Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Dank je voor het voorspitwerk, dan hoef ik niet meer door te klikken ;-).
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Evmi wordt blog
prima idee Dick, ik laat me graag verrassen, maar dan liever niet met in water gekookte kip, want dan smaakt het water naar kip...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De smaak van diergeluk en vakmanschap
@ Eric, toch ook alleen de geoefende kopers/kokers?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De smaak van diergeluk en vakmanschap
Lachen wel, de bonusvraag gaat vooral over het IKB-logo en daar heb je er inmiddels ook al weer drie van.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Dierenbescherming lanceert de 'Diervriendelijke Meetlat'
Dick, in een restaurant krijg je geen kale gekookte kip, hoop ik. Daar krijg je een ensemble op je bord, een palet van smaken en...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De smaak van diergeluk en vakmanschap
Ik zou de producten ook 'rauw' willen kunnen ruiken en aanraken. En bij de bereiding er met mijn neus bovenop staan. Dat maakt...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De smaak van diergeluk en vakmanschap
@karine: ik heb wel ooit o.a. ribbetjes, vogeltbotjes en visresten opgegraven, in Molenaarsgraaf bijvoorbeeld. Daar werd...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Wat aten de schrijvers: Alfred Jarry's augurkendieet
@Onno en Nick: ik ben het eens met Nick. Er valt wel degelijk verschil te proeven tussen een karbonaadje van de super en dat van...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De smaak van diergeluk en vakmanschap
Volgens mij kun je in Wageningen uitstekend smaaktesten laten doen in de labs boven het restaurant van de Toekomst. Meetbaar...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De smaak van diergeluk en vakmanschap
Augurken in het oerdieet? Al eens een potje augurken opgegraven?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Wat aten de schrijvers: Alfred Jarry's augurkendieet
Coeliakie komt niet meer of vaker voor, het is een genetische afwijking die nu beter te herkennen is, waardoor het lijkt of het...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Ook horeca moet mogelijk over risico's voor allergiepatiënten informeren
Alertblijven prima, maar het is onmogelijk om eerst een keukeninspectie uit te voeren en een kenniswarentest van het...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Ook horeca moet mogelijk over risico's voor allergiepatiënten informeren
Zo'n infosheet is er al lang en is verspreid onder restaurants, meestal hebben patiënten zelf ook een infokaartje bij zich,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Ook horeca moet mogelijk over risico's voor allergiepatiënten informeren
Dat vertrouwen op de kennis van de koks in de restaurants is in mijn geval menigmaal ten onrechte gebleken, met alle schadelijke...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Ook horeca moet mogelijk over risico's voor allergiepatiënten informeren
Daar kan ik met gluten- en koemelkintolerantie wel wat leuke anecdotes tegenoverzetten. Had daar jarenlang een column in het...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Ook horeca moet mogelijk over risico's voor allergiepatiënten informeren
En dit zegt Dorothy Hartley erover in Food in England (reprint 1999): The original Cheshire cheese was a pale golden colour -...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Waals konijn
Doe ik!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kwestie van Smaak
Mooie foto's! Hier bloeien de kersen en pruimen ook al volop, en de peren hier en daar ook al. De notarisappel staat op...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Bloesems
Het Schots aandoende ruitje op de verpakking is ook heel respectvol. Mooi verhaal!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Waals konijn
Nou, soms worrik er errug treurig van!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Marieke houdt van Tim - de pitkater van de grootkruidenier
@fiona: wij lezen beroepsmatig, dus wij lezen om te lijden :-(, heb het blad vanavond dus even doorgenomen en ben weer veel...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Marieke houdt van Tim - de pitkater van de grootkruidenier
zwaar de pest in? leuke opmerkingen van collega's, vrienden en familie? spijt?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Marieke houdt van Tim - de pitkater van de grootkruidenier
@Dick: als deze mensen echt bestaan en onder hun eigen naam in de oplage van de Ahande verspreid worden, dan mag je hopen dat ze...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Marieke houdt van Tim - de pitkater van de grootkruidenier
En er is onderscheid tussen steentijd, bronstijd en ijzertijdgrafheuvels, lachen joh.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Granaatappel op vrijdag
@Wouter: en hoe luiden de adviezen van Milou inzake wijn? ;-)
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Marieke houdt van Tim - de pitkater van de grootkruidenier
en hij studeert ook geen geschiedenis, hij volgt de leraaropleiding in dat vak, ligt toch ff anders. Wil de echte Tim opstaan?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Marieke houdt van Tim - de pitkater van de grootkruidenier
In Z'bommel zit de vestigingsbaas regelmatig een uurtje achter de kassa in de theepauzes van de cassières. Het verschilt...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Marieke houdt van Tim - de pitkater van de grootkruidenier
Ooit stond er zo'n pitkater uit Zaltbommel in de Ahande. De meest irritante, opdringerige, zijkerige, foute moppentappende...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Marieke houdt van Tim - de pitkater van de grootkruidenier
Maar het bordje naar mijn biologische teler stond er nog niet gisteren, dus heb ik ze elders gekocht. Nog wel duur hoor, meer...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Asperges op biologische gronden
Archeologengrap in ollekebollekevorm. Dan zul je deze ook wel niet begrijpen? Tijdens de opgraving van een grafheuvel zegt...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Granaatappel op vrijdag
@Rinie: er zitten toch twee aspergetelers in Cromvoirt, waarvan één biologisch? Leuk om te vergelijken?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Asperges op biologische gronden
de reacties op Janneke's stukje zijn wel weer heel eh... foodloggeriaans?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Proef je biologisch/diervriendelijk/milieuvriendelijk?
