Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Wouter, als je de knödels gaat maken en je bent toe aan de test, nodig je ons dan uit? Het lijkt me een prima...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
vrijdagraadsel
Yvon, no problem, ;-), volgens mij ben je hier nog niet zo lang, anders wist je vast wel dat ik iedereen hier regelmatig verveel...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
vrijdagraadsel
Misschien vinden mensen walvissen als zoogdieren wel net zo zielig als lammetjes en kalfjes, en minder zielig dan een school...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Eet walvisvlees en red de aarde
Yvon: Het was een beetje een retorische vraag... ;-). Iedere soldaat had recht op ongeveer 450 gram graan per dag, dat was voor...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
vrijdagraadsel
De meelpap waar je het over hebt heette die soms puls bij de Romeinen?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
vrijdagraadsel
Ik heb twee oude elektrische koffiemolens. Daarmee maal ik specerijenmengsels. Absoluut onmisbaar. Heerlijk om deksel even eraf...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
toys to make your foodlife even better
Polenta is heel lekker te maken, ergens op mijn blog vind je wel een recept. Prima bijgerecht. Zeker voor de afwisseling....
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
vrijdagraadsel
@roeland: hé, leuk je hier te treffen. Misschien helpt fietsen wel, maar wellicht kunnen we beter afstappen van de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Hoe we eten, past niet bij wie we zijn
Gezien het succes van de eerste landbouwrevolutie: bevolkingsexplosie dankzij enige mate van beheersing van de voedselvoorraad,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Hoe we eten, past niet bij wie we zijn
Eens jacobus, ik zou haast zeggen: integendeel, die reep pure chocolade is niet veilig, maar laat die kleffe zoete candybar maar...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maria en Maarten
Waar je tegenwoordig al niet op kunt promoveren h`? Ik dacht ook even Wageningen, moet dat niet Tilburg zijn?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Maria en Maarten
Boerderijwinkels zijn heel goed te vinden, want Vrienden van het Platteland heeft er een gidsje van gemaakt, per provincie,...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Verwerpen Britten ‘foute’ kip?
Zout en suiker zijn weliswaar van oudsher conserveringsmiddelen, maar gezond? Toch in zeer beperkte mate.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
‘Toevoegingen in voeding zijn onmisbaar’
Het is een zinvol verhaal, alleen... hoe oud werden de mensen in de prehistorie eigenlijk? Ook zij kenden voedseltekorten, er...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Hoe we eten, past niet bij wie we zijn
Ook mijn eerste indruk.Zij is editor van een kwartaalblad Nutrition Bulletin, uitgave van Blackwell Publishing, adres: British...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
‘Toevoegingen in voeding zijn onmisbaar’
En verse boontjes uit blik!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Geploft en gegrild
Sonja Bakker move over, zou ik zeggen. Het ergste van op de tv komen met een verhaal is dat als je de volgende ochtend redelijk...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Wat eten de sterren: het drinkende-mannendieet van Richard Burton
Jazeker, die zijn hier haast standaard in de winkel.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Taart!
Binnenkort opent Corpus in Leiden/Oegstgeest zijn deuren, een reis van twee uur door het menselijk lichaam. Daar kunnen de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Verwerpen Britten ‘foute’ kip?
Ja, die staat al op mijn lijstje, heeft komend weekend geloof ik zelfs open dag!
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Taart!
Gisteravond tegen zessen even bij de kassa van AH om me heen gekeken wat er zoal in de mandjes lag om mij heen: vissticks uit de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Geploft en gegrild
Dank voor alle tips. Er zijn er vast nog meer, want ik kan me niet voorstellen dat er in Maastricht geen superdeluxe taarten...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Taart!
al heel smakelijk, maar verder de provincie in, zitten daar geen taartenbakkers?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Taart!
