Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Inderdaad Flipse, nuanceren mag of moet zelfs, net zo goed als polariseren nodig kan zijn. Die ene Label Rouge kip die bij mijn...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
AH doet het zelf: verantwoord vlees
Flipse, wat betreft de innovatiecurve is AH een volger en geen innovator. Ze kijken eerst de kat uit de boom om te kijken of het...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
AH doet het zelf: verantwoord vlees
Patella's werden in vivaria gehouden op de Orkney Eilanden in de prehistorie. Bakken naast de huisjes met zeewater en patella's,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Het meest bizarre eten
Inderdaad Dick, je verheldert. Omdat AH een volger is en geen innovator. Ze gaan voor het geld, niet voor idealisme, of de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
AH doet het zelf: verantwoord vlees
Lamskloten, rauwe patella's, gefrituurde zeepieren, als experimenteel archeoloog hobby je heel wat af met niet-courante...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Het meest bizarre eten
Ailko, kennelijk zijn de schattingen al weer bijgesteld. Van de enzymenpil heb ik wel gehoord, maar ik weet de stand van zaken...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Uit Eten
WouterdH, altijd veel vertrouwen gehad in het systeem van NGO's tot ik dat in Kosovo meemaakte. Wat een circus! En dan zie ik...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Sojabedankjes
Anne, ik ken ze allemaal, maar ik doe niet meer officieel mee. Rustiger gewoon zelf doen.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Uit Eten
De VPRO heeft eens een schitterende documentaire gemaakt over het 'rondreizend circus' dat na iedere crisis/oorlog/ramp zich...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Sojabedankjes
Ben het eens met Flipse. Geen soja voor biodiesel of dierenvoer en vooral geen kap van oerwoud. Maar aangezien je daarmee de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Sojabedankjes
Al sinds de 18e eeuw dus, maar wat uit nood geboren kan zijn, hoeft niet per se slim boeren te zijn in de 21ste eeuw. Tja,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Niets mis met verse piepertjes Nick, maar ik vind het weinig duurzaam gebruik van de grond. Kijk even naar de opbrengst per...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Datklopt Nick, de Sirtema en de Aminca zijn de primeur aardappelen, de Bonotte zal een nieuwe versie zijn van de in de jaren...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Spannend verhaal, RF, zijn de piepertjes kort houdbaar omdát ze niet volgroeid zijn? En wat gebeurt er als ze wel mogen...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Het grappige is dat ze in de folder ook het door dierenbescherming 'goedgekeurde' roze kalfsvlees aanprijzen.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kletsmeierij
Guillaume en Nick, het zou in een ideale horecawereld zo moeten zijn. En in Frankrijk en Italië is dat ook zo. Je meldt je...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Uit Eten
De Coeliakievereniging houdt de voorzichtige schatting aan, in de wetenschap neemt men voorlopig 1 op de 125 aan, wereldwijd,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Uit Eten
Misschien is het wel omdat 'de' consumenten tegenwoordig graag een bron van herkomst van hun vlees willen weten? Geeft een...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kletsmeierij
Meijerijsche kregen ze wsch niet uit hun typemachine, het is ook geen Nederlands.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kletsmeierij
Weet ik nog niet wanneer die piepers gepoot worden. Dat benieuwd me wel. Excursie?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Kruisallergie dus, boter is van koemelk. Ik wil ook altijd graag de omelet in olie gebakken, eigenlijk alles dus! En wat fijn...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Uit Eten
Toch nog wat gevonden in Histoires de Légumes, een kadertje bij het hoofdstuk aardappel. Ik vertaal even vrij:...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Anne, dank voor de tip, zilte landbouw wordt heel belangrijk in de wereld, ze passen de rijst er ook al op aan.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
