Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Anne, voor vrouwen is er een vergelijkbare oplossing, en anders is er wel een plasbeker te bedenken, hier ligt een markt voor...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Gefrituurde kersen!
Maar dat is toch de keuze niet direct? Maken ze de kiloverpakking stamppot met veel vet niet veel duurder en de andere...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
'Supermarkten verkopen geen slechte producten'
En nu we het er toch over hebben: waarom zijn er bijna altijd even veel vrouwen als herentoiletten in bijv. theaters en...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Gefrituurde kersen!
Zonder bron(vermelding)was ik er niet aan begonnen Florine ;-). Ik weet het namelijk niet.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Spinazie
Ik zie op de sticker van de Label Rouge ook een serienummer. Niet bij de verse scharrel. En de Scharrel van Label Rouge is met...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Nar of narrig? - scharreltestje
O ja, nog dit: de Puur en Veerlijk-kip ken ik niet, de Label Rouge des te beter. Wat is het gehalte water van beide kippen als...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Nar of narrig? - scharreltestje
Weten doe ik het niet, maar ik heb wel een vraag: wat verdient de Label Rouge kippenboer en wat de Puur en Veerlijk-kippenboer?...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Nar of narrig? - scharreltestje
Florine, wat is je bron voor de Saracenen die met spinaziezaadjes voet aan wal zetten op Sicilië? Daar was ik benieuwd naar. De...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Spinazie
Nick, wat vertel je me nu? Sevilla ligt in hartje Toscane, aan de oever van de Djnepr. Het is de geboorteplaats van de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Spinazie
Niets nieuws onder de zon. Voltaire mopperde al op de culinaire ontwikkelingen: je kon niet meer herkennen wat je at, foei. Vis...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Gefrituurde kersen!
'Op Sicilië waar de spinazie ooit aan wal kwam dankzij de Saracenen?' Wat te denken van Sevilla, 11e eeuw, Verhandeling over de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Spinazie
arend, lees het hele verhaal en reageer niet alleen op één woord! casinobrood, frieten, schnitzel, worst, kaas.... en in...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Wat zit in dit zakje?
Je kunt ze dus uitstekend in de kerstboom hangen :-), er bestaan tenslotte al kerstballen in de vorm van augurken. Houd ik een...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Wat zit in dit zakje?
Stel, geen extrusie, maar stansproduct. Dan zie ik een dunne lap/plaat basismateriaal voor me die uit een oven schuift en onder...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Wat zit in dit zakje?
Extrusieproduct? Dan een vorm van pasta of aardappel. Of een zetmeelhoudende groente. Ik blijf nog even bij mijn...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Wat zit in dit zakje?
Het lijkt mij om te beginnen een zakje waar je CDs in stopt en niet platte worteltjes in fantasievorm uit de diepvries. Maar er...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Wat zit in dit zakje?
Cola, mcDo, Kentucky Fried, chips, bbq plus de bijhorende saus jeans én T-shirts, Country (dat hier heel vreemd wordt...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Darwin en popcorn
Lokaal is de omfietsslager diegene die vijf frikandellen voor de prijs van vier in de weekendaanbieding doet, en drie ons divers...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Bloedworst!
Zetmeelverdoezelaar, ja, dat kan ik me voorstellen! Dank voor de info.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Bloedworst!
Jurgen, waarom is de blackpudding zo 'zwaar' gekruid? Of is dat ook bedrijfsgeheim?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Bloedworst!
OK, Ron, begrijp ik het beter. Ik denk wel dat er al ovens in de burcht waren, maar dat ze al geruime tijd niet in gebruik...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
De keuken van Katharina van Kleef
Iets boven Amsterdam is er de Groene Hoed, speciaal daartoe in het leven geroepen: directer contact tussen consument en boer....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Is voedsel een maatschappelijke dienst?
