Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Dick Veerman
Max, ik hoop toch vurig dat je Teuns vragen aan deze virtuele koffietafel wilt beantwoorden. Dan kan iedereen het gesprek volgen...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Max Havelaar overleden
Zal ik de steen dan maar in de vijver gooien? Een gewetensvraag aan Gert en Paul: achten jullie het denkbaar dat de Amazone niet...
Dick Veerman
13 jaar geleden
'Soja niet verantwoordelijk voor ontbossing Amazone'
Dan analyseert Teun het probleem correct. De boeren stappen uit Max als de prijzen stijgen. Als de prijzen dalen staan ze in de...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Max Havelaar overleden
Steven, Teun zegt iets anders. Als de wereldmarktprijzen stijgen, draait fair trade zichzelf de nek om. Het moet zichzelf...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Max Havelaar overleden
Hans, dat is een betoog waar veel betrokkenheid uit spreekt. Ik ben heel benieuwd wat je verstaat onder 'a-politieke' herijking....
Dick Veerman
13 jaar geleden
Het ligt aan ons hamburgerbrein
Door alle gedoe rond dit draadje weet ik inmiddels wat meer. Jos, ik stel voor: zeg even niks. Wouter: fiets morgen even naar de...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Inderdaad, al wordt het toch nog een beetje anders . Maar het functioneert in ieder geval. Ook gezien dat de reacties nu of...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Foodlog is brandnieuw
Hans, ik richtte me zijdelings tot je, maar zou dat natuurlijk ook direct moeten doen. Je wilt geen diktaat. Maar hoe moet het...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Het ligt aan ons hamburgerbrein
Anja (#8), lijkt het op verslavingszorg? Ik denk dat het lijkt op maatschappij-inrichting en hoe je daarover samen beslist. Als...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Het ligt aan ons hamburgerbrein
Dan ben jij een het-mens. Zeker mbt tot deksel zijn er veel de-mensen. http://www.onzetaal.nl/taaladvies/advies/de-het-deksel
Dick Veerman
13 jaar geleden
Hak heeft een nieuwe deksel
Jaap, ik denk dat onderzoekers als Swaab iets missen omdat ze het niet kunnen meten: de invloed van onze interactie en onze...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Het ligt aan ons hamburgerbrein
Jaap, als ik me niet vergis begint dat hoofdstuk met een citaat van Wilde: 'I can resist everything but temptation'. In het...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Het ligt aan ons hamburgerbrein
Mooie verhalen. En ze zijn heel erg waar. Als je vaak en lang met veel mensen proeft en het zelf wel kunt, ontdek je iets...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Kunnen Belgen niet ruiken?
Dat is het hele punt: als we nou eens niet ons brein zijn? Anja, is dat realistisch? Je suggereert dat we onszelf kunnen...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Het ligt aan ons hamburgerbrein
Ik weet waar'ie dat woord vandaan heeft. Iemand anders gebruikte het hier ooit (ikke dus). Het is erg filosofisch. 'Politiek'...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Jack, ik denk dat daar de kern van het probleem zit. Een auto noemen we ook geen paard meer. Dat klinkt heel filosofisch en...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Jack, om nu meteen naar de analyse van het conflict hiervoor te gaan: dat is een politieke keuze. Dat moeten we ons realiseren....
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Jos, zeker (#63). Nick zet het ook scherp aan. Maar er loopt ook iets niet goed in de discussie. Er lopen twee lijnen door...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Klopt, er wordt aan de site gewerkt.
Dick Veerman
13 jaar geleden
Excuusjournalistiek
Steven, de links worden niet opgegeten. Ze zijn alleen nog niet actief. Dat is nog niet gebeurd.
Dick Veerman
13 jaar geleden
Excuusjournalistiek
OK, Jack. Ik ben een paar uur offline nu. Als jullie rommel maken: graag zelf opruimen! Cheers! Ik neem een hapje heerlijke...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Heren, wilt u uw gesprek tot de feiten beperken! Eind deze week hebben we een like/dislike knop voor reacties die zal bestaan...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Ik ben heel benieuwd of die cijfers hier op het scherm komen!