In mijn aardappelnaslagwerken, waaronder een stevige Duitse pil van 400 pagina's, kom ik niets tegen over het telen van...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Iemand in de buurt van Barendrecht die naar de proeverij komt zou even langs Rungis kunnen rijden. Ze zitten daar op het...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Iemand hier er één geproefd? En?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Florine, ik dacht ook aan een uit de hand gelopen verlate 1-april grap.... dat was nog te pruimen geweest ;-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Ook mijn idee Nick, maar misschien eten ze deze tijdig allemaal op en starten in het voorjaar weer met jonkies? Of is het gras...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
De geiten van Google en Yahoo
Leuk wel van de Basiliek, al kan ik me voorstellen dat de hangjongeren nu hangouderen worden. En mint is munt, maar dat...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Ron Blaauw start tuin voor topkoks
Gosse, geen ervaring met blonderen van haren en onze kroonprinses is nog steeds blond en geen groen ;-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Groen gewassen
Misschien kunnen we die geplande eilanden voor onze kust gebruiken om een eigen variant te ontwikkelen ;-). Of is het tijd voor...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Han van Meegeren was een ambachtsman, zelfs een kunstenaar, maar hij werd rijk en beroemd door te vervalsen. Zou Unox zijn...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Groeneveldproeverij II: ambacht & techniek
Tuurlijk eten wij de 'restjes', al is het een vreemde benaming als je er goed over nadenkt. Spaarzaam omgaan met eten, maar dat...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Soep van radijsjesloof
Robin, onze reacties kruisen elkaar, inderdaad, ik zit hier ontzettend te gniffelen. Yo, aardappel!
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Wat ben ik blij dat ik gisteren gewoon van de zon in de tuin heb mogen genieten, met een werkje op de laptop erbij. Waar gaat...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Nick, maar wel overdraagbaar, denk aan meester/gezel. Ambacht is meestal wel iets 'technisch', denk aan de tingieter, of de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Groeneveldproeverij II: ambacht & techniek
Zijn Ambacht en Techniek trouwens strijdig? Of bedoelen jullie Ambacht & Industrie?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Groeneveldproeverij II: ambacht & techniek
Liep in Roosendaal langs een uithangbord van de plaatselijke kapper: ze gingen de haren groen wassen. Met Aloe Vera in de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Groen gewassen
Ach, het ene heeft room en suiker, en het andere bladerdeeg, kaas en spek. Ongezond bezig toch?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Bewust beter kiezen kan ook
Niets nieuws aan de keuken van Augustus en ook niets wat je moet 'begrijpen'. Van het kleine beetje vongole vier schelpen die...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Recensie: Villa Augustus Dordecht
Dan doe ik voor spek en bonen mee en ruik alleen, tot de naproef ;-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Groeneveldproeverij II: ambacht & techniek
O je, ik heb me aangemeld, maar ik zie dat er helemaal niets glutenvrij of koemelkvrij zal zijn. Zelfs de gekookte ham...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Groeneveldproeverij II: ambacht & techniek
Beter dan niet kiezen, geen keus maken, maar gewoon pakken wat het goedkoopst is, het snelst op tafel, het lui'st? Beter dan...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Bewust beter kiezen kan ook
Natuurlijk mag niet alle ethiek uit de marketing verdwijnen, maar het is kennelijk zomaar gebeurd.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Pizza & prut
Robin, dom én lui ;-). Enne... er is altijd verschrikkelijk hard gelachen bij stofzuigerproducenten als die werden verkocht om...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Pizza & prut
Tussen de rivieren hebben we én welkoop én de boerenbond, dus ik vind het een geweldig idee! Al haalt menigeen hier zijn...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Pizza & prut
Waar zijn de eendenkoteletten gesignaleerd?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Geem zalmkoteletjes, wel zalmhaasjes, gerookt op eikenhout, geen idee wat die kosten.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Het is een oud verhaal, want de voetbalplaatjes zijn al lang vervangen door Eftelingpunten. Maar goed, hetzelfde geldt voor de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Pizza & prut
Zeker, het is de moeite om de tentoonstelling te gaan bekijken waard, want nooit eerder zijn van deze grootse opgravingen zoveel...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Middelburgse slager Paul Wijffels is succesvol met Verspassage
‹ Vorige
41
42
43
44
45
Volgende ›