Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Eng dus, dat gevoel bekroop mij ook. Want ik denk met alle zogenaamde doordachtheid van dit communicatieconept niet dat ze zulks...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Gebakken peuters
Misschien kunnen wijze woorden helpen in het geval van deze ervaringsdeskundige: mijn moeder at de laatste maanden van haar...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Overgewicht start in de baarmoeder
Der Alte Fritz is ook de promotor van de suikerbiet voor consumptiesuiker geweest, de eerste fabriek stond in Silezië,...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
'Chinezen moeten aan de aardappel'
Zien jullie een parallel tussen de manier waarop WD kinderen misbruikt en hun mening over hoe wij met kuikens omgaan?
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Gebakken peuters
@GJG: ja zeker, en aan nog veel meer Parmentier gerechten. Heb zijn tractaten gelezen, en wat hij over andere planten dan...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
'Chinezen moeten aan de aardappel'
Op Europees niveau was dat de bekende meneer Parmentier, adviseur van de Franse koning. Hij heeft hele tractaten geschreven over...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
'Chinezen moeten aan de aardappel'
@Wouter. Rijst in het zuiden van China, noedels meer naar het noorden. Over de introductie van de aardappel bestaan veel mythes,...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
'Chinezen moeten aan de aardappel'
@Joep: klinkt interessant, wat betreft de appelboomgaarden en kippen is daar toch al een begin mee gemaakt. En kon je een tijdje...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Gebakken peuters
Dank je GJ, dat helpt bij al die kinderkuikencommotie :-). Joep, vertel eens over de redelijke toenaderingen?
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Gebakken peuters
Kunnen die kinderen lezen wat er op hun spandoeken staat? Nee? Dan worden ze gemanipuleerd.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Gebakken peuters
@marcel: heel goed mogelijk, ik ken niet ál mijn klassieken even goed ;-).
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Gebakken peuters
@Joep: bedoelde meer van stamboekvee naar stamboekvlees. Natuurlijk moeten wij niet de Britse naamgeving overnemen. Het ging om...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
One Issue heen en weer modderen
Do you like children? Only when barbecued. Mopje uit de jaren zeventig denk ik zo. Bij Wakker Dier hebben ze dus net...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Gebakken peuters
Rijst is lichtverteerbaar, je hebt al snel weer een 'honger' gevoel. Aardappelen liggen veel zwaarder op de maag, je eet er dus...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
'Chinezen moeten aan de aardappel'
@Joep: de site van de britishpigs heeft ook een lemma: pedigree pork, een lijst van slagers/locaties waar je het vlees van de...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
One Issue heen en weer modderen
Waarom hebben wij hier dan geen 'pedigree pork' Joep?
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
One Issue heen en weer modderen
Regionale varkensrassen werden - net als schapen en koeien - gefokt op hun capaciteit zich aan de regionale verschillen aan te...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
One Issue heen en weer modderen
Een coöperatie van kleinschalige boeren zou ook tot 'grootschalige' aanpak kunnen leiden. Schijnt in Amerika al te...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
One Issue heen en weer modderen
Authentieke cashewnoten in een authentiek Italiaans recept. Boeiende lectuur hoor. En Patak, laatst weer eens geprobeerd, is al...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Authentiek is niet authentiek genoeg
Waar van af? ;-)
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Waarom je dooreet als je vol zit
Welk antwoord wil je op deze open vraag?
