Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Wouter, boeken over vijf keer per dag eten, waarvan twee verstandige tussendoortjes zijn er bij de vleet. En ook boeken die...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Meer politie of meer aankomen
Waarom doen ze dat? Van oudsher: conservering. Als worst kun je dat lekkere dure vlees langer bewaren dan rauw. Heb nu helaas...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Tarese
Wouter, voor een lezing wilde ik wat plaatjes schieten van de door jou genoemde soort eetwinkels. Ik had net een interview...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Meer politie of meer aankomen
Zijn de worsten nu meteen ook halal en kosher?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Unox haalt varkensvlees uit worstjes
Van citroenmelisse maak je van oudsher geurwater, Eau des Carmes, oftewel Karmelietenwater. Je doet de citroenmelisse met...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Help: teveel daktuinplant
Ik moet dus naar een Lidl voor de kip om het Toscaanse recept van Artusi te maken. Er zijn trouwens ook plaatjesboeken met...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Haantje met orgaantje
Gut Frielingshof is een huismerk van Lidl, je kunt er ook kipnuggets, kaiserschmarren, aardappelpuree etc. van krijgen. Een...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Haantje met orgaantje
Doré's uit Malta, Egypte, of Griekenland in plaats van Tholen, ook merkwaardig.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Duurzaam appelsap uit Zuid-Afrika
De appels hier worden massaal opgekocht door de grootste Duitse sapmaker, dus er zitten flink wat foodmiles bij, wanneer het sap...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Duurzaam appelsap uit Zuid-Afrika
VOL! Hoorde ik net, dus daarom een extra workshop op zondag 28 september.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Bermsla
Nick, het ging vooral om de communicatie over en weer. Wanneer ik bij een varkenshouder op bezoek kom, dien ik - voor ik de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
MRSA - test van mens tot mens
De meeste ziekenhuizen hebben een apart logistiek traject voor varkenshouders, uit voorzorgsmaatregelen. Enige vraag aan de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
MRSA - test van mens tot mens
Ik mis nog het onderscheid tussen marketingtool en stankoverlast. Wat de één een aangename stroopwafelgeur vindt,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Geur stimuleert verkoop
Hoe zit het dan met de verplichte geurvreterij bij frietkotten, pluimveehouderijen, varkensstallen etc? Wanneer wordt een...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Geur stimuleert verkoop
Misschien wel, maar ik kan me haast niet voorstellen dat bijv. in de VS er niet iets bestaat op dit punt. Misschien valt het...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Geur stimuleert verkoop
Inderdaad, dat zat er ook bij, en het is niet eens het maandagmorgenraadsel.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Bermsla
Geurtax, briljant Wouter, en dan straks ook nog een keurmerk: Ik Ruik Bewust :-).
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Geur stimuleert verkoop
Tuurlijk, wel eerst even opbakken natuurlijk, ze kunnen ook in de stenensoep :-).
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Culinair ontdekt: Sesam
Op zich is het wel interessant om te weten welke geur de aankoop van een zonnebril beïnvloedt. Louter uit psychologisch...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Geur stimuleert verkoop
Het creationisme in duurzaamheidsland, toch? ;-).Bij geloven lukt het ook heel gemakkelijk om feiten op zij te zetten. Bracht...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Foodlog.nl gaat Albert Heijn helpen
Even advocaat van de duivel spelen. Stél nou, dat meneer Wakkie echt denkt dat hij duurzaam bezig is. Dat zou best...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Foodlog.nl gaat Albert Heijn helpen
Excursie?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zwijnen
Calvinisme: snoepen is zondig?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Nederland kiest voor onvervalst lekker
Tja, als je superzoete glopgloppudding als gelukkigmakend toetje presenteert... Het is natuurlijk te gemakkelijk en voor de hand...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Nederland kiest voor onvervalst lekker
Het zal wel om de gezonde stofjes in de chocola gaan, die worden er nu uitgehaald en duur verkocht aan de farmaceutische...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Mars op zoek naar DNA van chocola
Het vraagt ook om kennis van zaken, gevoel voor wat de klanten willen (ik kom de laatste tijd op verschillende plaatsen dropijs...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Versspeciaalzaak moet weer terug in het straatbeeld
