Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
GuillaumeMariekeMathildaLomme heeft wel vaker last van nieuwjaarsreceptieblabla. Moet dan maar eerst flink sterke koffie drinken...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Ammerlaan en de balans tussen kop en kont
WouterK: alleen als wij dat goed vinden en dat vinden wij niet. Goed voornemen voor het nieuwe jaar: geen podium bieden aan dit...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Ammerlaan en de balans tussen kop en kont
Ailko: en nu willen we natuurlijk ook nog groepskorting.....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zuurkool uit het vat
Jurgen, ik ga er naar op zoek, nooit aan gedacht dat je dit juist wél bij de horecagroothandel zou moeten halen :-). Robin, die...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zuurkool uit het vat
Gisteren tijdens de eerste nieuwjaarsborrel weinig gemerkt van het nieuwe eten: oude kaas, leverworst, gehaktballetjes, zoute...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Voedingscentrum start campagne 'Het Nieuwe Eten'
Ook kaki's hadden vroeger een nachtvorstje nodig om lekker zoet te worden. Mispelreceptjes zijn er weinig te vinden, ik ben daar...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Harde tomaten
Ailko: volgens mij wordt het tijd voor een foodlog-cursus Zelf Zuurkoolmaken :-).
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zuurkool uit het vat
Guillaume, ik eet nooit (vieze) worst bij de zuurkool, maar confit, of kasseler rib, of procureurlapjes :-). Meeste worsten niet...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zuurkool uit het vat
Ha Anne, jullie ook een heel goed 2009. Kijk, het Noorden heeft meer te bieden dan je op het eerste oog zou vermoeden! Dat zijn...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zuurkool uit het vat
Gelukkig zijn er nog andere bronnen dan wiki, zoek het grofweg in de richting van amandelbrood, dat klinkt allemaal wat...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Bittere smaak van pijnboompitten heeft natuurlijke oorzaak
Dat 'pein' komt van pain, brood, als ik het wel heb.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Bittere smaak van pijnboompitten heeft natuurlijke oorzaak
Arend, wat leuk om je hier te treffen! Interessante info over de pijnpitten op wiki. Ooit kreeg ik 'verse' pijnpitten, die niet...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Bittere smaak van pijnboompitten heeft natuurlijke oorzaak
Maar waar komt het gros van de pijnboompitten vandaan, die we hier aangeboden krijgen in supers en op de markt? China? Iran?...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Bittere smaak van pijnboompitten heeft natuurlijke oorzaak
Is dit humor Nick, ofzo? Hier liggen de kaki's altijd nog een weekje in de keuken na te rijpen, wat daar zo grappig aan is?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Harde tomaten
Foie gras is al een Romeinse traditie, daar propten ze vlak voor de slacht vijgen bij de ganzen naar binnen, om de smaak van de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
nep foie-gras verkoopt uitstekend
Die harde kaki's moet je gewoon nog een weekje laten liggen, kun je ze daarna alsnog uitlepelen.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Harde tomaten
Testje gedaan bij de snacks: niets nieuws onder de zon. Noten ook ongezouten en vers zijn rood, rauwe komkommer is groen,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Voedingscentrum start campagne 'Het Nieuwe Eten'
En je krijgt er weer een slechte gewoonte bij: met je mobiel in de aanslag shoppen. (Zijn er al ontwenningsklinieken voor de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Voedingscentrum start campagne 'Het Nieuwe Eten'
Jurgen, ik zag het vooral ook als curiositeit: zoveel eierensurplus te hebben dat je ze aan je mestkalveren voert! Maken ze er...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kalfsvlees, wit of roze?
Jurgen, dat is leuk, die streekgebonden eieren. Geen idee wat dat met de smaak doet, maar dat kalfsvlees naar roomboter zou...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kalfsvlees, wit of roze?
Van de website van het LEI: "De Nederlandse vleeskalverhouderij telt ruim 3.000 bedrijven, waarvan een derde is gespecialiseerd....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kalfsvlees, wit of roze?
Ik moet de eerste eenden en ganzen nog tegenkomen die kerstfeest vieren. Het is al eeuwen voor het christendom gebruikelijk...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
nep foie-gras verkoopt uitstekend
WouterK, dat is het lastige van naslagwerken, de mix van zin en onzin, daar hoef je geen naslagwerk voor te zijn, een krant...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kalfsvlees, wit of roze?