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Waarom je dooreet als je vol zit
Vooruit kom je alleen als je focust op wat je deelt in plaats van wat je scheidt. Met respect voor afwijkende meningen...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
One Issue heen en weer modderen
@Dick. De consumenten raken vervreemd van de bron van hun eten; de boer raakt vervreemd van de markt en de consumenten. Hoogste...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
One Issue heen en weer modderen
En waarom is het weer 'zij' tegen 'wij'? Het is toch een gemeenschappelijk vraagstuk dat om een integrale vernieuwende aanpak...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
One Issue heen en weer modderen
Bij de Duitse Bauernhofen met eigen slagerij is vaak ook een kroeg waar dat heerlijke eten geservered wordt, kun je overnachten,...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Duitse trots
Het gaat toch niet alleen om conditionering, maar ook om zelfdiscipline. Je kunt toch zelf beslissen óf je en wát...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Waarom je dooreet als je vol zit
@Dick, die geitenwollensok zit in een ander reservaat, linksaf bij de macrobioten en dan even over het (ezels)bruggetje en langs...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Diouf (FAO): Biotechnologie moet zich nog veel sneller ontwikkelen om honger uit te kunnen bannen
Dick zei: En als ik nou achter wil blijven? Daar komt vast een reservaat voor, voor de achterblijvers, een museum, waar...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Diouf (FAO): Biotechnologie moet zich nog veel sneller ontwikkelen om honger uit te kunnen bannen
Dat weet ik wel, maar gaat het hier ook om Australische bonen? Dat kan ik niet uit de site van Australian halen.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
De gemiddelde consument schatert: "AH verwerpt bonbonklacht"
Ook op Kofienieuws denken ze dat Australian coffee van bonen uit Australië wordt gemaakt.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
De gemiddelde consument schatert: "AH verwerpt bonbonklacht"
4 eetlepels voor 6 tot 8 personen? valt dan wel weer mee....
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Culinair ontdekt: Caponata
@Robin: valt wel mee hoor, kwestie van de aubergines na het goudbruin bakken in de olie goed laten uitlekken op keukenpapier....
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Culinair ontdekt: Caponata
En hoe krijg ik een wilde tomatensoort uit Peru op mijn bord om te vergelijken? De soorten zijn vooral ook op klimaat...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Zand = van het land
Caponata leerde ik - als recept - voor het eerst kennen uit het kookboek van Claudia Roden over de Joodse keuken. Voor die tijd...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Culinair ontdekt: Caponata
Rustig de technologie zich nog even verder laten ontwikkelen, kleine experimenten uitvoeren ok, maar het is nog te traag voor...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Meisje had een wereldpremière
Dit zijn de echte tomaten, vóórdat wij er ronde zielige wasserbomben van maakten. Bon Croques, zogezegd ;-) en...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Zand = van het land
@eric, 19 jaar, wat een respectabele leeftijd, en wat akelig dat jullie haar hebben moeten laten gaan. Onvermijdelijk, maar...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Snoeppoes
Mollig, rondingen, welvingen, OK, maar blubber is voor walvissen, die hebben het nodig om te overleven, mensen juist niet.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Beetje vet aan lichaam beter dan onzekerheid
Ook die was alleen te genieten met toevoeging van noten, krenten, rozijnen etc ;-).
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Snoeppoes
Ben benieuwd hoe deze dames zich over dertig jaar voelen. En of die sociaal wenselijke mannen daar dan nog naast lopen.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Beetje vet aan lichaam beter dan onzekerheid
Absoluut, ik was toen een beginnend broodbakker, niet altijd in staat, in het toen zeker zeer achterlijke Brabantse stadje waar...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Snoeppoes
Spekbonen kennen wij ook als stoksnijboon, heerlijk, ook de goudgele versie. Dat knapperige klopt. Staan hier in de tuin als...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Snijbonen
Zo'n dertig jaar geleden was dat reuze hip hoor. Met noten, rozijnen, krenten, zelf kneden, in de oven, smullen hoor.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Snoeppoes
Ja, die vraten ook echt alles. Zevenslapers dus. Je vraagt je soms af of die korenwolfjes geen afstammelingen zijn van Romeinse...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Snijbonen
Las trouwens net op de blog rozig dat je in Ecuador cavia gewoon op je bord krijgt.
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Snijbonen
Het zal zeker helpen wanneer ouders en kinderen het eten als 'leuk' en niet als 'moeten' leren zien. En het zal zeker niet bij...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Snijbonen
Kinderen vinden aardappelen die 'muisjes' heten leuk, en bonen die 'boerentenen' heten, ha ha grappig. Vorig jaar bij zo'n...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Snijbonen
Ja zeg, kijk gewoon op mijn blog, dan krijg je al die leuke recepten gewoon mee vor Humkessoep enzo....
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Snijbonen
@Nick. Snijbonen,hoe zo vergeten? Zelfs in Hakse potten te koop in ons land. Maar wat zijn precies snijbonen? De pronkboon...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Snijbonen
@Wouter, ik bedoel het niet zóóóó letterlijk als het romantische en vaak ook humoristische beeld van...
Lizet Kruyff
17 jaar geleden
Marie-Antoinette in Afghanistan
‹ Vorige
83
84
85
86
87
Volgende ›