Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Weet je wie pas echt de paria is? De sukkel die gewoon vlees in de supermarkt koopt. Whoehahaha, wat een loser. Iedereen met een...
Robin Kok
15 jaar geleden
Vleeseter de nieuwe paria!?
Wat een rare vraag is dat, "waarom willen we asperges in november"? Waarom niet? Waarom zou iemand alleen maar asperges lusten...
Robin Kok
15 jaar geleden
IJzer in je cracottes
"Aroma van xxxxxxx en xxxxxx", zeggen ze. Maakt niet uit wat er op de plek van de x-jes staat hoor, het is en blijft aroma....
Robin Kok
15 jaar geleden
Nieuw!? - Dr Oetker's vanillevlokken
Over die boodschap, wat gezond eten is bestaat geen consensus, Liesbeth. Zelfs niet op Foodlog. Vandaar dat ie niet zo makkelijk...
Robin Kok
15 jaar geleden
IJzer in je cracottes
Ik was me er niet van bewust dat het niet meer te koop was bij Appie? Ik vond het eigenlijk een beetje "te zacht en romig". Ik...
Robin Kok
15 jaar geleden
In de naam van de kaas: Saint Agur
Ja, ga mooi zelf even naar de supermarkt met je cameraatje!
Robin Kok
15 jaar geleden
IJzer in je cracottes
Pffff, het zal wel aan mij liggen, maar ik vind bovenstaand stukje alweer niet bijdragen aan de helderheid. Wat is nu ontdekt,...
Robin Kok
15 jaar geleden
De Deense VWA doet wat de Nederlandse niet hoeft
"Ik denk dat er na de grote foodlog kippenproeverij niet veel mensen meer waren die twijfelden aan het culinaire genot dat...
Robin Kok
15 jaar geleden
Wormen of naarden?
@Marijn. In Amsterdam zijn de restaurants "lui". Dat is wat ik bedoelde. Al die horden toeristen komen toch wel eten, daar hoef...
Robin Kok
15 jaar geleden
Wormen of naarden?
Ik at het in Februari in restaurant Loos, hier in Rotterdam. Gebakken kalfslever met krokant spek en een saus van gekonfijte...
Robin Kok
15 jaar geleden
Wormen of naarden?
Er zijn anders nog best restaurants die dit serveren hoor.
Robin Kok
15 jaar geleden
Wormen of naarden?
Ja, het kan ook wel. Mijn broertje maakte ooit rendang (indisch suddervlees) van biefstukken. Was de lekkerste rendang die ik...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: houtduif
Ik vind het zonde om ze te sudderen. Borstjes mooi rose bakken en van de rest soep trekken. Eerste keer dat ik ze kocht was ik...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair ontdekt: houtduif
Ik kocht laatst een dozijn voor 5 euro op de markt. Beetje vervelend veel aangroei op de schelp en daardoor niet echt lekker uit...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Oesters
Soms is het nog wel te herleiden naar iets. Een slechte vertaalslag of zo, maar bij vanillevlokken kan ik echt niks verzinnen....
Robin Kok
15 jaar geleden
Nieuw!? - Dr Oetker's vanillevlokken
Dick zegt: "terwijl het hele item van de KvW nu juist draait om het onderscheid van ijzer in zijn ionen- en metallische...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ontbijt met spijkers
Ik moet helemaal niks. Kan prima zelf uitmaken wat en wie ik geloof. De Nederlandse telefoniste wist het gewoon niet en lulde...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ontbijt met spijkers
@ Nick. "geeft Kellogs toe dat er ijzerslijpsel in zit?" Ja, Kellogs Duitsland gaf het gewoon toe. Bovendien kon het vrij...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ontbijt met spijkers
"Overigens denk ik dat de schadelijke werking wel meevalt, en snap ik weer niet zo goed waarom het in Denemarken verboden is,...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ontbijt met spijkers
Ook dat (de persoonlijke ervaring van 1 persoon) vind ik weinig informatief in dit soort dingen. Ik ken iemand die doodging van...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ontbijt met spijkers
Beetje als: "kijk eens mevrouwtje, allemaal kalkaanslag op het verwarmingselement van uw wasmachine".
Robin Kok
15 jaar geleden
Ontbijt met spijkers
Ja, verbaasd is volgens mij inderdaad het goede woord, Wout. Hij was verbaasd. Hij had het niet verwacht. Zoals ieder weldenkend...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ontbijt met spijkers
@Jeroen. "Ook al is het weinig per pak… 10 pakken = een klein kinderfietsje" Maar een klein kinderfietsje zal je toch vast...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ontbijt met spijkers
Als je bloedarmoede hebt en de staalpillen te smerig vindt kun je nog het beste longanbessen eten. Lekker en 15 keer meer ijzer...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ontbijt met spijkers
"Foodlog heeft een negatieve sfeer, het gaat bijna alleen maar over wat er niet goed is. Delicious is een feelgood glossy, en...
Robin Kok
15 jaar geleden
Delicious: 'n kijkje op de redactie
Oh oh, mijn lief eet dagelijks cruesli. Gaat ie nu dood? Ik ga zeker kijken! Dank je voor je geplug, Klootwijk ;-)
Robin Kok
15 jaar geleden
Ontbijt met spijkers
'k Heb alle 20 eetregels van Pollan net even doorgenomen en ik vind ze alle 20 even suf en truttig. Kan er echt he-le-maal niks...
