Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Dat kan. Vroeger werd er verschil gemaakt tussen zomerkaas en winterkaas, gras of hooikaas dus. Kennelijk is Oude Beemster...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Jongste nieuws: Old Amsterdam is belegen kaas
Afgezien van het feit dat deze kaas spontaan grijze haren krijgt bij export, kan het zo zijn dat het predikaat 'old' in deze...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Jongste nieuws: Old Amsterdam is belegen kaas
'de mate waarin iemand trouw is aan zijn eigen persoonlijkheid, geest, of karakter, ondanks externe impulsen. Lijnrecht...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Steeds meer consumenten wensen authentieke ervaringen
Ja Dick, houdoe!
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Jongste nieuws: Old Amsterdam is belegen kaas
Jan-Willem, zo kan ik het ook. Ik probeer me een beeld te vormen van wat een authentieke ervaring is. En of dat voor iedereen...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Steeds meer consumenten wensen authentieke ervaringen
Wat zijn authentieke ervaringen?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Steeds meer consumenten wensen authentieke ervaringen
Mijn verwarring wordt ook steeds groter: Old Amsterdam was toch géén Goudse kaas? Althans niet in Nederland. Maar kennelijk in...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Jongste nieuws: Old Amsterdam is belegen kaas
Zullen we het Olff vragen? Ik ga hem mailen!
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Zeegras en mosselbanken essentieel bij natuurherstel Waddenzee
Kaas is een heavily processed food, of het nu fabrieksmatig of op de boerderij geproduceerd wordt. Misschien verschilt het...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Een zware kwestie: meuk of biomeuk?
Als al die fabrieken de kaaschip van Tebel in hun kaasfabriek hebben maakt dat niks uit. Smaak en proces zijn dan geheel...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Jongste nieuws: Old Amsterdam is belegen kaas
Dus een natuurlijke kleurstof?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Racerijpen en zwijgen
Kennelijk is de dominantie van zeegras en mosselbank een onderdeel van het bestaansrecht van de Waddenzee geworden in een grijs...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Zeegras en mosselbanken essentieel bij natuurherstel Waddenzee
Kaas kan ook zijn kleurtje krijgen uit het van oudsher gebruikte orleaanzaad (anattozaad) en fernambuco(pernambukhout,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Racerijpen en zwijgen
WoutervdL: zo'n groentje ben ik nou ook weer niet.... ;-)
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Een zware kwestie: meuk of biomeuk?
Overigens: kan iemand mij uitleggen wat de associatie is tussen gras en pasta met tomaatensaus en ham?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Een zware kwestie: meuk of biomeuk?
en 44 weken, is pakweg 11 maanden.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Racerijpen en zwijgen
Wanneer je het bericht van Noorderlicht goed bestudeert is rijpen straks zelfs geheel overbodig. Het wachten is op de spuitbus...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Racerijpen en zwijgen
Nick.... wat een onthulling ;-). Zalmforelkuit, mooi oranje, leuk voor in een vers tomatensoepje in plaats van zout. Plof: zout...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: Lompeieren
En het 'old' van Old Amsterdam slaat vooral op Oldbollig.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Racerijpen en zwijgen
Kijk in dit verband ook even naar het 44 weken rijpen in dit noorderlicht bericht:...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Racerijpen en zwijgen
Wordt racerijpen niet in weken geteld in plaats van in maanden?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Racerijpen en zwijgen
Ersatzkaviaar bestaat al heel lang toch? Ook van die miezerige kleine eitjes, zwart, bij ons thuis ook met de feestdagen op een...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: Lompeieren
Eigenlijk vind ik 3 de 'logische vertaling' van optie 4, waar ik overigens ook op stemde. Maar dat zal je niet verbazen. Ook de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waterbommen of smaakexplosies?
Zeker Dick, Slow Food Nederland gaat met zijn tijd mee. Ik weet dan ook niet of het 'Slow Food' dat in de wervende tekst voor...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waterbommen of smaakexplosies?
Marienel, dank voor de tip, ik heb de link in de tekst aangepast. WoutervdL, waarom zou het 'oppompen' van de rendementen per...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waterbommen of smaakexplosies?
De elite onderscheidt zich ook door zich iets te veroorloven wat voor anderen vrijwel onbereikbaar is: even omrijden voor een...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waterbommen of smaakexplosies?