Dat ís een mooie tentoonstelling over de schilderijen van Adriaen Coorte, hij loopt nog tot 8 juni.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Asperges op biologische gronden
Schuttelaar & Partners zijn door mij uitgenodigd in contact te treden, maar tot op heden heb ik nog niets gehoord. Ik ga maandag...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Keurmerkenwijzer
In Cromvoirt koop je de heerlijkste eko-asperges rechtstreeks van de teler. Mmmm.. had ik niet beloofd samen met Rinie een...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Asperges op biologische gronden
Misschien onderscheid tussen Universiteit en Academie aanbrengen? Dan mag die academie rustig naar Venlo, heeft het een geheel...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Universiteit voor gastronomie op komst
@Eric: dat herken ik, de spreekwoordelijke drie erwtjes en het laatste slokje ;-).
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
KHN juicht 'boetes' bij niet leeg eten bord toe
@Ailko, snap ik allemaal, maar .... in navolging van de voormalige Oostbloklanden na die Wende is het ook hier populair aan het...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De zesde smaak
Ik ben niet zo gelukkig met het in diskrediet brengen van 'wetenschap' omdat je 'net even wat te veel beweerde wetenschappelijke...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De zesde smaak
en als het nu een wetenschappelijk bewezen feit is, dat vet een smaak is? hoe kun je er dan tegen zijn? de aarde is plat?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
De zesde smaak
@Tom: dat is een heel ander verhaal natuurlijk, een meergangen aspergemenu, of artisjokmenu, dat is een creatie, dit klinkt meer...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Twee keer artisjok
Er zit nu één Nederlandse studente daar, vandaar. Vroeger had je nog Marietje van Winter, die aan de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Universiteit voor gastronomie op komst
En de studenten die dat vak willen uitoefenen, nou ja, die ene dan, die zit nu in Italië op de slow-food universiteit.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Universiteit voor gastronomie op komst
Gezellig je met de andere tafeltjes in het restaurant bemoeien en een kletsje maken. Het kan overal, maar het hoeft niet. Krijg...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Universiteit voor gastronomie op komst
MVO en duurzaam zit niet in dat 'goede doel'verhaal. Als je MVO en duurzaam wilt promoten zou je iets kunnen doen aan de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
KHN juicht 'boetes' bij niet leeg eten bord toe
Zit nog een klein etiquettepuntje aan: eten dat je niet zelf op je bord geschept hebt, hóef je niet op te eten. Laat...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
KHN juicht 'boetes' bij niet leeg eten bord toe
En denk jij dat Unilever en Campina (denk even aan het Voedingscentrum en IKB) echt belang zullen nemen en stellen in een...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Universiteit voor gastronomie op komst
Er gebeurt in 2012 meer in Venlo, dan is de Floriade er ook, dat moment kun je handig aangrijpen voor tromgeroffel. Natuurlijk...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Universiteit voor gastronomie op komst
Ik vind het lijnen in combinatie met het drinken veel zorgwekkender dan het lijnen op zich. Zo kweek je drankorexia: de hele dag...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Veel scholieren in de provincie Utrecht op dieet
Het lijkt me typisch iets om te roepen in een omgeving die zichzelf als Food Valley wil profileren. Manders sprak onlangs ook...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Universiteit voor gastronomie op komst
‹ Vorige
66
67
68
69
70
Volgende ›