Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Dick Veerman
Hendrik, ik begrijp dat je me een foto hebt gemailed. Die heb ik (nog) niet binnen. Jopie, groeiende bevolking in de USofA, een...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Eten zat, wij zijn te dom
Natuurlijk Wouter, uiteraard is het te makkelijk en zijn er werkelijke, fysieke grenzen. Feit is echter dat we nu al sociaal...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Eten zat, wij zijn te dom
De draad is nu alarmerend verwarrend geworden: hoe vergelijk je een kip met een koe? De koe moet meer lang veel meer inspanning...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Belast het gebruik van plantaardig eiwit – een visie op vlees
Of tomaten natuurlijk. Wie wil nou niet weten welke tomaat er in zo'n geweldige maaltijdsalade van de bijv. de HEMA zit? De...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Hoe het gaat met Kijk of het Klopt
Ik ben benieuwd naar Hans Blonk's gedachten over de fysische basis voor een mogelijke heffing op plantaardige eiwitten ten...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Belast het gebruik van plantaardig eiwit – een visie op vlees
Jopie, Lulu Wang - een Chinese - leerde mij ooit persoonlijk dat een Chinese boer niet naar de WC maar naar zijn akker rent en...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het jaar van de weerbaarheid
Liesbeth, van dat realisme hou ik: '100% recycling is ondenkbaar'. Dat is theorie. De technicus kan het waarmaken, maar dat...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het jaar van de weerbaarheid
ShopsoutofHome, een blad voor etenswarenverkopers, meldt zojuist dat diepvriespizza's minder zout bevatten dan verse. Hebben De...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Pansalt: over zout & eenvoud
Vandaag een verhaal van Dorette Corbey (ex-PvdA politica) in Trouw: de boer zou een toekomst hebben als bio-econoom en...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Unilever's voorstel tegen voedselspeculatie
Biologisch maakt heerlijk misbruik van de situatie om zijn marktaandeel in ei uit te breiden. Vanmorgen op Biofoodonline: Door...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ei - hou je kop erbij
Er is niks geheimzinnigs of zweverigs aan, Hendrik. Hoogste tijd kennelijk om het eens uit de doeken te doen. Te verwachten in...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Oproep aan vega's: red het beest, eet het
Hendrik, natuurlijk heb je de oplossing: beprijs het verbranden van fossiele brandstof. De rest is irrelevant. Hoe gaan we om...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Oproep aan vega's: red het beest, eet het
Ik zag Jan niet. Toeval wil dat ik gisteren Ado Bloemendal - de man achter Pure Graze - sprak. Hoogste tijd om een eens een...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Oproep aan vega's: red het beest, eet het
Uit het plezierige gebruik van gras, @rno.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Oproep aan vega's: red het beest, eet het
Nieuws: C1000, volgens Wakker Dier grootste kiloknaller van het land, heeft vanmiddag verklaard geen inkoopkortingen te hanteren...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Varkens uit de brand - en nu?
€90 euro de fles? Nou .....
Dick Veerman
14 jaar geleden
Eetcafé Te Koop in Utrecht
OK, laten we het dan over 'de toon' en 'de rol' (hot issues) hebben en verder gezellig ouwehoeren en eten en drinken alsof er...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kent u ANDI?
Giedo, maken jij e/o Nick e/o Steven een stukje met een agenda? Laat het vooral Vlaams zijn. Het is jullie feestje.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kent u ANDI?
In een van de voorgaande lijntjes vroeg ik naar het stootblok van boeren, het geld dat ze in kas moeten hebben om klappen op te...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Varkens uit de brand - en nu?
Deze Wikileak moet zelfs Assange nog opvissen, maar hij ligt schaamteloos dicht bij de werkelijkheid. Bedrijven nemen hun...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Unilever's voorstel tegen voedselspeculatie
Steven, Ippel leent alleen het woord; ze beweert nergens dat The Sex Pistols zelf bijen hielden, eigen witlof trokken, zelf hun...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Never mind the civil society, here's punkfood
Ik kreeg nog wat spannende verhalen over dioxines uit de oertijd door. Ons contact schrijft: In 2004 werd dioxine gevonden in...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ei - hou je kop erbij
De vraag die Van Berkum en De Heij aan Charbon stellen is dus: kunt u de causaliteit tussen de inname van Natriumzout en...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Pansalt: over zout & eenvoud
Ongeveer 20% van onze lezers is Vlaams. Ik hoop vooral dat zij in meerderheid present zullen zijn.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kent u ANDI?