Zit er weer iemand van Schuttelaar bij, wat dat bureau in ieder geval doet is zichzelf goed promoten ;-), zouden hun medewerkers...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Trouw en LLiNK lanceren 7 maart De Duurzame 100
En wie zaten er in het onafhankelijke en deskundige panel?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Trouw en LLiNK lanceren 7 maart De Duurzame 100
Ben ook wel eens zonder te eten en te betalen weggelopen. Restaurant waar ik vaak ging lunchen was in andere handen over. En...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kom op met je klacht
Jan, het interessante is niet alleen de kwaliteit van het product, maar ook de organisatie erachter! En inderdaad zou het leuk...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Juliet, een biologische appel met toekomst
Moaya Scheiman uit Californië meldt over de winterporselein: The Claytonia is called miner's salad because it was foraged by...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Postelein
Peter, zou je haar niet ook willen aanplanten en vertroetelen en met een leuk winstje verkopen?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Juliet, een biologische appel met toekomst
gistextract, knoflook, nootmuskaat, wortel- en selderij-extract, zwarte peper, aroma, rookaroma, mogelijk ook ui. En dan de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe droog vers werd
klopt, purslaine, purslane is de (middel)engelse versie. Postelein werd in ons land trouwens vroeger ook wel als porselein...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Postelein
En Aroma dan, is dat geen smaakversterker?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Hoe droog vers werd
De Porculaca oleracea sativa is in principe ook een exoot, maar al in de Klassieke Oudheid in Europa in cultivatie gebracht....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Postelein
Eh... iemand 'De Geflesten' nou al gelezen?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
"Ik Kies Bewust VERS" - hou je je mond ...
Karine, dat voorbehoud maakte ik dus al, allemaal mensen die zelden of nooit K&K;eten gaan opeens uit pakjes en zakjes eten...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kant-en-klare bekentenissen gevraagd
@ Jan Robben: als de appels, peren en bananen allemaal van een stickertje worden voorzien, soms zelfs de kiwi's ook nog, dan is...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
"Ik Kies Bewust VERS" - hou je je mond ...
Nee, dat was het natuurlijk ook niet echt. In die zin, de veertig proevers waren allemaal culi's, koks die met verse producten...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kant-en-klare bekentenissen gevraagd
Karine, dat zei in dit geval juist heel veel: hij wilde niet dat we misselijk werden van de vieze prut. Niet vanwege de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kant-en-klare bekentenissen gevraagd
Het merkwaardigste wat ik ooit hoorde, toen ik een mevrouw tal van die K&K;pakken met en voor haar stokoude moeder zag kopen...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kant-en-klare bekentenissen gevraagd
Juist, tijd om dat eens te onderzoeken. Want ik ben niet zo zeker van de 'intuitieve' kennis op dat punt. Bedoelen we wel steeds...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
"Ik Kies Bewust VERS" - hou je je mond ...
Maar dan is het toch een 'loos' begrip geworden? Vers is vers als de producent dat zegt. In het door jou aangehaalde voorbeeld...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
"Ik Kies Bewust VERS" - hou je je mond ...
Vers = niet bedorven? En niet meer dan dat? Is het begrip zover uitgekleed? Heeft het dan zin om het woord 'vers' weer op te...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
"Ik Kies Bewust VERS" - hou je je mond ...
K&K;is zelden of nooit glutenvrij, dus zelfs al is partner de hort op en heb ik een boel leeswerk, het behoort niet tot de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kant-en-klare bekentenissen gevraagd
Iemand ooit het boek 'De Geflesten' gelezen? Over hoe je kraanwater verkoopt als chic? Dat boek is kennelijk voorbeeld voor het...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Watertest - heb jij ook Ik Kies Bewust uit de kraan?
Moet dit product dan niet naar de neppers verhuizen? IKB met méér calorieën, minder bij de pinda horende mineralen.... weg...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Meer dan je denkt
Wat een non-issue eigenlijk. Zo vaak is hier toch geen sprake van persoonsverwisseling? En wat betreft de Wouters, het is toch...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Wouters
Dertig Kcal méér voor de IKB-variant, als je het lijstje hierboven goed bekijkt.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Meer dan je denkt
‹ Vorige
46
47
48
49
50
Volgende ›