Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Dick Veerman
Niko, je schrijft 'die ze ter beschikking stelt van de markt en inkomsten geheel aanwendt voor de promotie van plantaardige...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Bah, rode wijn en kaas. Idd, bijna altijd een enorme teleurstelling.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kaas met thee?
Nog wat lopend onderzoek, w.o. een vlgs de regels der natuurwetenschappelijke kunst opgezet onderzoek naar de relatie frisdrank...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Is voedingswetenschap relevant? - gedachten bij het afscheid van Martijn Katan
Nee, Ernesto, Katan verwart statistiek niet met voedingskunde. Hij pleit voor het gebruik van de methoden van de...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Is voedingswetenschap relevant? - gedachten bij het afscheid van Martijn Katan
Als ik het lees, constateer ik dat het eigenlijk maar behelpen was met wijn en kaas. Thee en kaas passen veel makkelijker.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kaas met thee?
Joost, ja, volgens Katan wel. Dat onderwerp werd hier breed uitgemeten. De vraag die zich echter keihard stelt is: is Katan's...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Is voedingswetenschap relevant? - gedachten bij het afscheid van Martijn Katan
Dat is juist. Alles wat ik vraag is dus helderheid: welk onderzoek is alleen maar R&D;vanuit een specifiek belang en welk...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Tiny (de niet Van Boekel dus) ik ben het roerend eens met het 2e deel van je commentaar: er is een groot belang om lekkere...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Lees hier het interview van Bonenprofessor in de 'duurzame structurering van levensmiddelen' Remko Boom met Mac van Dinther in...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Joost, dit wordt tricky want ik ga je aanspreken in je professionele rol. 'Rumour has it' (zie hierboven 27/1, 11:53). De vraag...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Tiny, het is mijn rol om aan te scherpen. De discussie moet gevoerd worden. Dat er van een glijdende schaal sprake is, is...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Prachtige video Monique. Al weet deze man wél wat hij door zijn eten draait.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Pinda's & kaas
Mooie punten van Guillaume en vooral van Robin: is het erg als iemand niet weet of apenootjes aan een boom, struik of heel...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Pinda's & kaas
Przewalsky, als ik me niet vergis ben je zelf een Wageninger, maar lees je hier nog niet zo lang. Tiny laat hier al sinds vele...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Tiny, je bent verschrikkelijk helder. Het zou morgen op de voorpagina's van de kranten moeten staan: "universitair onderzoek...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Tiny, aan jou de vraag naar de verenigbaarheid van fundamenteel onderzoek en patenteren van de resultaten daarvan. Van jou neem...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Charon (die onderzoeker is aan de WUR, voor degenen die dat weer niet weten), je kritiek op een hoogleraar popmuziek is te snel...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Hendrik, Tiny heet Martinus en is dus een man. Hij is hoogleraar aan de vakgroep waar het onderzoek van de Bonenfundatie is...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Jan Paul, deed' ie dat vaker dan 1x?!?!
Dick Veerman
14 jaar geleden
Pinda's & kaas
Peter Jens: Amen = "het doet er allemaal toch geen donder toe". Toch? Als we zo beginnen, dan maak het ook allemaal geen fluit...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Harold, geld vragen zonder plan. Is dat niet een beetje overhaast? Zo krijgt de immer met beide benen op de grond opererende Van...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Van Breukelen, omdat het symptomatisch is en nu zelfs sympathieke publieksinitiatieven al niet meer blijken te weten welke...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Nijsen Granico is een prachtig bedrijf. Ze hebben er speciale uitpakmachines voor al die smarties en over datum zijnde doosjes...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kloot over kip
Hendrik, valt het kwartje nou pas?
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Harold, google op 'good science, bad science' en je komt vast tot verrassende ontdekkingen. Binnen het vak is er ook een...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Huib, ik hoop dat ik mijn vorige reactie een antwoord geef: daar gaat het niet om. Er zijn geen bonenprofessoren. Netzomin als...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Tiny, excuus. Ik bedoel uiteraard hoe de Bonenfundatie ermee om zal gaan en Boom in hun opdracht. Er ligt immers veel vrij, doch...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Jan Wouter, ik ben vereerd dat je hier ondanks je aversie tegen internet-discussies toch je duidelijke mening laat horen. Hij is...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
OK, dat gaat dus niet als Ardeens, maar 'gewoon' als biologisch?
