Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Dick Veerman
1. "Een grote slagerij zou prima goede ham kunnen maken, als hij maar zou willen." Ze willen het, kunnen het en doen het (ik kan...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Paprikajam, hoe bedenk je het? #smaakNL
Het kan raar lopen. Bij de kapper. Ik kom er net vandaan. Hij begon over de Nederlandse Chinese Lulu Wang die gisteravond bij...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het bos kun je door de bomen zien
Niet automatisch. Dat heb je me nog nooit horen zeggen. Wel dat het heel moeilijk is om bijv. een fatsoenlijk smakende gekookte...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Paprikajam, hoe bedenk je het? #smaakNL
Steven, ik stel voor de Chinese regering de Candide-prijs te geven. Daar gaat het nl. om: zo goed mogelijk de wereld...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het bos kun je door de bomen zien
Om nog even door te gaan met Voltaire: we hebben niets aan Panglossen, er is een veel aardser attitude nodig. Steek de handen...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het bos kun je door de bomen zien
Josien, ik heb die Huizinga-lezing destijds gelezen. Ik kon er niet veel nieuws in ontdekken: het was een kritiek op de...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het bos kun je door de bomen zien
Huib het gaat niet zozeer om self-denying als in het geval van het bekende vliegtuig dat in de rampenfilm nog net voor de berg...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het bos kun je door de bomen zien
Is Poortinga bereid zelf een toelichting te geven?
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het bos kun je door de bomen zien
En terug dus nu naar het punt: Hendrik vindt het ontkennen van de zwartgallige feiten door lichtzoekers gevaarlijk en laat zien...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het bos kun je door de bomen zien
Mijn definitie van self-denying prophecies geeft aanleiding tot verwarring. Self-denying prophecies zijn de bron voor...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het bos kun je door de bomen zien
Ik hoor zojuist van Hendrik dat hij vanavond pas weer online is. Paul, ja, de hele stapel bomen ziet er zo uit. Ik heb de...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het bos kun je door de bomen zien
Wat lezen de goeie kijkers nou precies in die jaarringen?
Dick Veerman
14 jaar geleden
Het bos kun je door de bomen zien
Over die vragen hebben we het al zo vaak gehad. Sorry dus, dat ik er zo snel mee omging. Jazeker, ze kunnen 'verbreden' en...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ingemolken
Inmiddels toch al een jaar of 2. Het gaat hard en online leer je je gasten soms verrassend goed kennen. Ik zal het maar...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ingemolken
Hans, je bent inderdaad een beetje stads. Had ik niet achter je gezocht. Een flink deel van de zaal zat nog op 100 dieren. Dat...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Ingemolken
Ingrid, we hebben ze niet laten laten doorgaan in Woerden en staan daar nog steeds achter. Ik zal je iets verklappen: ik teel...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Hoe de druif verdween uit het Westland
Ik ben eigenlijk voor een foodlog.eu. In welke taal zou dat moeten? Google translate?
Dick Veerman
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
Nick, is het stuitende antihumanisme en ethische geworstel rond voedsel op de .nl versie inderdaad een reden om een aparte...
Dick Veerman
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
OK, Steven. Ik begrijp nu je punt - geloof ik: de plaat hapert op het aanhalen van geitenwollensokkigheid waar die niet bestaat....
Dick Veerman
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
Nou nee. Wat jullie daar achter de gordijnen doen moeten jullie weten. Ik zou het er ook graag hier voor de gordijnen over...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Paprikajam, hoe bedenk je het? #smaakNL
Met dat afscheiden bedoelde eigenlijk dat aparte foodlog.be. Mag foodlog.eu of be.foodlog.nl ook? Ik zou het wel gaaf vinden...
Dick Veerman
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
Steven, UW plaat blijft hangen! Ik bedoel nl. precies wat ge niet verstaat: het is geenszins sok, sik of staart. Afgelopen...
Dick Veerman
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
Het verslag van gisteren komt morgen online. Ik red het vandaag helaas niet meer. Ben vanmiddag en op bedrijfsbezoek en spreek...
Dick Veerman
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
Dat vind ik een prima idee, al was het alleen maar om het uit de idealisten-en-geitenwollensokken hoek te trekken.
