Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Hommels zijn prima om te hebben als nest. Gewoon wachten tot ze gaan migreren later deze zomer en dan de boel afkitten of...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Van de bloemetjes en de bijtjes
Uierboord, uurboord heette het in Leiden, in plakken gebakken opgediste uiers. Rolpens wordt overigens vaak niet meer in de pens...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Gebruik je gezond verstand?
Bij goede slagers kun je nog (kalfs)lever krijgen, en op verzoek ook niertjes, tong etc. Rinie, in voorgaande eeuwen werd de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Gebruik je gezond verstand?
"Ruim 100 mensen, consumenten en pers, namen deel aan dit exclusieve evenement" Wat is er exclusief aan een bijeenkomst waar je...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Pluk de neprust
Wat geweldig dat ik daar niet heen hoef, want buitenwonen met een kraan met vers water is al onthaastend genoeg, ga ik niet...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Pluk de neprust
De appels van Kees hier in het dorp gaan rechtstreeks naar de sapfabriek in Duitsland, dat betekent voor hem gegarandeerde...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Gratis Europees schoolfruit komt dichtbij
Ik zie het al: de doorklikjes zíjn serieuse flesjes.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Design of echt?
Het zou natuurlijk fijn zijn als ze hun product ook serieus zouden nemen en deze cépages in serieuze flesjes zouden...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Design of echt?
In ieder geval liever gratis fruit dan die van extra room voorziene schoolmelk van vroeger! Als er dan toch iets aan de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Gratis Europees schoolfruit komt dichtbij
Ja Dick, dit is iets meer dan een professoraal kwartiertje, komop!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Design of echt?
Of een vaderdagcadeautje van de kleuterschool: ingekochte flesjes, kindjes schrijven er olie op ;-).
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Design of echt?
Sociale werkplaats?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Design of echt?
Goedkope olie en een prijs net onder de tien euro, schat ik zo in. In het kader van de hebjes en geefjes is dat een aardige...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Design of echt?
Veiligheidshalve waren wij er dan ook op zaterdag, maar 'ze' willen nog wel eens iemand niet van het geloof inhuren voor de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Betuwse Kers
Ook zo leuk om zo‚n flesje dan met goedkope olijfolie uit de zelftank bij te vullen, ik denk zelfs dat het minder is dan...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Design of echt?
Ik denk dat het dure packaging is. Wat ik van de huisvlijtolie uit de kleine coöperatie waar vrienden van ons in...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Design of echt?
Onno, van zo'n opmerking krijg ik acute wegwee, zeker met deze temperaturen!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
'Wij weten het ook niet'
Nick, mijn sobere lunches komen voort uit mijn voedselintolerantie, natuurlijk at ik liever een bord pasta, maar helaas bij...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Nederlandse lunch is armoedig
In principe zijn het droogbonen, maar vers ook heel lekker. Had ze vorig jaar in de tuin. Ze zijn hier vroeger inderdaad ook...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
'Wij weten het ook niet'
Juist Wouter, als je de curve ziet van innovator naar laggard, dan weet je dat je moet mikken op de early majority voor de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Trends zijn belangrijk in afzet tomaten
Bot-tuinen gaat dus weer over vis.... plekken in de Waddenzee waar bot werd gekweekt.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Klootwijk aan Zee 3 - met koffer ipv fiets
De drie typen hier genoemd komen uit een jaren negentig handboek over de introductie van technologische innovaties. Crossing the...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Trends zijn belangrijk in afzet tomaten
Even terug naar de vis in de Waddenzee. Wat is er met de bottuinen gebeurd die daar vroeger waren?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Klootwijk aan Zee 3 - met koffer ipv fiets
Soms lunch ik thuis, soms lunch ik onderweg. Thuis soms alleen, soms samen. Dus het verschilt nogal. Zomers vaak een salade, als...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Nederlandse lunch is armoedig
Optie 6 van Wouter is niet realistisch. Je slacht geen rund om het beest niet op te eten. Zelfs de offerbeesten worden...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Klootwijk aan Zee 3 - met koffer ipv fiets
Wie de biefstuk an de haas krijgt is niet zo heel erg hypothetisch, dat soort fenomenen is cultureel-antropologisch onderzocht....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Klootwijk aan Zee 3 - met koffer ipv fiets
Wouter, ze kiezen vooral voor vers omdat dat goedkoper is als ik het me wel herinner, dat is dus meteen lekkerder ook. Dick,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Klootwijk aan Zee 3 - met koffer ipv fiets
Een armeluiskookboek is er al, van de Vrekkenclub en dan heb je ook nog de tips van de Gulden Gulden. Voor minder dan vijf euro...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Klootwijk aan Zee 3 - met koffer ipv fiets
Diklipharder?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Klootwijk aan Zee 3 - met koffer ipv fiets
Afhankelijk van de verdere bereiding enkel of dubbel gedopt. Doppen is zo'n prettig karweitje na een dagje hersenarbeid en...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Hoe dopt de foodlogger?
