Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
De vraag zou kunnen zijn: waarom verdwijnen de authentieke Toscaanse restaurants uit de binnenstad? En waarom komen daar alleen...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Eigen Eten Eerst - gastroracisme?
En hoe zat het dan ook weer met het wegvallen van de warme golfstroom, is dat voor ons lokale klimaat op korte termijn niet...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Biologisch is een' goed signaal', zegt Remia
Flipse, ik zal de naam opschrijven en op zoek naar haar gaan. Dank.
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Sneeuwwitje's geloofwaardigheid
Ja natuurlijk heb ik dat, Beuckelaer schildert in het Antwerpse, zie hier boven in de oorspronkelijke tekst, midden 16e eeuw,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waarom wij oranje wortelen normaal vinden
Biologische tomatensoep van een bekend groot merk, dito sjips en frieten daar kan ik nog bij met mijn verstand, maar cola en...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Sneeuwwitje's geloofwaardigheid
Jurgen, niet voor niets haalden de mensen wortelen en pastinaak gezellig door elkaar..... het lijken wel pastinaken inderdaad,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waarom wij oranje wortelen normaal vinden
Leuk, the Carrot Museum, nooit van gehoord, dank voor de link Ewout. Oranje wortelen komen inderdaad al eerder voor, maar vaak...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Waarom wij oranje wortelen normaal vinden
PeterJens, of nutsmensen bestaan: wanneer je het in de consumptieve hoek zoekt, kom je bij kannibalisme terecht. Ook boeiend,...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
CO2-bedwelming en de varkensslachter
Zijn nutsdieren niet per definitie anthropocentrisch bedacht?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
CO2-bedwelming en de varkensslachter
Dick, politiek let op burger, omdat de burger stemt en de consument niet? Bedacht opeens: Vinden vegetariërs het misschien een...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
CO2-bedwelming en de varkensslachter
Er is wat mij betreft niets op tegen om kennis te nemen van de manier waarop wij met nutsdieren omgaan. Maar ik begreep uit de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
CO2-bedwelming en de varkensslachter
Maar waarom zou VIN beelden van twintig jaar geleden gebruiken? Hebben ze geen recentere of zijn die niet schokkend genoeg? Zo...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
CO2-bedwelming en de varkensslachter
Moet je als organisatie of als medewerker/eigenaar van zo'n organisatie lid zijn van Slow Food of juist uitgesloten zijn van...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Sanne, prima, hoe gaan we het organiseren?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
1. Het menselijk brein reageert sterker op vette dan op magere voeding = feit 2. Onderzoekers zien dit als mogelijk teken dat de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Brein voorspelt calorische waarde
Sanne, ideetje: iedereen print zelf leuke stickertjes met een keurmerk naar eigen keuze en dan volgt er een 'loesje'achtige...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Is pseudo met de hand geschreven tekst ook eerlijker, rijker en puurder? En krijgt Remia dan straks een Slow Food sticker?
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Biologisch is een' goed signaal', zegt Remia
Dennis, je mag inderdaad hopen dat SF geen vereniging van jaknikkers, klonen en klapvee wordt, maar ook intern de vinger aan de...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Sandor, waar slaat zo'n persoonlijke sneer nou op? Inhoudelijk draag je weer niet bij aan de discussie, je babbelt weer eens wat...
Lizet Kruyff
15 jaar geleden
Slow Food Sticker
Ewout, merci du compliment, dat ik op mijn oude dag nog tot het 'jonger' bloed gerekend mag worden :-).
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Slow Food Sticker
Dank je WoutervdL, dat is een zinvolle toelichting. Maar verwacht je dat de sticker-dragers het gedachtengoed over de toonbank...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Slow Food Sticker
GGV, natuurlijk, als de club waar je lid van bent, dingen doet waar je vraagstekens bij kunt en mag zetten, dan is dat toch...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Slow Food Sticker
WoutervdL, waarom vind je dit een prima idee? Het heeft een hoog 'gekeurd door TNO'-gehalte.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Slow Food Sticker
Krijg je deze vis alleen als filets, of kun je hem ook in z'n geheel krijgen?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Claresse en kip: een wedstrijdje ploffen
Puur, eerlijk en lekker zijn emotionele begrippen, heel persoonlijk dus, want feitelijk moeilijk aan te tonen. Wanneer is puur...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Slow Food Sticker
Knoflook komt in het wild voor in de nu vertrapte gebieden in Afghanistan, in India, op Cyprus. Laten we de geschiedenis maar...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Waarom komt knoflook uit China?