Dick Veerman
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
René is even weg. Ik wil geen lang betoog houden. Dat is niet nodig. De aanwezigen van gisteren zijn getuige van de slotspeech...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Paprikajam, hoe bedenk je het? #smaakNL
Ard, ik kan je verzekeren dat we beslist niet gelet hebben op 'biologisch', maar uitsluitend op smaak en wat de ingebrachte...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Paprikajam, hoe bedenk je het? #smaakNL
René refereert aan deze en deze discussie. Daarin heb ik betoogd dat het gaat om kwaliteit en dat het gaat om 'betekenis'.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Paprikajam, hoe bedenk je het? #smaakNL
Ik denk aan God en Jorwerd en snap eindelijk hoe de duivelse tomaat en paprika die goddelijke druif vervingen. En toch lieten we...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Hoe de druif verdween uit het Westland
Hendrik, mijn excuses. Ik gebruikte je 'tevredenheid' ironisch. Ik weet dat je de haren uit je baard trekt als je leest dat...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Birke Baehr - een jeudige Pollan-imitatie
Josien, ik deel je mening over het simplisme - helaas niet in de zin van Koot & Bie - dat uit dit filmpje en het gejuich...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Birke Baehr - een jeudige Pollan-imitatie
Ik heb de impressario van de jongen inmiddels een mailtje gestuurd met het verzoek om me met Birke in contact te brengen. Ik zal...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Birke Baehr - een jeudige Pollan-imitatie
Jo, waarom zou dat per definitie 'nog bonter' moeten zijn? Het is mogelijk, maar het hoeft niet.
Dick Veerman
14 jaar geleden
50 jaar Becel bij de RCC
Dat is iedereen met een belang in eten, Wouter. Interessante verhalen, feiten en zienswijzen moeten in het zonnetje worden...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Birke Baehr - een jeudige Pollan-imitatie
Mooi, maar hoe zit het met dat joch? Is'ie geindoctrineerd of heeft hij het zelf bedacht? Hoe is'ie op dit verhaal gekomen?
Dick Veerman
14 jaar geleden
Birke Baehr - een jeudige Pollan-imitatie
Josien, wat vind jij waarom niet mogen?
Dick Veerman
14 jaar geleden
Birke Baehr - een jeudige Pollan-imitatie
Huib, mij gaat het wel wis- en waarachtig om de inhoud en om de vraag waarom een 11-jarig kind wordt ingezet voor de promotie...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Birke Baehr - een jeudige Pollan-imitatie
Ik doe het anders. Morgen en dinsdag zijn de 2e en 3e voorverkiezingen van #smaakNL. Als die geweest zijn, schrijf ik de...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Een kroot en een kroket - #smaakNL
Hij had de crapaudine en de chioggia bij zich. En nog meer. Wim moet het zelf maar even komen vertellen.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Een kroot en een kroket - #smaakNL
Dirk-Jan, dan ben ik nu helemáál benieuwd naar de voorjaarskroten van Wijma!
Dick Veerman
14 jaar geleden
Een kroot en een kroket - #smaakNL
Ik lees mezelf nog eens over en weet dat het toch weer als Ot & Sien gelezen gaat worden. Ik kan me zelfs 5 echte ondernemers...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Wilt u zomer- of winterloof?
Enerverend. In de zaal Franse, Vlaamse (de Walen telen geen witloof), Duitse en Nederlandse telers. In de ochtend bleek...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Wilt u zomer- of winterloof?
MarcP, het was toch een mooi fort. Ik hou mijn verjaardag nooit op zulke chique plekken. OK, passons, ik chargeer weer. Maar...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Algenbiefstuk
Eindelijk rustig thuis online. Ik was vanmorgen een beetje te gehaast; moest weer snel op pad. Nogmaals mijn excuses voor mijn...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Een kroot en een kroket - #smaakNL
En dat is 9... ze staan er nu alle negen, met werkende links! Dank voor de aanvullingen.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Een kroot en een kroket - #smaakNL
Erik, zeker, zo is dat. Jullie hadden het lef om de boel open te gooien. Er is dus echt hoop voor overheidsinstellingen.
Dick Veerman
14 jaar geleden
Een kroot en een kroket - #smaakNL
Ron, je hebt helemaal gelijk. Excuus, ik schrijf, reis en vlieg deze dagen van hot naar haar. Ik heb de honingtomaat gauw...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Een kroot en een kroket - #smaakNL
Na de woeste discussies hier over Meatless (een vleesverdunner, geen nieuw element in ons voedsel) - 'een auto noem je toch ook...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Algenbiefstuk
O ja, soja. Dit is een bijmenging van algen in soja. Schijnt een behoorlijk goeie samenstelling van 'eiwitten' op te leveren....
Dick Veerman
14 jaar geleden
Algenbiefstuk
Hou toch op met die misleidende woorden 'vleesvervanger', 'eiwitalternatief' of 'onuiputtelijke eiwitbron' waar je volgens de...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Algenbiefstuk
Nou Peter, ik ga de heren telers vrijdag voorstellen om echte witloof zijn eigen naam te geven en witlof maar lof te laten. Ik...
Dick Veerman
14 jaar geleden
Wilt u zomer- of winterloof?
‹ Vorige
826
827
828
829
830
Volgende ›