Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
google
Robin Kok
15 jaar geleden
Duizendjaar oud recept
Ja, een poll waarbij je meerdere antwoorden kunt geven zou soms beter zijn. Maar de moderators hebben die optie geloof ik nog...
Robin Kok
15 jaar geleden
Lust u nog een peulvrucht?
Ik kijk 's nachts als ik niet kan slapen op animal planet echt vol verbazing naar die animal rescue programma's. Wordt er een...
Robin Kok
15 jaar geleden
De sprinkhaan en de stier
1 op de 40 stemmers dus, kan best op foodlog.
Robin Kok
15 jaar geleden
Lust u nog een peulvrucht?
Okay, dan snap ik het protest dus echt niet. Alle mogelijke keuzes waren voorhanden. Dat is met Dick's polls wel eens anders. ;)
Robin Kok
15 jaar geleden
Lust u nog een peulvrucht?
Wat waren de opties dan? (ik zie ze niet meer omdat ik gestemd heb) Want ik snap het protest niet. Je kon toch gewoon kiezen...
Robin Kok
15 jaar geleden
Lust u nog een peulvrucht?
Ik vind sperziebonen en peultjes niet echt vallen in de categorie "peulvruchten". Je eet de hele peul, toevallig met...
Robin Kok
15 jaar geleden
Lust u nog een peulvrucht?
Perzikboompjes groeien toch vanzelf uit een perzikenpit?
Robin Kok
15 jaar geleden
Fruit met een ongelukje
Ik heb het nog steeds niet op peulvruchten. Alleen af en toe kidneybonen, voor in de chili con carne. Zelfs doperwten vind ik al...
Robin Kok
15 jaar geleden
Lust u nog een peulvrucht?
Ja, dat schrijf ik toch ook? Dat het andere vruchtjes zijn? Can Eriği heten die groene pruimpjes. Ik geloof dat de Turken...
Robin Kok
15 jaar geleden
Gekocht op vakantie: raadsel
Hm, hier dus: klik PS. Kan de edittijd niet gewoon een uur of een dag worden, Dick? :-(
Robin Kok
15 jaar geleden
Gekocht op vakantie: raadsel
Dirk Jan, ben jij niet in de war met Can Eriği? (foto hier Dat zijn Turkse, kleine, gifgroene, wrange vruchtjes die...
Robin Kok
15 jaar geleden
Gekocht op vakantie: raadsel
Ik word daar ook niet goed van, dat gezanik van de antizout- en suikermaffia.
Robin Kok
15 jaar geleden
'Consument pikt zoutreductie niet'
Haha, die ?? waren de chinese karakters. Maar die kan foodlog blijkbaar niet aan. :-) Maar heee, het hoedje op de e wel! Test:...
Robin Kok
15 jaar geleden
Gekocht op vakantie: raadsel
Die zijn hier toch al eens besproken? (oja, Nick zegt het al) Hier een plaatje met dwarsdoorsnede. Ze heten her en der: loquat,...
Robin Kok
15 jaar geleden
Gekocht op vakantie: raadsel
Geldt dat niet voor de meeste grachtengordelbewoners dan?
Robin Kok
15 jaar geleden
Kratten, manden & tassen - boodschappen doen
Wow, de allereerste People and the Sea Award! Gefeliciteerd, Wouter!
Robin Kok
15 jaar geleden
Prijs voor Klootwijk aan Zee
Door de mand als wat, Guillaume?
Robin Kok
15 jaar geleden
Kratten, manden & tassen - boodschappen doen
Rijd je wel zwaar voor lul mee, met zo'n aanhanger.
Robin Kok
15 jaar geleden
Kratten, manden & tassen - boodschappen doen
Ik heb sinds een tijdje een zielig potje rucola in de vensterbank. Gekocht bij de Lidl. Eigenlijk vooral omdat Dick altijd zo...
Robin Kok
15 jaar geleden
60x60
Groenten bij mijn turkje op de hoek. Aziatische ingredienten bij de chinese supermarkt (meerdere adressen). Vis bij viswinkel (1...
Robin Kok
15 jaar geleden
Kratten, manden & tassen - boodschappen doen
Dat heet bolsteren. Je gaat namelijk niet toegeven dat je voor jan lul een rug hebt uitgegeven. :-)
Robin Kok
15 jaar geleden
The Big Green Egg
Al ben ik zelf een groot kind, ik ga namelijk ook gewoon voor zoet & zout, ik geloof niet dat ik perse voor het bekende ga. Dus...
Robin Kok
15 jaar geleden
Zoet & Zout - de video van Groeneveld III
Zat? Ik zie ze niet bij appie hoor. Qool is dit jaar er helemaal uit.
Robin Kok
15 jaar geleden
Light live wijn?
Een ouderwets klein glaasje (100 ml) rode wijn is 80 kCal, een glaasje witte is 100 kCal, Nick. Ik zou er graag op afdingen. Op...
Robin Kok
15 jaar geleden
Light live wijn?
..dan met een gefrituurde snack, bedoel je?