WoutervdL: dat dieet is er al en komt uit Frankrijk, google ff naar dr. Serge Rafal en zijn antioxydanten dieet. Gaat over...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Een kwartje valt
Anne, natuurlijk heeft het ook te maken met waar je opgegroeid bent, deel van mijn jeugd in Scheveningen, kwam de vis ook zo van...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Robin,nee gelukkig niet zeg! Ik ben bezig met de 18e eeuwse recepten uit een kookschrift van een grachtengordeldame, daar zitten...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Grappig, bij mij is het net andersom: vroeger at ik met gemak voor, midden, toe, nu ben ik blij als ik het hoofdgerecht haal en...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Portiegroottes in recepten dijen uit
Hij draait vandaag weer in de Verkadefabriek, uur of 12.00, haal je nog wel ;-).
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De zoon van de kruidenier
en... Nick.... het stond verduveld chic op tafel, alleen de rijken konden het zich aanvankelijk permitteren. Dat gaf cachet....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
De bieslook is rucola geworden, de tomaten kerstomaatjes, de komkommer is verdwenen, evenals het groen waar de kaas vroeger op...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Een kwartje valt
Jeetje, WoutervdL, kom eens naar een lezing (je hebt er net een gemist in Kasteel Groeneveld) dan kan ik je het hele verhaal uit...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Dat staat nergens in de receptuur, Ailko, het is een veel voorkomende combinatie die de Romeinen gebruiken, en de Romeinse...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Zo heb ik eens een jachtschotel in een restaurant voorgeschoteld gekregen, waar ik het vlees eigenlijk niet echt in kon vinden,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Vis met fruit, mag best van de culi hoor, zie ook Nicks commentaar; beetje uitkijken wélk fruit, citrus, rozijnen, daar kan ik...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Nou Dick, AH reageert, maar handelt het ook? Dat was mijn vraag....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Boteroproer?
Schitterend verhaal, en denk je dat er nu echt iets gaat veranderen?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Boteroproer?
mr.Ooijer, ik citeerde Johannes van Dam, die had het dus over Brinkers en gelukkig is het nu helemaal correct. Nu nog een...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Prachtig, gelukkig maar dat de echte Picasso dit allemaal niet geweten heeft ;-). Overigens, op zoek naar vis-met-fruit-recepten...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Wouter, wat een flauwekul, ik wist al lang dat Sole Veronique een Franse uitvinding is, en ook dat er recepten zijn met banaan,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Terug naar twintig keer kauwen per hap? ;-), maar je hebt beslist gelijk dat het makkelijk wegschrokken van eten niet tot...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Portiegroottes in recepten dijen uit
Hoho, ik heb niets positiefs of negatiefs gemeld over de mijns inziens even onnatuurlijke sole Veronique, en ik maak ook bezwaar...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Ach Fien, geniet gewoon van jouw picasso-tong en láát ons in de waan dat het oneetbaar is en gemeen ten opzichte van de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Origineler zou het zijn om zeven foodloggers (of veertien, lunch en avondmaal gescheiden) een vaste dag van de week in de maag...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Florine Boucher is back in town
Wie in de buurt van Haarlem duikt even het gemeentearchief in? Wellicht is daar van alles te vinden over restaruant Brinkers....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Johannes van Dam heeft - zoals te verwachten - de oplossing paraat. Hier zijn reactie: "Ik heb al vaker geschreven over het...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De tong van Picasso
Het gaat ook wel andersom. Neem je 19e eeuwse kookboeken, dan gebruiken we nu veel minder eieren, boter, reuzel.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Portiegroottes in recepten dijen uit
Maar wat wil Quote nu eigenlijk beweren? Dat alle producten genept zijn? Ik mis een beetje een conclusie of een stellingname.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kennis over voeding kan de eetlust bederven
‹ Vorige
50
51
52
53
54
Volgende ›