Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
De mop is er een van het kaliber dat ik hier niet hoopte tegen te komen. Schaam je!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Worstmop
Ik had het over producten als Adez enzo. Als iets goed gedaan is is het geen gebastel.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Gij zult geholpen worden - het gebod en de meeëters
Kreeg net nog een tip door: rijg de champignons aan een draadje en hang ze voor een zonnig raam. Eet ze wanneer je ze lekker...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
de smaak van champignons
Zo min mogelijk geknutsel en zomaar toegevoegde stofjes, is dat ook een kernwaarde?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Gij zult geholpen worden - het gebod en de meeëters
@jacobus, ik heb dan weliswaar de Nederlandse nationaliteit maar ben niet gehandicapt met het zuinigheidsgen qua koelkastlampje...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
de smaak van champignons
Dan maar even optimistisch als het zo uitkomt.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Vals eten
Nee, dank je, Hajo, dat soort humor gaat geheel aan mij voorbij en dat wilde ik maar zo houden.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Klimaat bedreigt vleeswaren
Jakkes, worstmoppen, meer iets voor jongetjes. Ik ben een saai geschiedenismeisje, ik kan wel mooie recepten vinden ;-). Laat je...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Klimaat bedreigt vleeswaren
Middeleeuwse worsten, ga maar meteen terug tot de Romeinse worsten. Receptuur verschillend, maar er werd gerookt, gekookt,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Klimaat bedreigt vleeswaren
De champignonbazen riepen: de koelkast, moet dus wel in het donker. Kelder gaat sneller denk ik. Ik ga eens experimenteren.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
de smaak van champignons
Umami(MSG, Vetsin) zit van nature al in hoge mate in paddenstoelen, dat proef je dus kennelijk alleen wanneer ze niet al in een...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
de smaak van champignons
Paddenstoelen die tijd hebben om smaak te krijgen, zou het niet voorbeeldig zijn als de champignonkwekers zich daar ook eens op...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
de smaak van champignons
Gezond verstand en alles met mate, was dat niet de stelregel waar generaties lang succesvol mee zijn grootgebracht? Misschien...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Gezond is slecht
Robin, dat gaan al die living history groepen niet leuk vinden;-).
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Gezond is slecht
@ hajo: precies, doet me weer terugdenken aan studietijd en cabaret: 'roep ik droef in 't stadiaal: 't fenomeen is slechts...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Klimaat bedreigt vleeswaren
En dan noem je je drankje Adé.... Volgende Toedelidoki?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Adez verdwijnt omdat het te gezond was
De trend is natural functional foods, zonder opfokkunstjes, volgens Anneke Ammerlaan, die weet waar ze het over heeft.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Adez verdwijnt omdat het te gezond was
Dick, gisteren voor de grap bij AH eens gekeken hoeveel bio er nu eigenlijk is als alternatief voor gangbare producten of de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Vals eten
Ach, als pap en mam na de crèche de kleine naar de McDonalds meenemen of pizza thuis laten bezorgen, of een K&K-malatijd...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Gezond is slecht
Sojamelk zonder iets is voor mensen die geen koemelk mogen een heel goede vervanger om.... pannenkoeken te maken, of welk ander...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Adez verdwijnt omdat het te gezond was
Ziltige Malta's, hoeven daar geen zout bij? En waar blijven onze eigen primeurs? Tholen moet zolangzamerhand toch op stoom...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
E-culinaire gewetensnood
Wat een schattig afstudeerproject en als ik zie dat de Zorgsector een prijs er voor uitreikt, dan zou ik me zomaar kunnen...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Student maakt eind aan irritant vleeswarenpakje
Smaakt deze ham ook ergens naar?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
E-culinaire gewetensnood
Het wordt toch eens tijd voor een excursie!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
E-culinaire gewetensnood
Bedoelde meer: hebben wij hier ook een 'heilige bier'dag/feest, misschien niet landelijk, maar meer streekgebonden of lokaal.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Duits bier
Vast wel Jacobus, maar ook onbekend maakt onbemind. Emotie dus.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Thieme in China
Pisplastic, sterk verhaal, moet toch ook voor andere dingen dan wegwerp (= niet duurzaam)gebruikt kunnen worden?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Pig 05049
kijk, nu is het opeens een druif in plaats van een embryo! Mooie foto.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Het Merlotje
Aaibaarheidsfactor van wormen, larven en spinnen niet erg hoog, toch hebben we meer moeite om die te eten dan de aaibare...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Thieme in China
In de omgeving hier is waar er horeca is geen boerderij-met-consumptie en omgekeerd. Dat vult elkaar dus prachtig aan.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
LEI: Kleinschalige horeca als normale agrarische verbredingsactiviteit beschouwen
@wouter: het lijkt me daarnaast bij uitstek een boek dat heel geschikt is voor mannen die iets van vrouwen willen begrijpen ;-)....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kokende Vrouwen
Yvon, en probeer dan maar eens iets met een ragout op basis van kleefrijstmeel (ketan), plakt alles aan alles.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Nederland neemt een betere kroket
Mooi zo! Dat was de bedoeling.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kokende Vrouwen
Maak kroketten altijd zelf vanwege gluten en koemelk, leuk prutswerk, niet te vaak, garnalenkroketjes op basis van stijve...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Nederland neemt een betere kroket
@Carla: meer variatie.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kokende Vrouwen
Of ik favorieten heb? Ach, er zijn altijd mensen die je meer aanspreken dan anderen. Ik vond onder andere het verhaal van...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kokende Vrouwen
Merlot, mooi, ik heb een wilde druif, die is niet zo roodbladig.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagsraadsel
Hier ligt ook standaard een doosje pleisters in de keukenla, ongeveer het enige praktische dat ik van mijn moeder meekreeg op...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kokende Vrouwen
Wat mij opviel was dat veel vrouwen hun messen het belangrijkst vonden, dat had ik niet verwacht. En dat ze voor de uitgesproken...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kokende Vrouwen
Denk ik ook, het lijkt niet op mijn bessen, maar mijn druiven hebben ook wat harig blad, zijn alleen nog niet zo ver.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagsraadsel
Ik ga even bij de kruisbessen en de zwarte bessen in de tuin kijken in de tussentijd, maar die zijn allemaal al verder.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagsraadsel
Zat ook aan druif te denken, maar lijkt niet op 'mijn' druiven. Lijkt ook niet op mijn bessen. Doe nog maar eens een foto over...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagsraadsel
Meerdere vruchten als in trosje?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagsraadsel
niet ooit,maar nooit dus.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Vraag: hoe komen slakken op 20 meter hoog?
heb er ooit speciaal onderzoek naar gedaan, maar er zitten ook altijd de meest fantastische onkruidzaden in, dus waarom geen...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Vraag: hoe komen slakken op 20 meter hoog?
Eén vrucht uit zo'n knop? Exoot of inheems?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagsraadsel
Verschillende redenen: ze zitten in de zakken potgrond en in de planten die jij aanschaft. Of: ze kruipen langs de gevel omhoog....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Vraag: hoe komen slakken op 20 meter hoog?
kiwi?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagsraadsel
Zijn dat haartjes of is het nachtvorst? En horen die rode blaadjes bij de beginnende bloem of zijn dat schutbladen? Mooie foto...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maandagsraadsel
@mw.Uuldersma: nou, petje af, want ik weet uit ervaring met mijn eigen ouders dat het heus niet meevalt iedere keer weer met een...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Eten bij het ziekenhuis om de hoek
‹ Vorige
64
65
66
67
68
Volgende ›