Klopt Ron, de koks van Katharina hadden er ongeveer twee weken voor nodig, als je de rekeningen van ingekocht brood en koek...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
De keuken van Katharina van Kleef
Plofferij klinkt mij te veel naar Oud en Nieuw en de vuurwerkfabriek.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kip geen issue meer
Racevlees bekt wel veel lekkerder dan plofferijvlees.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kip geen issue meer
Boerderijvlees naast fabrieksvlees?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kip geen issue meer
Stenen ovens stook je warm met hout en houtskool. De ovenwanden moeten door en door warm zijn en dat ook blijven, anders is het...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
De keuken van Katharina van Kleef
Ja, Flipse, dat is echt om de hoek ;-), maar ja, je weet, ik rijd er wel een blokje voor om!
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vleeseter de nieuwe paria!?
En als je dan toch samengestelde producten aan het bestuderen bent, let dan meteen ook even op het zout? Consumentengids heeft...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
De Deense VWA doet wat de Nederlandse niet hoeft
Flipse, ik kan mij nog vele lappen rundvlees herinneren die ik met liefde en geduld heb laten gaarstoven. Zo'n geur waarvan de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vleeseter de nieuwe paria!?
GJ, het doet me toch weer een beetje aan chocola denken: tegenwoordig kun je flikken krijgen met stukjes restproduct van de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Nieuw!? - Dr Oetker's vanillevlokken
Dank GJ, dr. O maakt dus onderscheid tussen hun vanille aroma uit natuurlijke vanille en die uit de chemische fabriek? En dan...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Nieuw!? - Dr Oetker's vanillevlokken
Bourbon vanille, weet iemand hoe en waar die groeit? Plantage ergens?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Nieuw!? - Dr Oetker's vanillevlokken
Hoe oud is ook al weer de advertentiecampagne van het productschap voor Vlees: Vlees, elke dag, u weet wel waarom? Waarmee de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Vleeseter de nieuwe paria!?
WouterdeH: het zou een maatschappelijk debat moeten zijn, brede maatschappelijke discussie, maar is het dat? Nee toch? Het is...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
IJzer in je cracottes
Judith, graag méér voorbeelden :-)!
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
IJzer in je cracottes
Dick, ik bedoel dat het een marketing issue is en helaas te weinig een maatschappelijk issue. Ik zou zo graag het basisvoedsel...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
IJzer in je cracottes
De top-10 duurzaamheidthema's From: Schuttelaar & Partners | October 28, 2009 Biedt inzicht in de publieke opinie m.b.t. de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
IJzer in je cracottes
Nick, gort wás dat, nu is het gepelde gerst, wanneer je het in de winkel wilt kopen.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Bloedworst!
Jurgen, ik weet te weinig van granen af. Gort is gepelde gerst. Misschien was dat vroeger anders.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Bloedworst!
De Volmaakte Utrechtse Keuken-Meyd geeft twee recepten: varkensbloed direct na de slacht, hand vol zout erin, af laten koelen,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Bloedworst!
Jurgen, als je nog extra recepten nodig heb, kwam net een 18e eeuws recept tegen.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Bloedworst!
Is Marlous Maring trouwens een nichtje van Anna Muth?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Man doet graag boodschappen
mr Ooijer, hoeveel vrouwen zijn gelukkig én houden van winkelen? Is dat eigenlijk onderzocht? Misschien vinden veel vrouwen...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Man doet graag boodschappen
Marc, het vertrek uit het ziekenhuis maakt je altijd beter :-). En gelukkig kreeg ik van begrijpende partner het gewenste...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
De Deense VWA doet wat de Nederlandse niet hoeft
Het hoeven voor mij helemaal geen regioproducten te zijn. Maar eh.... liever niet dat wat kennelijk gezien wordt als een...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
De Deense VWA doet wat de Nederlandse niet hoeft
Kleine anecdote: onlangs verbleef ik in een ziekenhuis. Het was godsonmogelijk om daar een gezonde maaltijd te bestellen. Ik...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
De Deense VWA doet wat de Nederlandse niet hoeft
Hé Cor, welkom in het land der eenogen ;-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Delicious: 'n kijkje op de redactie
Nick, alleen wanneer de leeuwin met forcefeeding is grootgebracht :-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Geen foie gras meer in Heerenveen
GJ, je hebt misschien wel gelijk, als ik het zo hoor, lag de verhouding al niet echt lekker. Anders zou Cor deze zwanenzang niet...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Delicious: 'n kijkje op de redactie
‹ Vorige
30
31
32
33
34
Volgende ›