Robin Kok
15 jaar geleden
Het vrolijke leven na Ik Kies Bewust
Wat een butonderzoek weer. Duhuh. Mensen die komen voor een hamburger bestellen natuurlijk nog steeds gewoon die hamburger. De...
Robin Kok
15 jaar geleden
Caloriekennis remt eetgedrag fastfoodklant niet
"Hier wordt aan tafel, de schoonzoons incluis, nog altijd gevochten om de nek, de vlerken, de maag, de lever en het kontstuk "...
Robin Kok
15 jaar geleden
Consument gaat voor het filetje in wildseizoen
Jagen is niet goedkoop, hockey ook niet. Of golf. Zou dolgraag eens meegaan, Annechien! Maar R'dam - Beerta is 2:40u rijden,...
Robin Kok
15 jaar geleden
Consument gaat voor het filetje in wildseizoen
Ja, inderdaad Dick, laten we appels met appels vergelijken en jouw obessie met worst en ham erbuiten laten. Een biefstukkie bij...
Robin Kok
15 jaar geleden
Consument gaat voor het filetje in wildseizoen
Ja, dat bedoel ik. Waarom kost wild wat jij dus blijkbaar weggeeft of voor weinig verkoopt minstens 30 euro de kilo bij mijn...
Robin Kok
15 jaar geleden
Consument gaat voor het filetje in wildseizoen
Kijk, Franssie snapt het.
Robin Kok
15 jaar geleden
T verschil tussen een haring en een druif
Maar kan iemand me uitleggen waarom die zoveel moeten kosten?
Robin Kok
15 jaar geleden
Consument gaat voor het filetje in wildseizoen
Ik weet niet of het komt doordat mensen geen bot willen zien dan mensen voor de filet gaan. Ik denk eerder dat het komt door de...
Robin Kok
15 jaar geleden
Consument gaat voor het filetje in wildseizoen
Ik ben niet zo bang voor besmetting of enge stofjes, maar wel, lekker tegen de foodlogstroom in "bang voor vet". Ik koop dus...
Robin Kok
15 jaar geleden
'Zélf gehakt maken is veiliger'
Ik vind het vooral weer een lekkere klap in het gezicht van al die arme mensen die gewoon braaf hun gehakt bij een supermarkt...
Robin Kok
15 jaar geleden
'Gehakt van AH is goor stinkende troep'
Consumenten zijn angsthazen.
Robin Kok
15 jaar geleden
IJskonijnen en angsthazen
Oh, dan ga ik binnenkort misschien toch maar eens dagelijks asperine slikken....
Robin Kok
15 jaar geleden
Prof. Muskiet: obesitasbestrijding is onzorgvuldige basis gezondheidsbeleid
Als ik uit eten ga weet ik nog niet wat ik ga eten, dus zou echt niet weten welke wijn ik mee zou moeten nemen. Of misschien dat...
Robin Kok
15 jaar geleden
Trends voor 2010: de vragende horecagast en Campari
Ah, kijk! Ik dacht al. :-) Hopelijk gaat Dick even overal editten.
Robin Kok
15 jaar geleden
Prof. Muskiet: obesitasbestrijding is onzorgvuldige basis gezondheidsbeleid
Oftewel een lesje hoe verkoop ik de helft van de koe gewoon als kogelbiefstuk.
Robin Kok
15 jaar geleden
Hoe je een koeienbil uitsnijdt
"Dikke mensen die fit zijn hebben een grotere kans op CAD [= hart- en vaatziekten, dv] dan magere mensen die niet fit zijn....
Robin Kok
15 jaar geleden
Prof. Muskiet: obesitasbestrijding is onzorgvuldige basis gezondheidsbeleid
@Wouter. "Terug naar een oerdieet heeft toch alleen maar zin als we ook weer gaan jagen (=meer bewegen)." Speak for yourself....
Robin Kok
15 jaar geleden
Rode Hoed I: wat kraakt er nou eigenlijk?
Ik heb het al eens gezegd, kaas is een uitstervend voedingsmiddel. Daar zit geen toekomst in.
Robin Kok
15 jaar geleden
'Gebrek aan verstand van kaas in Nederland'
Niet dat ik er daar veel van ken, maar inderdaad. Dat zei ik toch ook? Ik ben er dus eerder van overtuigd dat het geen succes...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Kookbanaan
"en als we geen granen meer zouden verbouwen..." Ho, ho, Onno! Die Muskiet kan wel zoveel vertellen, maar van mijn boterham en...
Robin Kok
15 jaar geleden
Rode Hoed I: wat kraakt er nou eigenlijk?
"Ik ben ervan overtuigd dat u er thuis geslaagd mee zult kunnen variëren." Dat snap ik echt niet, dat je daar zo stellig in...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Kookbanaan
Jeetje, Marc, als jij zorgzaam, behulpzaam “inleven” in de wereld van kinderen al super vindt, wat voor kreng van een moeder...
Robin Kok
15 jaar geleden
Moeder van nu is anders dan moeder van vroeger
Whoehahahahahahahaha.
Robin Kok
15 jaar geleden
Biodiversity!
‹ Vorige
25
26
27
28
29
Volgende ›