Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Dat is mooi. Enig idee hoe lang het gaat duren voor dit onderwerp op de agenda staat?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kinderartsen waarschuwen voor vetfobie, Voedingscentrum geeft er een draai aan
Kan het symposium nog niet helemaal op die site vinden, maar ik houd het in de gaten.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Snacken zonder schuldgevoel
Ja, want anders ben je geen goede moeder! Ook dat nog. Is er daar nog iemand in Den Haag? Of hebben we al weer een reces te...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kinderartsen waarschuwen voor vetfobie, Voedingscentrum geeft er een draai aan
Harry, mijn nieuwsgierigheid naar de schrijver van het bewuste stuk is vooral uit bewondering ingegeven: welke collega heeft de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Snacken zonder schuldgevoel
Graag een uitnodiging voor de presentatie van het rapport, meneer De Heij!
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Snacken zonder schuldgevoel
Zouden er al light-potjes Olvarit zijn?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kinderartsen waarschuwen voor vetfobie, Voedingscentrum geeft er een draai aan
Wat moet er gebeuren voor spek Zeeuws spek is? Aantal bewerkingen, handelingen, tijdsduur? Iemand ooit Zeeuws spek zien maken?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
De prijs van Ossenworst & Zeeuws Spek
Er zijn al jaren diëtisten betrokken bij AH. Op dit moment volgt de AllerHande de vrouwenbladentrend: in het voorjaar moeten er...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Snacken zonder schuldgevoel
Je ziet het sortiment van AH meegroeien met het aantal nieuwe Nederlanders dat er boodschappen doet, zoals bij het filiaal in...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kookschrijver Volkskrant klapt uit keuken
Hé Harry, was niet persoonlijk bedoeld, ik dacht hier een interessante nieuwe Vlaamse kreet voor 'liflafjes' ofzo ontdekt te...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Snacken zonder schuldgevoel
En wat is Franskenfood?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Snacken zonder schuldgevoel
Overigens is die zes maaltijden per dag die 'diëtisten' algemeen accepteren al weer teruggebracht naar vijf, waarbij de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Snacken zonder schuldgevoel
Dick, heb je de calorieën geteld van de zes eetmomenten per dag? En kloppen die een beetje met de voorgeschreven 'gezonde'...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Snacken zonder schuldgevoel
Zoute krakelingen zijn gelegenheidsbakwerkjes, waarbij de grote korrels zout (bestaat er niet ook een zoete variant met grote...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Europa en het zout
Misschien is die grote opening ook handig om het flesje te kunnen bijvullen onder de kraan?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kies bewust Sourcy met suiker
Het wachten is op de light-versie, zonder suiker.....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kies bewust Sourcy met suiker
On the go, maar wel gekoeld, dan heeft het nog een vorm van meerwaarde voor die prijs....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kookschrijver Volkskrant klapt uit keuken
Zijn het de drinkers die dit kopen of de partners van? Of is dit tanktstationspul?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kookschrijver Volkskrant klapt uit keuken
GJG, vandaar ook mijn reuzeblije verrassing dat er op de puntpaprika's een blauw klavertje zit ;-). Nu zijn die blauw klavertjes...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kies bewust Sourcy met suiker
Zo langzamerhand vraag je je af of IKB-logo voor mensen met bewustzijnsvernauwing is. Ik Kies Bewustzijnsbeperkt. Echte mannen...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kies bewust Sourcy met suiker
Dick, zouden Sourcy-kopers er het grappige van inzien? Ik zal daar zo op de juiste plek op reageren. Ben het met je eens dat een...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kookschrijver Volkskrant klapt uit keuken
Waarbij in de innovatiehoek Nederlanders niet direct als early adopters bekend staan....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kookschrijver Volkskrant klapt uit keuken
Dus, Dick, er is grote behoefte aan scherpe voedselschrijverij? Van de aanbod kant?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kookschrijver Volkskrant klapt uit keuken
Dick, laat mij nou even advocaat van de duivel spelen, anders zijn we het hier allemaal zo gloeiend met elkaar eens, en dat...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kookschrijver Volkskrant klapt uit keuken
Keuk, leuk en meuk. Hierboven staan veel wijze dingen. Vooral over de aanbod kant. Maar wat willen de lezers? Willen die wel...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Kookschrijver Volkskrant klapt uit keuken
