Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Yep, ging jij daar spullen kopen voor wildpaté? Hij heeft ook Altena-kip van vergelijkbare afmetingen.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Volwaard - over kippenouders & kippengenetica
Bij mijn slager krijg ik echte boerenkippen van vier kilo. Hij heeft ze niet altijd, want ze moeten tijd krijgen om te groeien,...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Volwaard - over kippenouders & kippengenetica
Nog een andere invalshoek: zonder beginnende boeren die rund, schaap, geit, gevogelte gingen houden, al helemaal niets anders...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Ganzenlever meest foute Kerstgerecht
@Michiel: dit vind je op de site van Wakker Dier, na een lange lijst Afraders volgen de Aanraders: Ruim aanbod vegetarische...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Ganzenlever meest foute Kerstgerecht
of: knolselderijpuree.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Ganzenlever meest foute Kerstgerecht
Wij namen uit Wenen de gewoonte mee om de kerstboom pas de 24ste in de ochtend te versieren, en dan inderdaad het kerstsouper op...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Fout
Het is pas echt decadent om even naar de Naschmarkt in Wenen te rijden/vliegen om verse paddenstoelen te kopen voor je...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Ganzenlever meest foute Kerstgerecht
Zoveel vet zat er nou ook weer niet bij/over. Het was alleen gesealed. Bij mijn weten moet het geheel dan luchtdicht zijn...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Hoen en kalkoen
@Mitsz: En het was hun prachtige kalkoenconfit, die ik voor de Kerst gereserveerd had, maar dankzij de stroomstoring dus eerder...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Hoen en kalkoen
Tweede Kerstdag ook ingevuld, Lardo krijg ik hier om de hoek, bracht het ooit van de Slow Food Salone del Gusto mee. We zagen...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Met Kerst voor 850 miljoen op tafel
@Ailko, ja, klinkt goed, al zag ik een knolselderijpuree in de Allerhande, dus misschien kan die dan net weer niet... Ze maken...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Met Kerst voor 850 miljoen op tafel
Het is hoogst waarschijnlijk dat Magirus in die tijd een dubbele betekenis aan zijn woorden hechtte. Kijk ook naar de...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Lieve schat wat vind je lekker?
Tja, die kalkoen hebben we dus al achter de kaken, varkensrollade maken we regelmatig dus voorspelbaar en da's flauw, maar een...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Met Kerst voor 850 miljoen op tafel
@kattebelletje: ik mag het hopen, Chinese stoomhapjes incluis.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
De 2008-manier om recepten te schrijven
Oh dear, wat een verantwoordelijkheid ;-). Wat adviseren jullie als trendongevoelig Kerstmenu nu mijn plannen in duigen liggen...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Met Kerst voor 850 miljoen op tafel
Enne... in welke categorie val ik nu, het Kerstdiner noodgedwongen achter de kaken - de kalkoenconfit, waarover ik hier eerder...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Met Kerst voor 850 miljoen op tafel
Ik veronderstel dat er in 2008 een grote groep mensen zich niets meer aantrekt van 'gezond' 'licht' 'biologisch' 'foodmiles'en...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
De 2008-manier om recepten te schrijven
Tja, wij aten ons Kerstdiner dus donderdagavond al vanwege de stroomstoring. Dus doen we met Kerst nog simpeler. Wij eten altijd...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Fout
@rockabilly, chalias en andere anoniemen. Het is vreselijk irritant om hier steeds meer mensen die wel een mening hebben maar...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Meat the Truth (2): reactie Antoon Vermeer
@Steven: als uitwijkeling naar Brabant zat ik even achter een bevriende pc. gisteravond opnieuw candlelight koken en dinner - we...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Eten is geweten
Natuurlijk Wouter, ik ken die bureaus. Ik denk echter meer aan een cabrio van type Peugeot of Renault. Zonnebril als diadeem....
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Chips die zeggen wat ze zijn
@Steven, ja dat ken ik van mijn ouders. Mijn moeder ging na een herseninfarct zich bemoeien met andere tafeltjes tot op het...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Kasteeleten
Reclame is reclame, voorlichting is voorlichting, in alle gevallen wordt er een selectie van informatie gemaakt en wordt die op...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Chips die zeggen wat ze zijn
En ze rijdt in een cabrio?