Robin Kok
15 jaar geleden
Het vliesje op de vlierbloesemsiroop
Mijn turkje op de hoek verkoopt vaak dit soort tweede keus producten. Kromme komkommers, bijvoorbeeld. En puntpaprika's met een...
Robin Kok
15 jaar geleden
Fruit met een ongelukje
Lizet, je vraagt "is het correct om dat woord te gebruiken voor mensen die - onbewust vaak - te veel eten?". Ja, waarom niet?...
Robin Kok
15 jaar geleden
"Nederland lijdt onder vraatzucht"
Dat kan ik zo niet zien.
Robin Kok
15 jaar geleden
"Nederland lijdt onder vraatzucht"
Bericht gaat over (meer dan) de helft van de Nederlanders en dan komt Nick met "gastronomen en levensgeniets" aanzetten....
Robin Kok
15 jaar geleden
"Nederland lijdt onder vraatzucht"
Ik denk niet dat het overdreven is.
Robin Kok
15 jaar geleden
"Nederland lijdt onder vraatzucht"
Als je 100% zeker wilt zijn kun je alles wel sufkoken. Dat is ook precies wat de Amerikanen doen. Sufkoken, met chloor wassen,...
Robin Kok
15 jaar geleden
Een euro
En jij gaat dan dus extra brood kopen en eten met dikke lagen boter? Of waarom precies antwoord je op mijn vraag? Want dat jij...
Robin Kok
15 jaar geleden
Het varken, Unilever en de omega drietjes
Daar snap ik nou echt helemaal niks van. Van chocola zo lekker vinden dat het snel opgaat, okay, dat snap ik. Van mayonaise zo...
Robin Kok
15 jaar geleden
Het varken, Unilever en de omega drietjes
Donderdag Veggiedag kwam op mij niet over als een dwingend concept, Wouter.
Robin Kok
15 jaar geleden
Onenigheid over vleesloze dag
Ik vind het helemaal niet zinloos. Ja, voor Guillame en Nick is het zinloos, die hebben een of ander jeugdtrauma. Je zou bijna...
Robin Kok
15 jaar geleden
Onenigheid over vleesloze dag
Zelfkastijding, ja hoor. Het is inderdaad ook echt een vre-se-lijke opgave, zo'n hele dag zonder vlees! Afzien!
Robin Kok
15 jaar geleden
Onenigheid over vleesloze dag
Geen Qool meer te krijgen bij mijn Appie.Vorig jaar alleen nog maar de rose en nu ook die niet meer. Toevallig vanmiddag nog...
Robin Kok
15 jaar geleden
Plus introduceert alcoholvrije wijn
Wat ongelofelijk suf van die Thieme om het op een andere dag te willen doen dan waar het nu al mee loopt (in Belgie). Kunnen die...
Robin Kok
15 jaar geleden
Onenigheid over vleesloze dag
Haha, nog zo'n Don Quijote. Hebben jullie niks beters te doen? :-) In dit land is boter gewoon het spul wat je op je brood...
Robin Kok
15 jaar geleden
Het varken, Unilever en de omega drietjes
Maar Lizet, wil je dan bedrijven verbieden gebruik te maken van voortschrijdende wetenschappelijke inzichten? Dat werkt toch...
Robin Kok
15 jaar geleden
Het varken, Unilever en de omega drietjes
Waarom geen gezondheidsclaims, Lizet? Wilde je het publiek afhouden van de laatste stand van zaken in de wetenschap? Dat die het...
Robin Kok
15 jaar geleden
Het varken, Unilever en de omega drietjes
"Dat kip mager en milieubewust is, spreekt een kritisch groepje kopers aan" Zo beter? :-) De rest klopt toch wel? Lekker,...
Robin Kok
15 jaar geleden
Nederlander at nog nooit zoveel kip
Ja hoor, tuurlijk, Nick.
Robin Kok
15 jaar geleden
Het varken, Unilever en de omega drietjes
Een batterijkip is voor de leg, niet voor het vlees. Den Blijker maakte die fout deze week ook al. Maar goed, niet dat die...
Robin Kok
15 jaar geleden
Nederlander at nog nooit zoveel kip
Wij gebruikten thuis (vroeger) brio en als er dan eens roomboter was vond ik brio gewoon lekkerder. Het is maar wat je gewend...
Robin Kok
15 jaar geleden
Het varken, Unilever en de omega drietjes
Niet dat het echt belangrijk is, maar dat zegt toch helemaal niks, Nick? Ten eerste neem ik aan dat je ook maar gewoon de...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Ravioli uit blik
Geef je op voor "Wie is de Chef?" en je krijgt zo'n ding gratis geinstalleerd. Tenminste, dat is wat ik concludeer na de laatste...
Robin Kok
15 jaar geleden
Service duurtest: de Quooker van Peteri
Haha, nee! Zal wel een amerikaanse uitvinding zijn. :-) Het wordt tijd dat Kattebelletje zich meldt! Zij is de...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Ravioli uit blik
Jiaozi is het Chinese equivalent voor de Japanse Gyoza en dus beter vergelijkbaar met ravioli. De glibberige wonton is toch echt...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Ravioli uit blik
‹ Vorige
28
29
30
31
32
Volgende ›