@Anne: williams webwinkel is opgericht door een vriendin van mij - die speciaal voor mij aanvankelijk - deze fantastische...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Eis een ijsje
Interessante visie, ik maak een paar kanttekeningen. Jagen op wilde zwijnen is beslist tot een toeristische attractie te maken,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zwijnen
Zo denk ik ook dat er een markt is voor kauwgom dat naar tomaat smaakt, of radijsjes, maar..... verder dan de opmerking...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Eis een ijsje
Overigens zou je je kunnen afvragen of puur kiwisap wel lekker is..... Het zou best wel eens zo kunnen zijn dat bijmengen...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De Reclame Code Commissie en het kiwidrankje
De ASG is een fantastische club mensen met veel liefde voor de culinaire cultuur, totaal andere insteek dan wat ik uit dit...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De streken van Schuttelaar & de nepacademie
Er zijn ook al nieuwe 'streken' gedefinieerd, zoals het Groene Woud, als je daar dezelfde soort aardbeien plant als tien meter...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De streken van Schuttelaar & de nepacademie
Gisteren was ik in Den Bosch bij de HAS en hoorde hierover. Er is zelfs een wedstrijd voor het uitvinden van een nieuw...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De streken van Schuttelaar & de nepacademie
Laat maar, Dick, het is zinloos. Er staat namelijk niet dat het puur Kiwisap ís, die suggestie wordt alleen maar gewekt....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De Reclame Code Commissie en het kiwidrankje
Vincken moeten vincken locken, van Ignaz Matthey: * Prehistorisch Nederland, neolithische nederzetting in Kolhorn (ten oosten...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zijn meeuwen niet lekker?
eh, Dick, aan het neppen?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zondagsraadsel
Puffins, oftewel papegaaieduikers, zijn wel gegeten (Dorothy Harley Food of England) maar ze zegt niets over meeuwen. Of...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zijn meeuwen niet lekker?
Klimopblad, dacht ik ook, maar mijn klimop bloeit heel anders, enne... over eetbaar gesproken, toch maar niet.... Mijn vijg doet...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zondagsraadsel
Dick, je zegt 'plant', zijn de vruchten eetbaar? Voor mensen?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zondagsraadsel
Zelf heb ik geen meeuw gegeten, maar ik heb ooit een ex-kottervisser gesproken die wel op meeuwen jaagde, met behulp van een...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zijn meeuwen niet lekker?
Iets niet helemaal in orde met je druiven, Dick? ;-)
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zondagsraadsel
Daslook is 'verboden' in Nederland, maar vijf kilometer verder over de grens kun je het volop op de markt krijgen, uit het bos...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Restjesrestaurant in de open lucht
Bermsla gemakkelijk te organiseren: jonge scheuten van bijna alles eetbaar, wel vaak wat bitter (zijn we niet meer gewend)dus...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Restjesrestaurant in de open lucht
En gemarineerde geitenkoteletjes op de grill, mmmm!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Eerste stap gezet voor vermarkten geitenvlees
Belangrijkste lijkt mij: is het lekkere kaas, is de melk die ervoor gebruikt wordt op een prettige manier tot stand gekomen,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Cholesterolverlagende ambachtelijke kaas
Die warmtewisselaar is mooi Wouter, met de moderne hygiene in het oog is de Romeinse aanpak wat dichterbij dan de open stal...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Milieudefensie boos, maar waarom?
'laat de dieren de mensen verwarmen'. Niets nieuws onder de zon: in de Romeinse Villa was de paardenstal naast de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Milieudefensie boos, maar waarom?
Waarom dan niet pleiten voor huisvarkens voor mensen die varkens willen eten? Als hond, kat, kanarie, konijn en cavia mogen, dan...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Milieudefensie boos, maar waarom?
Dan maar minder winegums eten? Die zijn oorspronkelijk trouwens op basis van gom, maar ja, dat is dan weer duur.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Varken ontleed in 187 producten
Gelatine is er op plantenbasis (agar agar). Het punt is natuurlijk: zolang we nog varkens eten, is het helemaal niet verkeerd...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Varken ontleed in 187 producten
‹ Vorige
58
59
60
61
62
Volgende ›