Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Dick Veerman
Ik raak de weg kwijt in deze draad. Uit het boven- en onderstaande lees ik dat de nieuwe richtlijn té complex is - té...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Suiker Sjoemelen
Jos, waarom blijven de ondernemers weg? 'We worden toch niet begrepen', hoor ik altijd. Flauwekul, want zo word je het zeker...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Paul & de foute moraal van de vleessector
Frank en Karine, betekent #5 dus dat het stukje perzik in de yoghurt niet mee telt, maar de schep suiker (dat witte spul dus) in...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Suiker Sjoemelen
Wouter #15, deal. Ik hoop op een open gesprek.
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Deconcentratie Nederlandse kalvermesterij gewenst'
Karine, hoe zit het nou (daarom is het immers toch een beetje ingewikkeld): is suiker uit de verse perzik in mijn yoghurt niet...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Suiker Sjoemelen
Volgens mij veegt ze ze juist allemaal op een grote hoop: toegevoegd of van nature, suiker is suiker, zegt Karine. Daarom telt...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Suiker Sjoemelen
Dat denk ik dus ook, maar ik denk ook wat ik in mijn laatste zin schrijf. Dat hebben we nog maar beperkt door. Het duurt...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Kortingscenario's
Dé, wat heeft de Taskforce Voedselvertrouwen precies bereikt? Je gaf overigens nog geen antwoord op de vragen uit #29 en #30.
Dick Veerman
11 jaar geleden
Paul & de foute moraal van de vleessector
#12, ik vrees dat ik het onderwerp al eens besproken had met Henny Swinkels en daarom hieronder zo reageerde.
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Deconcentratie Nederlandse kalvermesterij gewenst'
Dick, waar zag je van Drie al reageren - heb je een link? Ik wil Wouter nl. graag uitnodigen om er samen langs te gaan. Het is...
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Deconcentratie Nederlandse kalvermesterij gewenst'
Het is een 'intern' onderzoek dat nog niet in een blad is verschenen (en dus niet peer reviewed is), maar het is wel degelijk...
Dick Veerman
11 jaar geleden
De 5-secondenregel werkt echt
#39: kun je uitleggen wat je in die tekst van Rob Wijnberg zo goed getroffen vindt?
Dick Veerman
11 jaar geleden
Paul & de foute moraal van de vleessector
Voor de laatste reacties hier in een welles/niets belanden: zou het zo kunnen zijn dat Paul iets heel simpels zei? Namelijk: hoe...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Paul & de foute moraal van de vleessector
Zé, ik grijp toch maar even in want je punt is nu wel helder: Paul is gewoon een politie-agent van Brussel en niet van Den...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Paul & de foute moraal van de vleessector
Dé, ik heb nog een vraag (omdat je nu lijkt te ontkennen dat je naar de pers je 'filosofische' uitspraken hebt gedaan): heb je...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Paul & de foute moraal van de vleessector
Een verwarrende reactie/opinie valt te lezen op Boerderij. Jan Braakman schrijft de wet is niet de maat der dingen. Hij geeft...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Paul & de foute moraal van de vleessector
Een boeiend commentaar kreeg ik van Christine Wipfler op mijn Facebookpagina. Zij schreef me: "Heb het interview in FD gelezen...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Paul & de foute moraal van de vleessector
Wouter, ik ben buitengewoon serieus. Kalverhouderij is een zeer kapitaalintensieve sector (alles wordt voorgefinancierd:...
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Deconcentratie Nederlandse kalvermesterij gewenst'
Albert, ben je niet bang voor PCB's en dioxines? Kafka was 1 vd eersten die zich realiseerden wat de consequentie van de...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Paul & de foute moraal van de vleessector
Co. #12, zelfs de NVWA - da's gewoon de politie - steekt over. Waar wil je nog heen?
Dick Veerman
11 jaar geleden
Paul & de foute moraal van de vleessector
Albert, als we nog meer (keur)merken voor bedrijven die zich aan wet gaan houden willen, kunnen we dan niet beter ook de wet...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Paul & de foute moraal van de vleessector
Onderwijl komt Google toch maar mooi eerder met een 'wearable' mobieltje.
Dick Veerman
11 jaar geleden
Eerste screenshots Apple's Healthbook openbaar
Als de leeftijd van de koe omhoog gaat (binnenkort daarover meer op Foodlog) en de koeien die alleen voor de melk worden...
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Deconcentratie Nederlandse kalvermesterij gewenst'
Is die nog goedkoper dan voor niks dan?
Dick Veerman
11 jaar geleden
Teveel tarbot
Zé, je spreekt in raadselen. Kun je uitleggen wat je bedoelt?
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Uitgebeend' - boos over de verkwanseling van het voedselveiligheidstoezicht
Uit protest of als gevolg van een ongeluk?
