Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Florine, mijn moeder heeft in de Randstad jarenlang de boodschappen van Appie laten thuisbezorgen. Ze deed gewoon de...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Nieuwe winkel
Dick, ik geloof het, aan huis bezorgde boodschappen. Maar dan kun je misschien beter twee dingen scheiden: het doen van...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Nieuwe winkel
Florine, hier in het dorp brengt Van Hees de boodschappen thuis bij degenen die niet zelf kunnen sjouwen. Wel komen de 'oudjes'...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Nieuwe winkel
Zucht, en niemand begreep dat de vraag ging over hoe HJH met de door hem 12-5-20.52 genoemde ingrediënten en dan 'zonder...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
De houten snijplank
Guillaume, ik denk dat de gemiddelde consument uit Terneuzen in België of in Roncq inkopen gaat doen. Nick, ik vind het nogal...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Nieuwe winkel
Josien, je mag hier komen oefenen op het zevenblad :-).
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Wilde plaagkreeftjes?
WouterdH: HJH gaf een antwoord op een niet gestelde vraag, maar bedoelde het goed. Kan het venijn er even uit?
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
De houten snijplank
Henk JH, dat bedoelde ik niet zo, maar dank voor het recept. Ik gebruik voor het kneden dus de marmeren plaat, vanwege de...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
De houten snijplank
Henk (HJH), ik ben je een beetje kwijt bij het broodbakken thuis, zonder gluten, maar met spelt, en rogge? Hoe doe je dat?
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
De houten snijplank
Ha Robin, zo ken ik je weer. Een gezellige plastic palm, dat is schoner natuurlijk :-).
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Nieuwe winkel
Dick, ik ben errug voor een wilde plagen-actie. Organiseer een kreeftjesvistocht plus bereiding en consumptie zoals het...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Wilde plaagkreeftjes?
Dick, zijn de PCs hier al een plaag? Gedijen ze hier? Is daar onderzoek naar gedaan?
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Wilde plaagkreeftjes?
Jan Peter, maar is dat hoog ranken niet te danken aan de exclusieve Stellendamse garnaal en Zeeuwse kreeft? De associatie...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Wilde plaagkreeftjes?
Die koop je niet, die ga je plukken bij een bevriende of vriendelijke boer, maar nu even niet, ze bloeien nog niet eens.
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: Okkernoot
Hans, de keuze is er aanmerkelijk ruimer dan in onze vaderlandsche supermarkten. Kijk alleen al naar de keuze in scharrelkippen....
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Nieuwe winkel
Jan Peter, ik geloof het graag, maar waar staat dat het exclusief of schaars is? Dat wij onszelf de hele dag moeten vertroetelen...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Wilde plaagkreeftjes?
Maar of de natte omstandigheden waarin rijst groeit nou zo prettig zijn om rond te torsen?
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Rijst in je BH
Garum werd hier in de Lage Landen van lokale vissoorten gemaakt, er zijn 'fabriekjes'opgegraven ik meen in de buurt van...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Ansjovis uit Bergen op Zoom
Ik wil niet vervelend zijn, maar wie telt er in hemelsnaam bijna of iets meer dan 4 euro neer voor twee ons van dit soort spul?...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Wilde plaagkreeftjes?
Weilandwinkels zouden wat mij betreft welkom zijn. Want dat is volgens mij het grote succes van deze enorme winkelparadijzen (of...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Nieuwe winkel
Nick, kennelijk lopen de meningen uiteen over wat nou precies die ansjovis is of zou moeten zijn. Ik heb ook nog even gezocht in...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Ansjovis uit Bergen op Zoom
Boeren stop je hier alleen zondags in het pak. Nou ja, hijsen dan.
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Hoe stop je één boer in het pak?