Zo off topic is dat niet; ik gok op weinig vervuiling omdat hij kooi-eieren at. Maar dat bedoel je natuurlijk niet. Je wilt de...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ei - hou je kop erbij
Heren, zullen we een agenda - of misschien wel juist geen - maken en er dan een apart item van maken?
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kent u ANDI?
Laura, ik ontving een antwoord van een materiedeskundige die liever via mij reageert. Mijn contact schrijft in antwoord op jouw...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ei - hou je kop erbij
Back on topic: komt er een Vlaams foodlogevent?
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kent u ANDI?
Nee, geen vermoeidheid. Zin in dingen die ook moeten gebeuren.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kent u ANDI?
Ja!! Dat zou een prachtig initiatief van jullie beiden zijn - ik ben er.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kent u ANDI?
Steven, daar kun je over denken als artikelen in een magazine. Mensen kunnen erop reageren, maar de redactie van dat blad poogt...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kent u ANDI?
Giedo, 'beter offline' - dat klopt, maar ik vind het zo jammer. Ik heb altijd een politiek gehanteerd om alles voorlangs te doen...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kent u ANDI?
Over Nederlandse kweek-barramundi schreef Ailko Faber hier inmiddels alweer lang geleden:...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: steenbolk
Joost, ik denk dat je nog niet had gelezen wat ik zojuist schreef. Wellicht kun je je vinden in de extra spelregel. Dan kunnen...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kent u ANDI?
Giedo, ook ik onderschrijf uw beschouwing. Maar ge moet iets weten. Menselijke gemeenschappen hebben vreemde krochten; dat...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Kent u ANDI?
Wouter, dat is een prima idee voor een vernieuwd foodlog dat er in de loop van dit jaar moet komen: een afdeling vis voor wie...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Culinair ontdekt: steenbolk
Het is geen grap: ReedBusiness heeft me aangegeven stappen te zullen ondernemen tegen inbreuk op hun auteursrechten.
Dick Veerman
14 jaar geleden
De varkensbubbel: stijgende voerprijs en dioxineschandaal nekken de boer
Ah, dat is een terechte nuancering. Bij politiek denk ik inderdaad aan de politiek in het opkomende tijdperk van de civil...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Unilever's voorstel tegen voedselspeculatie
Aan Wouter en andere foodlog-commentatoren: het AGD vroeg me duidelijk te maken dat informatie van achter de abonnee-barriere...
Dick Veerman
14 jaar geleden
De varkensbubbel: stijgende voerprijs en dioxineschandaal nekken de boer
Jos, ik ben het ernstig eens met jouw laatste 2 zinnen. Er is iets merkwaardigs aan de hand. Grote bedrijven zijn - ondanks hun...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Unilever's voorstel tegen voedselspeculatie
Laat het dan duidelijk zijn: foodlog.nl noemt de site. We zullen uiteraard met onderzoekend plezier gaan ontdekken wat die site...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Eetcafé Te Koop in Utrecht
Ik vergat dit antwoord: niet-biologische vrije uitloop-bedrijven zijn in de regel groter dan biologische. Om de hierboven...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ei - hou je kop erbij
Laura, je 78x - vraag is er eentje die mijn kennis te boven gaat. Het zal verdunnen, maar ik hoop op een echt antwoord hier van...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ei - hou je kop erbij
Er zijn zelfs lieden die verwijzen naar Viktor Joesjtsjenko, voormalig president van de Oekraine. Men poogde hem te vergiftigen...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ei - hou je kop erbij
@rno, nieuws: het is niet ondenkbaar (en zelfs waarschijnlijk) dat de Mieke de Moeder, de vrouw van Jan de ex-Jager uit het...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ei - hou je kop erbij
Huib, of het juist is kan ik niet zomaar controleren, maar qua toon sla je de spijker op zijn kop: "belangrijke bron van dioxine...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ei - hou je kop erbij
Dick Floor, ik heb mijn tekst iets aangepast om mogelijke verwarringen te voorkomen. Er staat nu de zin: "ook 'gewone'...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ei - hou je kop erbij
Marc, dat is wel een heel bijzondere stelling: foodlog maakt begrippen als duurzaam, biologisch en fair-trade hol. V&vV;gaan...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Eetcafé Te Koop in Utrecht
We komen ergens. Polman zegt behartenswaardige dingen. Ik probeerde ze hierboven expliciet te maken. De vraag is wie hij...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Unilever's voorstel tegen voedselspeculatie
Jos, volstrekt eens. Op fysieke podia (hier doe ik dat zelden) noem ik wat jij daar benoemt "meeëters"; ze voegen alleen kosten...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Unilever's voorstel tegen voedselspeculatie
‹ Vorige
802
803
804
805
806
Volgende ›