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Chips die zeggen wat ze zijn
Welke doelgroep had jij dan op het oog voor dit elitesjipje (ooit als taalkundig onderscheid tussen microelektronica tjips en...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Chips die zeggen wat ze zijn
Wouter zegt: 'echte elitechips laat je door je kok maken van de meest snobistische aardappelen waar hij aan weet te komen'. Of...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Chips die zeggen wat ze zijn
@Wouter: inderdaad Ghanese chocolade van Italiaanse makelij (Cremona)volgens Australische filosofie. Ik ben diep geroerd, dank...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Australië komt uit Nijmegen
@Chalias: alle reclame is in principe klantenbelazerij, maar dat kun je leuk doen en vervelend, voorspelbaar saai. Er valt...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Chips die zeggen wat ze zijn
Voor mijn neus ligt Italiaanse chocolade gemaakt van cacaobonen uit Ghana, ze noemen dat Choccolato Mono Origine Ghana Fondente....
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Australië komt uit Nijmegen
Chalias, ga eens onder de hoogtezon. Ik word moe van je winterdepressie.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Chips die zeggen wat ze zijn
Misschien moet je wel verschil maken tussen vervangingsproducten (spiritus) en kortstondige consumptiegoederen (chips), tussen...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Chips die zeggen wat ze zijn
Een stap in de goede richting zou ik zo zeggen, ook voor de boeren zelf die waarschijnlijk meer plezier en voldoening beleven...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
varkenskweker Verbivar uit Vosselaar wint landbouwoscar
Lachen en dus een leuk product. Of het ook smaakt is een tweede, maar in ieder geval zou ik deze chips alleen al om die tekst...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Chips die zeggen wat ze zijn
In Schotland is het jarenlang gebruik geweest om bloed af te tappen van het rund voor bloedsoep. Ging het beest niet dood van en...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Keizersnede
De slager is de kenner, de haagse bluf is de overgecorrigeerde spreker....
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Keizersnede
vermoedelijk uit Den Haag ;-) en ik dacht nog: ik ga vandaag niet frikken. In den Haag zeiden ze ook kopje kofje, want koppie...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Keizersnede
Ik zou voor de Meatpremiere toch niet het Paté theater voor hebben gekozen ;-)
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Meat the Truth
Marieke, u hebt een prachtig beeld geschetst van de Hollandse kippenfok!
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Harde kip - een uitgebreid antwoord
De gemiddelde NRC-lezer weet niet dat het onzin is toch? Of heb ik nou helemaal niet meer begrepen?
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Schateren met chocolade
Jazeker Marieke, bij ons in de dorpssuper komen de aardbeien en appelen van om de hoek, evenals het appelsap. Het schijnt...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Voedingsmiddelenindustie poogt aan te haken bij 'slowfood'
@Marieke: komend jaar gaat Slow Food decentraal, gaat het met de inkomsten ook heel anders, maar dat is nog een groot geheim,...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Voedingsmiddelenindustie poogt aan te haken bij 'slowfood'
En de hoeveelheid papierwerk is werkelijk indrukwekkend.....
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Voedingsmiddelenindustie poogt aan te haken bij 'slowfood'
Ik wacht wel even af wat de culi's doen, want als ik hen was zou ik niet blij zijn. Hier was toch ook de eerste gedachte dat zij...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Schateren met chocolade
HACCP is opgesteld om austronauten in de ruimte te voorzien van voedsel dat niet bederft. Zo lastig, als je daar boven bent, kun...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Voedingsmiddelenindustie poogt aan te haken bij 'slowfood'
.... me terugtrekken met vijf grote chocoladeletters en me gaan zitten rotschamen? Maar wat zou je doen als je de hoofdredacteur...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Schateren met chocolade
vijf anonieme letters testen de culijournalisten voor NRC bijlage &cetera. joep, noch, janneke, noch marjoleine hadden enig idee...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Schateren met chocolade
Die moeten toch op te vangen zijn, restwarmte gebruiken, alleen geurfiltertje misschien? L.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Zou Al Gore wat vergeten zijn?
@Wouter: :-)))) ook de S van AmSterdam? L.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Schateren met chocolade
@Petra. Ik begrijp dat ze de prijzen al met een derde hebben moeten laten zakken omdat alles te duur was voor Dordt. Nog vind ik...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Recensie: Villa Augustus Dordecht
Het onderhavige NRC-artikel er nog even bijgepakt: ik sluit niet uit dat de culijournalisten het wel wisten, maar de producent...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Schateren met chocolade
‹ Vorige
73
74
75
76
77
Volgende ›