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Prima test, wat mij betreft. Ik weet nu even niet of de poll het al doet (die kan tegenwoordig per artikel), dus we doen het...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
In dit draadje werd hier ooit uitgelegd hoe een discounter veel geld kan verdienen door heel goedkoop te zijn. Voor groenten is...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Lidl beste in verse groenten en fruit
Carla, heb je de snijvlakken van bijv. kolen, venkel en sla bij zo'n Duitse discounter wel eens vergeleken met die van een...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Lidl beste in verse groenten en fruit
Nog een stukje uit de oude doos over het 'populaire' onderwerp 'waterbedrog' in vlees. Loethe vergaloppeert zich in de feiten,...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Jack, wie verdient meer en waarom: de ambachtelijke maker van de Mercedesham of die van de tostiham? Want daar draait het bij...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Wouter, een Achtergrondartikel daarover is heel welkom. Realiseer je waar het over gaat: de keuze van de parameters. Typisch een...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Jack, ik zag het. De journalisten die me mailden óók en nog geloven ze het niet. En zoals we zien: dat is een vd majeure...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Jeemig, we halen hier nu meteen alles overhoop, Wouter. Met LCA's is het net als met wetenschap: je kiest je analyse binnen...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Co, Jos is bepaald geen vegetariër. Mij vallen in deze discussie 2 dingen op: - waterangst (kennelijk een heel ingewikkeld...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Huib, zo'n reactie geeft me het warme gevoel dat Foodlog niet stuk is. Die van Joost trouwens ook. Dank voor je manier van...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Excuusjournalistiek
Het is misschien een hele stap, maar de uitstekende documentaire van Tegenlicht van vanavond heeft veel te maken met de...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Marketingguru Kapferer: 'er komt kritiek op overvloed'
Co, dit voorjaar proefde ik US buiten geweid en daarna corn fed Black Angus, geïmporteerd door Guiraudi in Monaco (werkelijk...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Uiteindelijk zijn er volgens mij maar 2 vragen: - is het lekker? - is het wat het zegt te zijn of suggereert het iets te zijn...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Op dit punt zal het dus altijd misgaan: verkoop je minder vlees voor hetzelfde geld of laat je iemand net zoveel eten als hij...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Volstrekt eens met Nick's rode wijn suggestie. Een gekoelde pinot noir, blauburgunder of zelfs een voor een slak exotische...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Wijngaardslakken van het Groningerland
Niels, is er dan misschien een kans voor nieuwe eetwinkels die zich wél als aardige buurman gedragen?
Dick Veerman
13 jaar geleden
Marketingguru Kapferer: 'er komt kritiek op overvloed'
Nick, dit nog, want het onderwerp dat je aan de orde stelt is wat mij betreft meer dan een beetje boeiend. 1) Water, 2) plakken...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Nick, je hebt me niets horen zeggen over de prijs. Daar is een hele boom over op te zetten. Water, bloem en alginaten zijn niet...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Niels Willems zocht het even na bij organisatiedeskundige Peter Senge en ook die blijkt geen voorstander van certificering maar...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Berg de dierwelzijnslogo's maar op
Cijfers van Price Waterhouse Coopers: 1. versleveranciers (geen en dus ook 'huismerk') behaalden tussen 2002 en 2009 een...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Marketingguru Kapferer: 'er komt kritiek op overvloed'
Joost, schitterende vraag op twitter: "Verdickemme, wat wordt nu de ware betekenis van het werkwoord 'joosten'? "
Dick Veerman
13 jaar geleden
Excuusjournalistiek
Jack, idd, paarden om op te eten. Het stukje zat in de doorclick onder het woordje 'paarden'. We leven echt in een rare wereld....
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Jack, even wat anders: hoe zit het in Argentina met paarden?
Dick Veerman
13 jaar geleden
Echt duurzaam knutselvlees
Jaap, ik probeerde zo neutraal mogelijk weer te geven wat Martijn Katan zegt. Mag ik uit jouw reactie afleiden dat je hem te ver...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Wakker Dier: 'WUR is een reclamebureau'
Drie X raden wat het best gelezen artikel van de dag is. Juist. Nou maar hopen dat er ook saaie berichten geturfd gaan worden,...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Van volle yoghurt krijg je zin in sex
Martijn Katan gaf gisteren zijn lezing nogmaals in een column. Als je hier klikt, kun je hem horen. Hij vindt het onderzoekt...
Dick Veerman
13 jaar geleden
Wakker Dier: 'WUR is een reclamebureau'
Buitengewoon interessant om te volgen: de reacties op het interview dat Maria Fourier met Roos Vonk maakte.
Dick Veerman
13 jaar geleden
Excuusjournalistiek
‹ Vorige
769
770
771
772
773
Volgende ›