Dick Veerman
11 jaar geleden
Teveel tarbot
Dirk, dus die Tragedy is gewoon flauwekul van zwartkijker en bestaat helemaal niet, want boeren doen dat niet door al hun...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Teveel tarbot
Het knarst nu een avond door mijn hoofd: is dat niet wat, een tasty tosti test? Foodlog is van zin in de aanloop naar zijn 10e...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
En morgen ook nog een rapport over dierziekten en bekende en onbekende risico's rond (internationale) infecties van het Platform...
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Uitgebeend' - boos over de verkwanseling van het voedselveiligheidstoezicht
Om dat in Klossiaanse termen te zeggen: een eitje tússen zorgt voor een spannender mondgevoel.
Dick Veerman
11 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
Wouter, kun je dan ook beschrijven wat je is opgevallen aan de organisatievorm van die bestelvissers in verschillende landen?...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Teveel tarbot
We kozen voor dit stukje omdat het laat zien hoe Frankrijk zich heel anders in het local4local begeeft dan de rest van de EU....
Dick Veerman
11 jaar geleden
Frans local for local: 'eigen economie eerst'
#10, waarom gebeurt het dan niet? Kijk naar The Greenery, eieren, kippen en varkens en je schrikt je kapot. Mijn antwoord: daar...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Teveel tarbot
Mensen, dit stukje gaat natuurlijk over iedere boerensector (en zelfs voor iedere sector die veel aanbeiders heeft die allemaal...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Teveel tarbot
Bij #110, ik ben het moment kwijt, maar ik hoorde Jaap het ergens over vers vlees hebben. Ik begrijp nu dat de gram van Guido...
Dick Veerman
11 jaar geleden
De achterstandswijken moeten aan de groente - maar hoe?
Joep, waarom benadrukt dan Pechtold met zijn voorstel de tweedeling die toch al in het verschiet ligt?
Dick Veerman
11 jaar geleden
Uniform BTW-tarief Pechtold 'onkies en onverantwoord'
De supers kunnen wel rekenen. Waarom zijn die tegen?
Dick Veerman
11 jaar geleden
Uniform BTW-tarief Pechtold 'onkies en onverantwoord'
Onverwacht, maar zeker waar. De vraag wordt dan: wie heeft kalfsvlees dat past bij de kringloop en waar zo weinig mogelijk mee...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Consument: wat verwacht je van een zuivelboer?
Astrid, het niet meer doordraaien van kromme komkommers en ander 2e keus spul zal niets aan de winkelprijs veranderen. Zelfs...
Dick Veerman
11 jaar geleden
De achterstandswijken moeten aan de groente - maar hoe?
#12, Over kleine slachters met hun lage tempi moet - helaas - dit gezegd worden: de kans op besmettingen en bezoedeling ligt er...
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Uitgebeend' - boos over de verkwanseling van het voedselveiligheidstoezicht
Norbert, ik zal je zeggen waarom ik er zo fel op ben: 1) het klopt (heel nadrukkelijk) niet en riekt naar effectbejag (uit mijn...
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Uitgebeend' - boos over de verkwanseling van het voedselveiligheidstoezicht
Wouter, waarom is die kritiek begrijpelijk? Bodemgezondheid is immers het vak van Janssen. Ik bedoel dus: waarom vond Janssen...
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Is de bodem al in zicht?'
Wouter, ik denk dat we beter aan Peter Voshol kunnen vragen welke voorbeelden hij zou noemen. En ja, ik zie de witte...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Het Voedingscentrum brengt vermaak
Guido, heb je nu een antwoord vanuit de beide reacties van Jaap?
Dick Veerman
11 jaar geleden
De achterstandswijken moeten aan de groente - maar hoe?
Guido, jij maakt er een karikatuur van. Bij die opmerking laat ik het, want hier is het al 100x over gegaan. Wel dit: jij...
Dick Veerman
11 jaar geleden
De achterstandswijken moeten aan de groente - maar hoe?
Wouter #56, ik heb proberen aan te geven dat de gezondheid van stofjes een zinloze discussie is en daarmee dat er dringend...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Het Voedingscentrum brengt vermaak
Guido, dan val ik even voor Jaap in: Jaap heeft de science al gefixed. Zijn conclusie luidt dat gedrag en lifestyle heel veel...
Dick Veerman
11 jaar geleden
De achterstandswijken moeten aan de groente - maar hoe?
Norbert #6, mooi dat je het voor Marcel opneemt. Maar er staat echt onzin in de tekst die argeloze lezers op het verkeerde been...
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Uitgebeend' - boos over de verkwanseling van het voedselveiligheidstoezicht
Marcel, dank. Je kunt uit mijn tekst in #3 afleiden dat het beter is de tekst van die passages geheel te herzien als je doel...
Dick Veerman
11 jaar geleden
'Uitgebeend' - boos over de verkwanseling van het voedselveiligheidstoezicht
Valt wel mee hoor. Het geeft me de gelegenheid te vragen waarom Peter zich een beetje schuldig voelt over 'gewoon roze varken',...
Dick Veerman
11 jaar geleden
Procureur, lekker als slow- én fastfood
‹ Vorige
628
629
630
631
632
Volgende ›