In Italië is polenta natuurlijk van oudsher ook onderdeel van de 'arme keuken'. Denk even aan de film Novecento (1900), waarin...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: Polenta
Louise O Fresco doet alleen de eerste inleiding, verder kun je ook Joyce Roodnat o.a. verwachten. Een prachtig boekje over...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Film en Food: La Cena
Je kunt polenta ook heel goed in (groenten)bouillon garen, voor dat beetje extra smaak.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: Polenta
Starbucks sluit op dit moment nogal wat filialen in de US, heb ik begrepen. 't Is daar crisis geloof ik.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Jonge hoog opgeleide vrouwen
Robin, heel prettig als je gluten kunt verdragen. Wij Coeliaken moeten het zonder die gluten zien te redden en zijn blij als er...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: Polenta
Starbucks als sociale ontmoetingsplaats: was er niet zo'n door Starbucks gesponsorde feelgoodmovie: You've Got Mail!? waar de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Jonge hoog opgeleide vrouwen
De melkkoeien op de foto staan gezellig door elkaar in een ruime stal, met een schurkborstel, de kalfjes staan apart om de hoek...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Woongroepen voor koeien
Robin, je kunt er ook heerlijke zoete taarten van bakken :-). Voordeel: glutenvrij.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: Polenta
Jurgen, dat hangt weer af van wat je onder frituren verstaat. Volgens mij leent aardewerk zich maar héél kort voor hoge...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waar komt de frites vandaan?
Dat bedoel ik: de foto van de oude meester, daar zit dan wel weer copyright op, de oude meester zelf niet.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
SuperStreken
Maar dat 'nee' - van links naar rechts of omgekeerd - schudden is niet in alle culturen hetzelfde. Hoofd omhoog kan ook 'nee'...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Pollan in Zeist: panem et circenses volgens een achterhaald model
Het zal iets te maken hebben met het tot op grote hoogte kunnen verhitten van olie gedurende langere tijd. Daarvoor heb je een...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waar komt de frites vandaan?
En van een trendwatcher hoorde ik: streekproducten zijn helemaal 'uit', weg ermee :-). Dat heb je van al die streken....
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
SuperStreken
Tijd voor een heroprichting van het Simplistisch Verbond, pleit ik al jaren voor.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Opgevoerde groenten en fruit
Iemand heeft toch nog wel een oude VCR die te programmeren valt op dat tijdstip? Want nu willen we het weten ook! Spanje op zich...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waar komt de frites vandaan?
Er is natuurlijk wel verschil tussen huismiddeltjes en natuurlijke bronnen van vitaminen en geneesmiddel. Of niet?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Opgevoerde groenten en fruit
De trend is Back to Basics, de televisie hope(n)loos verouderd :-).
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waar komt de frites vandaan?
En tijm natuurlijk, plus wat vers gemalen peper.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: Polenta
Polenta kun je inderdaad het beste volgens Nicks laatste tips bereiden, volgens mij. Wij snijden de koude polenta in plakken,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: Polenta
Anne, dat is heel goed mogelijk! Hier vragen de mensen nog om koolraap, postelein enzo. Maar ik denk dat bijv. de meiraapjes via...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
GaultMillau zet in op groenten
Nederlandse appels gaan massaal naar een Duitse sapper, om hier weer als sap verkocht te worden. Maar dan wel gewoon als...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
SuperStreken
Fien, ik heb de neiging wáár ik ook in het land ben even een super binnen te lopen, gewoon uit nieuwsgierigheid en heb ik...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
GaultMillau zet in op groenten
Alle buurtsupers doen tegenwoordig wel aan een of meer vergeten groenten, precies zoals we indertijd voorspelden toen we...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
GaultMillau zet in op groenten
Helaas Dick, ik heb geen televisie.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waar komt de frites vandaan?
Dank Nick, nu begrijp ik beter waarom mijn grootvader (scheikundige, wetenschapper en heilig gelovend in de mens als...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Probiotica: ze doen het toch, maar we weten nog niet of ze ook iets nuttigs doen
‹ Vorige
48
49
50
51
52
Volgende ›