Marmer is voor kneden van deeg ideaal, het is heel glad gemaakt, dus dat gaat prima, je moet er gewoon niet in hakken, dan...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
De houten snijplank
Vroeger gebruikte ik zowel houten als kunststof planken, kunststof gaat lekker makkelijk in de vaatwasmachine, voor hout is dat...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
De houten snijplank
Dick, misschien eten we wel soep uit pakjes en blikjes, en vla uit pakjes en zakjes omdat soep en vla onderdeel uitmaakten van...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Oud nieuws: natuurlijk kiezen we niet bewust
Ligt er een geloofs- of regionaal verschil ten grondslag aan de keuze voor ontbijt- of peperkoek? Over de oorsprong van de...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Vraag aan meneer Peijnenburg
Raadsels dus, Van Diest, wat is de toegevoegde waarde van dat woord? Ik vind fabrieksmatig geproduceerde chips prima, maar het...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Handenarbeid
Robin, de Kettle Crisps zijn Hand Cooked, dat zou ik niet direct met 'handgeschept' vertalen, maar ik begrijp wat je bedoelt....
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Handenarbeid
Marieke, ik noemde de Hoekse chips al in de oorspronkelijke tekst....
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Handenarbeid
Ik stuur ze even een mailtje.
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Eieren, tarwe en aardappelen uit zee
Voor een techneut is dat een alpha-achtige interpretatie Wouter de H ;-).
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Handenarbeid
Mrten: ja, dat klopt. Er zijn rond de Baltische zee nogal wat van die visverwerkende bedrijven, ben ooit op bezoek geweest in...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Eieren, tarwe en aardappelen uit zee
Gisteravond kreeg hij ook de tijd om in Hallo Gelderland! dit soort gewauwel uit te dragen. Want hij had veel over voor de...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Is de 2e Kamer gek geworden?
Diepvries spinazie à la crème is een buitengemeen onsmakelijk product. Sinds gisteren ben ik ervaringsdeskundige en dat is...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
MarkS, nee, natuurlijk niet ;-), je doet er vast ook geen kerrie door!
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
Spinalacreme wordt ook in de lasagne gebruikt.
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
Dat griezelen heeft niets met de TV te maken, maar wat sommige mensen ermee in de pan doen. De tip die ik daarover kreeg had...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
Robin, dat is toch niet griezelig?
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
Dick, het zat geloof ik meer in de griezelhoek, wat mensen er thuis mee doen. Nee, niets gesponsord. Maar er moet natuurlijk wel...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
Kreeg net een mailtje achterom: Uitvinden hoe de spinaalacreme gegeten wordt. Dat schijnt nogal uit te maken. De combinatie of...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
Dank je Pieternel. Pietsie off topic: heb jij belangstelling voor wat Marmende-zaad? In zo'n zakje zit meestal veel te veel voor...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Tomaten zonder gas
Dick, ik wok de verse wilde spinazie ook, liefst in combi met wat sinaasappel, omdat je dan de vitaminen beter opneemt. Het gaat...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
Trouwens, Dick, eet jij wel eens Spinalacreme?
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
En ontzettend goed dat dit gebeurd en aandacht krijgt. Verdient navolging. Ben ik natuurlijk wel benieuwd: wat voor...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Tomaten zonder gas
Dick, ja, dat weet ik allemaal wel, maar er is natuurlijk meer om naar te kijken en dat weet je ook heel goed. Ik wil weten of...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
Florine Bocher, het gaat mij heel simpel om de volgende oprechte vraag: wat vinden foodloglezers belangrijk bij een product als...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
Florine Boucher, dat is toch niet zo moeilijk? Juist als je het niet dagelijks maakt en niet dagelijks hetzelfde voorkeurpak...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
Florine Boucher: ik sta onbevangen tegenover het verschijnsel spinazie à la crème. Goed lezen voor je gaat katten.
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Spinazie
En omdat het vrijdag is een 'mop': Vlaamse vraag: Waarom staan Hollanders in de winter met een eitje langs de kant van de weg?...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Bak 'n eitje
Eieren. fantastisch voedsel, alleen niet bij het ontbijt. Vers inderdaad, gebakken, kort gekookt lang gekookt (tot 12 uur),...
Lizet Kruyff
14 jaar geleden
Bak 'n eitje
‹ Vorige
15
16
17
18
19
Volgende ›