Dick Veerman
14 jaar geleden
Van boerin tot slagerin
Jack, Portugees is geen enkel probleem voor foodloglezers. Let maar op, daar hebben wij hulpmiddelen voor.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Belast het gebruik van plantaardig eiwit – een visie op vlees
Misschien moet je het anders vragen: als je stopt/mindert met kennisontwikkeling en gaat in productontwikkeling, hoeveel...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Jopie, overigens, de voedingsvraag - hoeveel en welke eiwitten hebben we minimaal nodig? - heb ik nog nooit beantwoord gezien....
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Jopie, ja, goddank is het elders in de wereld in ontwikkeling en zijn doorbraken te verwachten. Wij missen straks wellicht de...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Nog een aardig voorbeeld. In Nederland tuinbouwland dat ontelbare hoeveelheden elektra aan verstookt moet een ondernemer zelf...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Pickwick deed ook aan crowdfunded co-creatie. Frankwatching deed het uitvoerig uit de doeken. Consumenten wisten daar precies...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Professor in de bonen
Nee joh, jij drinkt toch bier? Daar blijft wat van over - bierbostel - en dat gaat naar de varkens en de koeien. Net als oud...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kloot over kip
Prachtige reactie van Liesbeth de Schutter! I am confused. Jack gaat uit van 3 miljoen mensen. Hans Blonk rekent aan de optimale...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Belast het gebruik van plantaardig eiwit – een visie op vlees
Dat heb je mis - ik ben al je andere namen even kwijt - dat zei ik over veganisten en alleen van bepaalde. Sycofanten,...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Van boerin tot slagerin
Omdat het 'winner takes it all' principe leidt tot een tamelijke saaie wereld met bijna allemaal verliezers en een eenzame en...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Van boerin tot slagerin
Josien vraagt hoe dit opschaalt. Nee, makkelijk is dat niet. Maar misschien is het de verkeerde vraag. Het is namelijk heel...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Van boerin tot slagerin
Bert-Jan, dus er zijn Ardenner varkens die uit Nederland komen? Daar moeten ze mee oppassen, want dat klopt niet en kan geweldig...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Van boerin tot slagerin
Prijsniveau ten opzichte van supers?
Dick Veerman
14 jaar geleden
Van boerin tot slagerin
Giedo, wat was jullie prijsniveau en waar stond de winkel in Leuven?
Dick Veerman
14 jaar geleden
Van boerin tot slagerin
Even terug naar het onderwerp. Sarkozy liet van de week weten, net als Paul Polman van Unilever, tegen prijsspeculatie op...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Eten zat, wij zijn te dom
Klopt, daar gebeurt nog veel meer neo doe-het-zelf verwerking. In Engeland is zelfs sprake van een kaasrevival dankzij...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Van boerin tot slagerin
Maurice, dan woon je dus over de grens, in Duitsland. Zeker, zo'n reportage zien we hier graag! Kun je iets vertellen over het...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Van boerin tot slagerin
Guillaume, daar moet ik binnenkort ook eens gaan kijken. Ik lees op de site dat zij in het groot - als coöperatie - doen wat de...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Van boerin tot slagerin
Wouter, een 'economisch-politieke' uitdaging, zeg je. Vind je het erg als ik die 2 woorden dan ook maar uit elkaar trek?...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Eten zat, wij zijn te dom
Patrick, je zegt dat je dacht "tsee de redactie heeft zelfkennis". Ik kan je verzekeren dat de redactie en ikzelf erg achter dit...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Eten zat, wij zijn te dom
De foto die Hendrik me stuurde; gemaakt door Henk Breman.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Eten zat, wij zijn te dom
‹ Vorige
801
802
803
804
805
Volgende ›