Is dat nieuws?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Slechts 9% Nederlanders doet boodschappen bij één super
in Zbommel hééft de appie helemaal geen kippenlevers in het schap, alleen kippenhartjes bij de afdeling...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Culinair ontdekt: Kippenlever
De kippenlevertjes die je voor weinig hier op de markt koopt zijn slap, flutterig en niet lekker. Mijn huisdieren lusten ze niet...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Culinair ontdekt: Kippenlever
tja, dat is natuurlijk weer een fraaie vorm van probleemverschuiving methode NIMBY.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Verdoofd castreren mogelijk uitgesteld
Slimme zeewolf: zo blijft zijn eten altijd vers en pakt hij wat hij nodig heeft, zijn prooi kan steeds minder hard weglopen.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Kingcrab is geliefd, óók bij de vissen
Het was daar in Londen meer kunst voor het kitscherige, zeg nou zelf, Mickey Mouse in varkensvet.... Maar zelfreflectie...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Het Dovemansorendieet
@Dick: was het maar kunst al dat gedieet, maar ik vrees dat kunst en vet (zie de fat sculpting competition tijdens de...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Het Dovemansorendieet
Hoeveel je eet hangt ook af van je zelfdiscipline. Moet ieder 'trek'gevoel - van honger zullen we in deze streken maar niet...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Het Dovemansorendieet
Deden we een wedstrijd? Nee toch?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Het Dovemansorendieet
Ja,zo'n barcodetelefoon lijkt me heel handig. Maar voor de allergenen zou ik toch het liefste een soort geprogrammeerd chipje...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Spor fisken med mobilen
Inderdaad, Helmantel. Maar geen mispels, walnoten in hun jasje. En wat een prachtige vertyping deed ik hierboven:...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Het Dovemansorendieet
't Hart onderbouwt dat onder andere op geheel niet wegenschappelijke maar empirische wijze: zijn vader, moeder, broer en zus en...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Het Dovemansorendieet
Earl Grey info bij elkaar: Werkthee Vergaderthee Verliefde mannenthee Conclusie?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Veel Nederlanders nemen eigen thee mee naar het werk
Echte zuurkool krijg je bij slager Janson in Heusden, die ieder jaar een vat uit de Elzas haalt. Verrukkelijk, inclusief het...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Waarom doen hot dog stands het niet in Nederland?
Unox, natuurlijk, Smac hoort daar thuis. En hoe zit het ook weer met corned beef? Ik kan me van vroeger wel herinneren dat dit...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Natte kledder - het plasje van de ham
Bergamotsinaasappel kwam ik tegen op de stand van Rungis tijdens de EFFF. Lekker! De smaakgever aan de Earl Grey thee.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Culinair ontdekt: Cederappel
Leuk Nick, ik kwam de cederappel in Italië ook tegen in de buurt van Napels. Zou het woord paradijsappel er echter niet aan...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Culinair ontdekt: Cederappel
Smac of SPAM luncheon meat is a canned precooked meat product made by the Hormel Foods Corporation. The labelled ingredients in...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Natte kledder - het plasje van de ham
Bieslog, natuurlijk, ik had het kunnen weten. Maar wij gebruikten dus postbodenelastiek en geen weckring. De hoekjes waren...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
"Hoop is de lichtgevende verf waarmee we onze kerker hebben beschilderd"
@Nick: het Nederlandse Slow Food is kennelijk heel anders dan wat jij er van hebt meegemaakt. Waarschijnlijk vanwege de befaamde...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Culinair ontdekt: Ettekeis
Toch schaamrood dus, beurse gnam, bah.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Natte kledder - het plasje van de ham
Héél lang geleden had je van die metalen opvouwbare trommeltjes, waar dan weer een postbodenelastiek om ging om...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
"Hoop is de lichtgevende verf waarmee we onze kerker hebben beschilderd"
KerkeR en ik maar KerkeN lezen, hier in de Biblebelt.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
"Hoop is de lichtgevende verf waarmee we onze kerker hebben beschilderd"
En waar is het goede oude opvouwbare broodtrommeltje toch gebleven?
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
"Hoop is de lichtgevende verf waarmee we onze kerker hebben beschilderd"
rode plekjes van schaamte? en ik durf helemaal geen horeca-tosti aan te snijden ;-) en het is nog niet eens vrijdag.
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Natte kledder - het plasje van de ham
Bij Slow Food Nederland ben ik nog geen driedeliggrijze mannen tegengekomen in al die jaren. Behalve natuurlijk Carlo Petrini...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Culinair ontdekt: Ettekeis
Voor mij ziet het er dus helemaal niet uit als ham, maar als een soort worst. Ik denk dat je het dus ook maar geen 'ham' moet...
Lizet Kruyff
16 jaar geleden
Natte kledder - het plasje van de ham
‹ Vorige
69
70
71
72
73
Volgende ›