Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Dick Veerman
Max, kijk naar deze, op foodlog klassieke, TED-lezing van Dan Barber
Dick Veerman
15 jaar geleden
Foie gras booming in Bulgarije en Hongarije
wedden dat je dat met heel veel 'ongeïnteresseerde' consumenten kunt? Dat gebeurt ook als je zegt dat er, bijv. gemalen...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Marleen, weet jij wat biologische zalm eet? (ik ook niet, ben het aan het uitzoeken, maar het schijnt niet biologisch te zijn)
Dick Veerman
15 jaar geleden
Biologische hagelslag, pindakaas en Cup-a-Soup
Maarten 't Hart? 1 april: zie het AGD van dit weekend.
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
'Omgekeerde theorie', Paul. Het is zuur om zuur te moeten zijn, zegt Wouter, maar je kunt het ook omdraaien. Tis een beetje de...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
O jee, Willem, zag dat je me cryptisch vond ergens hierboven al. Inmiddels helder geworden? Ik gebruik soms een wat rare...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Judith, ik gluur stiekum mee. Ben je van de kunne die je alias suggereert of net als Guillaume die hier begon als vrouw maar de...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Judith, geef nou eens gewoon antwoord. En weet je wat: ik kom in deze draad vanavond zelfs niet meer terug (moet nl. echt...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Judith, dan zijn we het helemaal eens. 'Gewoon laten zien wat je doet'. Je hoeft het niet eens te zeggen. Dat was mijn hele...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
judith, wie heeft het over 'duurzaam' en 'duurder'? Dit product kan gewoon zichzelf blijven. Het is er al. Het kan alleen nog...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Guillaume, klik hier.
Dick Veerman
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Opgeven? Wat krijgen we nou? Je blijft herhalen dat het niet kan, maar zegt niet waarom. Probeer dat nou eens te formuleren....
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Liesbeth, Peter Drucker: marketing = een ruilvoordeel creëren. Voor de consument omdat je hem kwaliteit biedt die beter is dan...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Ben ik nu weer anti-marketing? Haha, nee hoor. Pro inhoudelijke marketing.
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
En om het tempo nog wat op te voeren: deze posting is niet anti-nep maar pro wat er aan goeds over dit product te vertellen...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Over smaak? Hoe? Enne 'mister anti-nep'? Lees je mogelijk wat selectief?
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Paul, ik ben in ieder geval bloedserieus. Ik maak me eigenlijk zelden druk, meestal vrolijk.
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Precies Paul! Gewoon vertellen dat je niks te verbergen hebt en waarom jouw product lekkerder is. Niks ingewikkelds aan. Wie het...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Een heel domme vraag: waarom wil je een auto met ABS? Hoe komt dat? En nou een nog dommere: wie zet er nou een auto in de markt...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Dan heb je m'n stukjes misschien toch heel anders gelezen dan ik.
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Over welke communicatiekosten heb je het? (zie mijn uitleg hierboven)
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Enne ... Liesbeth, je zegt iets geks, althans ik kan het niet plaatsen. Als Lizet iets van 'kwaliteit' in zo'n naam zou lezen en...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Ik twijfel nu of ik nog gratisser marketingadvies zal geven. Ik zou dit sapje flink afzetten tegen Coolbest, KnorrVie en meer...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Voor ik verkeerd word verstaan: bravo voor deze (al weer zoveel jaren oude) vers-innovatie die echt koelvers is terwijl Coolbest...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Simpeler gezegd: wie weet zo zeker dat consumenten - wij dus, of op z'n minst onze vrienden en buren - hier niks van willen...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Pieternel begrijpt het. Behalve dan dat een 'vaag Oostblokland' natuurlijk ook heel precies aan te wijzen valt en ik wil weten...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Wouter, nou moet jij eens zeggen waarom AH, cq. zijn producent Hoogesteger, ons - zijn klanten - niet heeft geleerd wat IQF is...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Mensenitis: o jee. Jullie doorbreken een taboe. Gaan jullie nou echt vertellen dat immuniteit afhankelijk is van het stoer...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Dood door schuld
Ik hou altijd vast aan de Bijbel: een beetje jokken bestaat niet. Jokken is jokken.
