Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Ja, hallo, dat waren (als ik me niet vergis) mensen die zelf beweerden dat "ze konden eten wat ze wilden en toch niet aan zouden...
Robin Kok
15 jaar geleden
Kind eet voor 4 met Kerst
Willem, ik bedoelde eigenlijk dat jij zo reageerde alsof ik jou had uit zitten schelden. Niet andersom. Maar goed, jij vindt het...
Robin Kok
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
En als we dan inderdaad toch gaan projecteren wil ik misschien wel extra betalen voor seksloos vlees! Want sorry hoor, maar mij...
Robin Kok
15 jaar geleden
Vlees met sex
Het interessert me werkelijk helemaal niks of zo'n stom varken nu wel of niet seks heeft.
Robin Kok
15 jaar geleden
Vlees met sex
Ik vind een gehaktbal nou juist uitermate geschikt om aan te sleutelen. Juist omdat onze oma's dat ook al deden. En ik snap dat...
Robin Kok
15 jaar geleden
Het vlees dat zichzelf niet is
"Maar, Robin, ik reageerde op het wegzetten van liefhebbers van ‘puur, eerlijk en overzichtelijk’ door jou als ‘ouderwets...
Robin Kok
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Nee, Willem, ik vind het ouderwets. En zeker niet vooruitstrevend. Iets anders dan puur en met zo weinig mogelijk ingredienten...
Robin Kok
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Klootwijk, niet alleen dierlijke producten worden nagemaakt toch? Je vergeet de petrochemische truffelolie, de vanille-aroma's,...
Robin Kok
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
'k Heb wel eens ballen gemaakt van half rund, half spotgoedkope, most-probably-not-IQF slakken uit Vietnam of zo. Niet in de...
Robin Kok
15 jaar geleden
Duurzame volksbal is een feit
Hallo, Willem! Ik snap het prima hoor. Misschien dat jij het niet snapt, dat er heden ten dage vis (vlees ook trouwens) wordt...
Robin Kok
15 jaar geleden
Help! - vers
Ja, nou ja, dat zei ik gisteren al ja: "ik zou het woord vers gewoon als verloren beschouwen". Als jij wilt aangeven dat jouw...
Robin Kok
15 jaar geleden
Help! - vers
Ja, en minder ernstig dan dat: vers vlees kan al 4 jaar (of veel minder) ingevroren zijn geweest. Verse vis schijnt een unicum...
Robin Kok
15 jaar geleden
Help! - vers
"Alleen misbruikt wordt gestraft." Huh? Sinds wanneer? Waar?!!?! Hoe!?
Robin Kok
15 jaar geleden
Help! - vers
Ik zou het woord vers gewoon als verloren beschouwen. De wereld is niet meer zo simpel en zal nooit meer zo simpel worden als...
Robin Kok
15 jaar geleden
Help! - vers
Waarom en nootmuskaat en foelie? Is dat niet en beetje dubbelop? En ik mis de peper! (Mijn mengsel = 15 gr kaneel, 2 gr...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Peperkoek
Zometeen om 22:00u op BBC2, Horizon. Aflevering: How Many People Can Live on Planet Earth In a Horizon special, naturalist Sir...
Robin Kok
15 jaar geleden
Meatfree Monday
Wie snijdt er nou ook een kiwi in de lengte door? Dat doet toch niemand?
Robin Kok
15 jaar geleden
Al geprobeerd?
Mooi zo, eten jullie allemaal de snert van jullie moeder (de vrouw), neem ik dat bordje van Jonnie.
Robin Kok
15 jaar geleden
Jonnie Boer wint truffelprijs met snert
We zitten hier, Tim : Floortje, dame van dienst Is wel vaker dat threads opeens elders verder gaan.
Robin Kok
15 jaar geleden
De dienstpoes
Ik lik aan iedere fles waar ik iets uit schenk en soms neem ik nog een slokje ook. Maar dat doe ik in de beslotenheid van mijn...
Robin Kok
15 jaar geleden
Floortje, dame van dienst
Het was ook geen echte vraag, Klootwijk. Volgens mij zeggen we hetzelfde.
Robin Kok
15 jaar geleden
Floortje, dame van dienst
Je bedoelt, dat als Arend Hermans aan Rijkelt vraagt "heb je daar ook bronnen van", dat Rijkelt de bron is? :-)
Robin Kok
15 jaar geleden
Floortje, dame van dienst
De gemiddelde consument (ik) kan dan weer gebruik maken van anderen (software/website/mensjes) die precies uitzoeken welke...
Robin Kok
15 jaar geleden
Help - 1 duurzaamheidslogo
In Amsterdam niet. Schijnt.
Robin Kok
15 jaar geleden
Floortje, dame van dienst
Ik ben helemaal voor zo'n "transparantie-keurmerk". Kan ik eindelijk echt zelf kiezen, als ik wil. De logo's tot nog toe of de...