En Tartex vind ik dus echt oneetbaar. Dick, kan dit nu weer naar de rubriek Neppers?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
nep foie-gras verkoopt uitstekend
Wouter, wat bedoel je nu eigenlijk? Ik was onlangs op een melkveeboerderij, waar de kalfjes inderdaad biest kregen, maar niet...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kalfsvlees, wit of roze?
WouterK, toch denk ik dat je in oude boeken het gedachtengoed van toen kunt achterhalen. Je zou kunnen stellen, op basis van de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kalfsvlees, wit of roze?
Zo zie je maar dat iedereen z'n dingetje kan doen in de keuken ;-).
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Koken voor kerst
Ailko: eerlijk gezegd vond ik de kwaliteit zo erbarmelijk dat ik al snel ben weggezapt.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kunnen 'we' niet meer koken?
Als je tégen vette ganzenlever bent, waarom zou je dan juist wel de nepper eten? Dan wil je toch een plantaardig prutje? Doe...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
nep foie-gras verkoopt uitstekend
Ailko: ik noemde het woord 'bang' niet, ik gebruikte het woord 'onzeker' dat is iets wezenlijk anders. Het is overigens niet een...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kunnen 'we' niet meer koken?
Arme Nick, ik kan me in jouw geval voorstellen dat je 1747 véél te ver terug in de tijd vindt....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kunnen 'we' niet meer koken?
Anne, dank voor de tip, ga de radio morgen aanzetten.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kerstdiner?
woutervdL: 'eten van de kok' is ook al zo oud als Methusalem, nu - zie NRC van gisteravond - weer helemaal in de mode: het...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kunnen 'we' niet meer koken?
Ailko, verbaast me niets, huizen zonder keuken, in Japan al jaren de standaard. Magnetronnetje is genoeg. Nick,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kunnen 'we' niet meer koken?
@Ailko: ik zie het niet als een terugval, maar een herbezinning: wie zijn wij in deze tijd en het grote onbekende straks in de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kunnen 'we' niet meer koken?
Guillaume, moet er geen stukske bittere chocola bij de haas? Een Limburgse traditie.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kruidenier heeft wat uit te leggen
Ailko, wat een mooi filosofisch verhaal! Inderdaad raken we het nodige kwijt in de loop van de geschiedenis, waaronder honger,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kunnen 'we' niet meer koken?
De Rubens is een contractappel, daar wordt de boer niet beter van, maar de handel wel.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kruidenier heeft wat uit te leggen
Suikerbietfeitjes: Al in 1747 slaagde de Duitser Andreas Marggraf erin het component suiker te isoleren uit de suikerbiet....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Suikerriet
Wij hoeven ook alleen nog maar even gezellig langs Aziz om dadels, olijven, gedroogde tuinbonen, korianderblad enzo te kopen, 't...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kerstdiner?
Dick, Hebben we het over misstanden of misverstanden?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kruidenier heeft wat uit te leggen
Jurgen, dat denk ik ook wel, dat hooguit voor de dierlijke eiwitten een handjevol onzichtbare insecten worden gebruikt. Mensen...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Insecten, vis, kip, varkens en koeien
Willen vrouwen zorgen of moeten ze dat? Ik vrees dat de retailers en marketeers zich op een uitstervend ras richten. En wie de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kruidenier heeft wat uit te leggen
Wanneer ik door de supermarkt hier loop zie ik minstens evenveel mannen als vrouwen boodschappen doen, dus ik vrees dat het lang...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kruidenier heeft wat uit te leggen
Bestaat er al een ontwerp voor energieneutrale insectenflats?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Insecten, vis, kip, varkens en koeien
De Ecomarché een oude bekende, Wouter, en ja, ík wil wel weten hoe het in elkaar zit. Of die kennis mijn koopgedrag...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kruidenier heeft wat uit te leggen
Hé Dick, ben jij jarig? In welk geval: gefeliciteerd! Consumenten kiezen vaker voor gemak en snel dan voor portemonnee en...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kruidenier heeft wat uit te leggen
Zelfs op Sicilië is suikerriet verbouwd, daar komt het hier en daar nog in het wild voor. De Canarische eilanden waren ook...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Suikerriet
Robin, sterk punt! De consument maakt het niet uit wie het geld in de zak steekt. Hier in de B'waard zei men tegen ons: de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kruidenier heeft wat uit te leggen
Het grappige was, dat de presentatrice dacht 'dat er als je pas de dag voor kerst boodschappen ging doen' er niets meer in de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kerstdiner?
‹ Vorige
53
54
55
56
57
Volgende ›