Goeie tip!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagmiddagraadsel
In Saudi Arabië wordt al jaren heel zout zeewater gezuiverd. De zon doet voor een groot deel het werk, als ik het wel heb....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
TNO: limonades uit zeewater
Het slangenkruid dat ik ken heeft veel blauwere bloemen, en deze bloemen zijn ook meer klokjesachtig. Verwacht van mij dus geen...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagmiddagraadsel
Jazeker, een beetje rins, lekker. Ik gebruik het vaker in de keuken, komt bij historische recepten en M/O recepten nogal eens...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagochtendraadsel
Wat we gemakshalve vergeten: van granaatappelsap wordt taai vlees erg mals. Handig is het dus om een scheutje, of wat...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagochtendraadsel
kroontje bovenkant?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagochtendraadsel
dacht ik even: granaatappel, roep jij dat hij geen uitstekend kroontje aan de onderkant heeft. moeilijk is deze hoor!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagochtendraadsel
Petit Navire heeft overigens prima blikjes tonijn voor de salade. Dit moet restverwerking zijn van het afval met bindmiddelen en...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Rillettes van zalm, maar gemaakt van tonijn
Inderdaad, iets heel anders dan dat ik vrijdag kreeg. Ik kopieerde de link. Ze zijn kennelijk iets te voortvarend met updaten...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Slow Food Holland Food Festival
Vertel even wat meer Dick, boom, struik, plant? En hoe groot is de volwassen vrucht? Ik dacht even dat het om cashews ging,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagochtendraadsel
Koud kun je nóg minder proeven wat er in zit?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Rillettes van zalm, maar gemaakt van tonijn
Wat zouden ze bedoelen met dat 'encore meilleur frais'? De frisse wind die in de zeilen van het petit navire blaast?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Rillettes van zalm, maar gemaakt van tonijn
Misschien is het een idee om een assemblagepakket voor kipsalade inclusief recept, dressing enzo te bedenken en dat via een...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Volle maagjes - marketingvraagstuk
@Rob. Dit soort beschuldigingen op deze plaats, daar heb ik een beetje moeite mee. Veel emotie, geen bewijzen. Wanneer er dingen...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Zuid Kookt
Nou Dick, niet voor iedereen zou ik zo zeggen, die erotiek op de tong.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Volle maagjes - marketingvraagstuk
Je zult verbloemende taal moeten gebruiken. In de middeleeuwen noemden ze hertenkloten 'daintiers', of 'dainties', dan kom je...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Volle maagjes - marketingvraagstuk
Moet je de moleculaire kokers er dan niet bij betrekken?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De kippensmaakproef revisited
En ik houd helemaal niet van haring, origineel of in persiflage ;-). Maar ik zal het truite gebeuren nog eens proberen in...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De betovering van kookvideo's
O jé Nick, ik haal meestal wel knuppeldode forel hier in de buurt, maar... ik leg hem in een rechte vispan om te...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De betovering van kookvideo's
Zo ben ik een keer met de viooltjeslikeur uitgeschoten, toen was het uitermate smerig....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De betovering van kookvideo's
‹ Vorige
59
60
61
62
63
Volgende ›