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Wouter: IQF?!?!?!?! Enne ... ik zei het al: driewerf bravo!! Maar waarom nou weer die dommige nep erbij waar zelfs een domoor...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Lizet is pas echt gemeen! Ik geloof AH zonder meer dat het sinaasappelsap vers geperst is op 12/12. Maar die aardbeien erin...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Persdatum
Han, the meatrix is hier al vele malen voorbij geweest.
Dick Veerman
15 jaar geleden
Dood door schuld
Guillaume, je moet je echt nog eens verder informeren. Heb je wel eens Cabernet Sauvignon van een paar euro uit Frankrijk...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Hebben ze bij mij ook gedaan toen ik nog heel klein was. Er zitten nog steeds een paar van die plekken op m'n bovenarm.
Dick Veerman
15 jaar geleden
Dood door schuld
Voor mijn part doe je een nog-niet-modieuze Zwitserse Fendant bij je zuurkool met wat kaasfondue ernaast. Gruener Veltliner is...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Co, wat moeten we nou vinden van Brinkhorst's uitspraken? Het blijft steken in 'ook weer een mening'. Toch?
Dick Veerman
15 jaar geleden
Dood door schuld
Goeie vraag van Josien natuurlijk: wat is Comfort Class, cq. hoe kun je het ontwikkelen? Volgens Jopie's volstrekt heldere...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Dood door schuld
OK, you win, want chips maak ik inderdaad zelf. Met een geweldig scherp Molenmes van Herder (dat is pas 'erotiek' in snijden!)...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
"Iedereen een rookworst roken, zoals Dick wil": Wouter, slechts jij wilt dat ik dat zou willen. En dat had je gedacht. Ik wil...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Over dat spagaat: ik denk dat het spagaat in het huidige beleid zich zojuist op beide ministers heeft gewroken. Duidelijkheid is...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Dood door schuld
Hendrik, is dat de basis voor een eerste grof scenario? Wat zou je nog meer willen weten?
Dick Veerman
15 jaar geleden
Meatfree Monday
Precies Lizet, die boutjes, goeie aardappels en zuurkool van goeie makelij met nog een late oogst fles Gruener Veltliner zorgen...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Melchior, even precies nu voor lezers die zomaar in dit deeltje van deze draad terecht komen: wat is de ideale dagelijkse...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Meatfree Monday
Dat heb ik ook gezien. Het grappige is, dat de Dierenbeweging zichzelf met dat argument in de voet schiet. Jammer is dat het...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Dood door schuld
Jopie, ook ik denk dat je daarmee de spijker op zijn kop slaat. Het probleem zit'm in de halverwege geen-vlees-en-geen-vis...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Dood door schuld
Foodloggers koken zelf, dat doen ze zelfs liever dan naar een restaurant gaan. Een verwante poll hebben we pas gedaan naar...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Waarom hebben we 'geen tijd' om te koken terwijl we zo druk zijn met ontspannen?
Dick Veerman
15 jaar geleden
Hoe zorgt foodlog.nl voor een andere Kerst 2010?
Ik begrijp dat ze voor dierwelzijn staan, niet voor veganisme. Dat laatste is een prive-aangelegenheid van betrokkenen. Ook...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Dood door schuld
Als die mee zou willen doen, zou ik daarop ingaan. Het zou een feitelijke en boeiende conference worden met een keur aan...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Dood door schuld
Josien, laat ik het zo zeggen: tijd om dingen eens bespreekbaar te maken. Een flinke steen die toch al in de vijver was...
Dick Veerman
15 jaar geleden
Dood door schuld
‹ Vorige
887
888
889
890
891
Volgende ›