Robin Kok
15 jaar geleden
Help - 1 duurzaamheidslogo
Mijn uitleg, v/h Land: wikipedia loopt hopeloos achter. :-) Sowieso al dat een hamburger altijd van rund zou zijn. Halloooo,...
Robin Kok
15 jaar geleden
Vegetarische slager?
Bovendien kruipen teckels niet overal op en in. Ik heb het ook niet zo op poezen in bakkerijen. Denk ik.
Robin Kok
15 jaar geleden
De dienstpoes
Het is toch ook gewoon de bedoeling dat het "als vlees" bereid en gegeten wordt? Ik heb er helemaal geen moeite mee dat dit...
Robin Kok
15 jaar geleden
Vegetarische slager?
Dat is een bekend fenomeen, Dick: The boy who cried wolf
Robin Kok
15 jaar geleden
Prof. van Dokkum: ijzer in ontbijtgranen is niet nuttig
Hooguit een tikkeltje denigrerend, maar niet cynisch hoor. Vind het echt heel aardig van Tony’s Factory, dat ze het zo...
Robin Kok
15 jaar geleden
De T van de P van Verkade?
Aaah, wat lief.
Robin Kok
15 jaar geleden
De T van de P van Verkade?
Ben benieuwd naar de schadeclaim die jullie in gaan dienen bij Continental. Want jullie reputatie heeft met dit akkefietje...
Robin Kok
15 jaar geleden
De T van de P van Verkade?
"Wat betreft letters en doosjes, het laatste wat wij willen is iemand belazeren, maar goed er is iets fout gegaan. Gelukkig niet...
Robin Kok
15 jaar geleden
De T van de P van Verkade?
Nou, ook al kook ik het water voor de sperziebonen eerst even in mijn turbowaterkoker en zullen anderen dat water uit hun...
Robin Kok
15 jaar geleden
Finalisten Beste Idee van Nederland verbeteren ‘Middeleeuwse kookmethode’
Is dat nou echt zo erg, Florine? De teloorgang van de blauwvintonijn? Genoeg vis in de zee, zou ik denken. Kan me niet...
Robin Kok
15 jaar geleden
Echt geheime adressen
Nee, ik heb geen geheime adresjes voor verschillende moods. Alle restaurants die ik bezoek staan ook gewoon op iens.
Robin Kok
15 jaar geleden
Echt geheime adressen
Gezanik altijd. De ene wil gewone hap, de andere niet, vindt het te duur, te goedkoopt, teveel gedoe, of het duurt te lang, of...
Robin Kok
15 jaar geleden
Echt geheime adressen
Ja, persoonlijk vind ik het hardstikke leuk om kennis te delen! Vandaar ook dat ik tijd en energie investeer in de Tokowijzer....
Robin Kok
15 jaar geleden
Duurzaam: 'overheid moet kiezen'
Niet eens dus met Flipse.
Robin Kok
15 jaar geleden
Duurzaam: 'overheid moet kiezen'
"Het platform signaleerde verder een gebrek aan warenkennis bij de Nederlandse consument; consumenten weten niet meer waar hun...
Robin Kok
15 jaar geleden
Duurzaam: 'overheid moet kiezen'
Ik heb op zich geen principieel bezwaar tegen het eten van hond. Maar na het zien van een reportage over een redelijk "humane"...
Robin Kok
15 jaar geleden
Vrouw komt bij de slager: 'een onsje hondenbil alstublieft'
Ik hou het allemaal niet zo bij, met dat biologische getrut, maar ik kan je zeggen dat ik me echt helemaal kapot erger aan dat...
Robin Kok
15 jaar geleden
Nar of narrig? - scharreltestje
Leuk!
Robin Kok
15 jaar geleden
Bloedworst!
Als ik je goed begrijp: regelmatige gasten van sterrenrestaurants wiens kookkunsten kunnen tippen aan die van echte sterrenkoks,...
Robin Kok
15 jaar geleden
Gefrituurde kersen!
Haarlem is voor mij echt te ver uit de richting, anders had ik graag een worstje gekocht. Vraag me af of The Berkshire Butcher...
Robin Kok
15 jaar geleden
Bloedworst!
Cool!! Mail verstuurd. En wil Ailko straks best even bijpraten. ;)
Robin Kok
15 jaar geleden
Wat zit in dit zakje?
Shit, weer niks gewonnen.
Robin Kok
15 jaar geleden
Wat zit in dit zakje?
Vegetarische visaas?
Robin Kok
15 jaar geleden
Wat zit in dit zakje?
Ik doe er vaak een scheppie zachte geitenkaas door. (veel is niet nodig) Room zal ook vast wel helpen, ja. Maar ik heb iets...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Spinazie
Huh? "Mijn slagersvlees"? Haha, okay, voor de duidelijkheid dan maar even: ik ben dus een kiloknallermuts, een...
Robin Kok
15 jaar geleden
Vleeseter de nieuwe paria!?
‹ Vorige
24
25
26
27
28
Volgende ›