktbal is trouwens meer een bijbal dan een bovenbal ;-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
WouterdvL: zolang je geen zakelijke informatie over de prijs kunt geven, is zo'n schatting waardeloos, net als die überbal van...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
WoutervdL, ik zie veel streepjes, maar er gaat er niet één over wat dat ding moet kosten. En of de consument er dat voor wil...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Dick, het was niet akelig tegen de boeren bedoeld, maar tegen 'de staat' die de boeren niet helpt bij het vaccineren, maar wel...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Lieve geitjes en jankende boeren
Jurgen, was het vaccin niet te duur voor de boer? Stel: boer moet zelf vaccin betalen zonder overheidssteun. Ruimen betaalt de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Lieve geitjes en jankende boeren
Wat snap je niet, Pieternel? Keep local problems local? Of de prijswinnende geit die beslist niet geruimd gaat worden?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Lieve geitjes en jankende boeren
En wat met 'keep local problems local'? Mij lijkt het massale transport van ten dode opgeschreven geiten door het land ook niet...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Lieve geitjes en jankende boeren
Wat mij betreft: handen af van de gehaktbal. Dit gezegd hebbende: yhet enige marketingargument dat hierboven niet genoemd wordt...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Pieternel, ik denk dat mevrouw P. Hilton nauwelijks eet, kauwen, daar krijg je maar rimpels van. Dat kunnen we niet hebben. Maar...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vee op driehoog achter
GJ, ook wanneer de typo/taalfout er niet in staat is het grammaticaal niet geweldig. De dubbelzinnigheid liet ik al in tact!
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Pieternel, met Flappie (Youp van 't Hek) liep het anders - ondanks zijn naam - niet goed af ;-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vee op driehoog achter
GJ, er is op de site van dit boek al het nodige commentaar geweest. Ik heb het boek hier besproken toen het net uitkwam. De...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Han, er zijn wel wat gegevens over weeromstandigheden te vinden, zie J. Buisman, Duizend jaar wind en water in de Lage Landen....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Dood door schuld
Dick, die waarheid accepteerde ik toch? Mijn waaroms sloegen op hoe het te organiseren en de onzin van een minivarken. Afmeting...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vee op driehoog achter
Was het in Moskou niet een rage om een gewoon varken op het balkon te houden? Voor het afval en de slacht? Er bestaan trouwens...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vee op driehoog achter
Guillaume, Natuurlijk heb ik het boek van Marleen Willebrands et. al. al lang in de kast, met al haar andere boeken. Inderdaad...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Eindelijk ben ik dan ook in bezit geraakt van de Kerstallerhande. Much of the sameness, maar... veel minder vlees dan voorheen...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Willem, ik heb mij ooit met wetenschapsvoorlichting bezig gehouden. Dat werd toen science marketing. Toen ben ik wat anders gaan...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Persdatum
Liesbeth, WoutervdL toont dat net aan met zijn reactie ;-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Persdatum
WouterdH: het was mij geheel duidelijk dat IQF geen marketingterm was, daarom zou ik hem direct in de HACCP-hoek (ook geen...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Persdatum
Vlavlip, ook goed inkopen hoeft niet duur te zijn, maar het kost wel tijd. Toch is dat de trend, hoorde ik zondag.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Liesbeth, Dick, mijn IQF-vertaling was geen waardeoordeel over de kwaliteit van het sap, hooguit zei het iets over de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Persdatum
Willem, hij heet Hans, Guillaume is een pseudoniem. En het is helemaal geen 'leuk' menu. Bij garnalen roepen grote groepen...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
IQF zal door mij in eerste instantie gelezen worden als een kwaliteitspredikaat: International Quality Food, of zo, het is/was...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Persdatum
Guillaume, ik geloof toch dat het rijsttafel wordt, als ik je verhaal zo lees... Ik ga meteen de recepten bij elkaar snuffelen....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Maar waarom zou niet eerst de nog bestaande sinaasappelpuree tot sap zijn gemaakt met de aardbei? Waarom zou dat wel vers zijn?...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Persdatum
We raken maar een ietsiepietsie off topic... De vraag was: hoe krijgt foodlog het komende jaar vat op de kerstmenus van 2010,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Guillaume: de gemiddelde Nederlandse keuken is helemaal niet ingericht als werkplaats, maar als stilleven ;-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Dick, niets tegen Gruene Veltliner, die dronken we al toen we nog in Wenen verbleven en deze niet populair was ;-). Gingen we...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Flipse en Guillaume, ja natuurlijk eetlepel ganzenvet, glaasje Elsazzer wijn van eigen import, jeneverbessen, verse laurier van...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Menutips voor stressloze kerst zijn er voldoende in omloop. Het hoeft ook helemaal niet duur te zijn om smakelijk en feestelijk...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Dick, ik denk dat je met je 'handige' foodloggers gelijk hebt: zuurkool uit het vat met ingekochte confit de canard enzo. Hele...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Dick, voor sommige mensen is koken een corvee. Ze moeten verplicht een kerstdiner op tafel kwakken. Met allemaal ingrediënten...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Maar waarom was het dan zo vanzelfsprekend dat hier ge-ent werd?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Dood door schuld
"Nieuws kun je maken", en wanneer in een aanstormende Kerstkomkommertijd en tegenvallende Mexicaanse griepdrama's iemand denkt,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Dood door schuld
Eh... voor de goede orde, mijn buurvrouwen zijn geen onbekende mevrouwen ;-). Dit voor de vrolijke verse noot. Ik was ergens en...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Help! - vers
Alle hobbyschapen en geiten (flink wat) hier in het dorp zijn allang ingeënd. De dierenartsen kwamen gezellig even langs en dan...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Dood door schuld
Misschien maken we het veel te moeilijk. Alles is vers tenzij het bedorven is, gaf een mij onbekende mevrouw gisteren als...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Help! - vers
WouterdeH, ernstig off topic: daar stond ik dus met de verse knolselderijsoep voor jou vandaag bij Kasteel Groeneveld in Baarn....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Help! - vers
Willem, dan kom je in de buurt van de suggestie van Lizette: vers en dan vers gesneden, gemaakt, bereid, verwerkt
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Help! - vers
Die slakrop die je verjongt heeft een middeleeuwse parallel: een vogel mocht je - eenmaal dood - maar vier dagen op de markt...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Help! - vers
Marnix: Red the Greenery dat, in drie dagen?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Help! - vers
Wouter, ik ben niet de gastvrouw, maar het vermaak ;-), maar de soep, daar kan ik wel wat voor regelen. Morgen is de laatste...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Help! - vers
Drie soorten appeltjes aan één stam: dat moet haast Josje Regout's appelboompje zijn, die doet dat in ieder geval! Ik ben...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Nieuwe Kloot teder wild
Dick, ik ben soep aan het koken, verse soep, misschien komen daar antwoorden uit. Om te beginnen trok ik groentebouillon van...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Help! - vers
Lizette en de anderen: Vers bereid mag wel, maar vers ingeblikt niet, vers geplukt, geslacht, geoogst mag wel, vers gedroogd...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Help! - vers
DirkJanP: even opletten er is een lizet en een lizette. Ik denk dat jouw opmerking tot Lizette gericht was?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Help! - vers
Dick: Misschien kun je het simpel houden: Maximaal drie dagen, net als vis en gasten. Maar wat dan te denken van HAK-groenten,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Help! - vers
‹ Vorige
27
28
29
30
31
Volgende ›