Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Robin Kok
Nee, inderdaad, Nederland is groter dan het groene hart, maar in de rest van Nederland is de nood niet zo hoog als in de...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ideetje voor in 'n cafeetje: huizen in plaats van boeren
Ik roep het al jaren. Gooi dat groene hart vol met fijne huizen met een fijne tuin. Daar hebben we meer behoefte aan dan aan dat...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ideetje voor in 'n cafeetje: huizen in plaats van boeren
Ik vind het hilarisch. Om zichzelf toch nog mannelijk te kunnen voelen gaan ze shoppen jagen noemen. Jaaaa ja. Haha, sorry hoor....
Robin Kok
15 jaar geleden
Mannen 'jagen' tegenwoordig weer op voedsel
Koude, vettige, slappe gegrillde groenten is toch heel normaal? Dat heet anti-pasto. Nooit begrepen waarom mensen daar zo over...
Robin Kok
15 jaar geleden
Recensie: Villa Augustus Dordecht
Leuk blijft het sowieso, denk ik echt. Maar het zit ons in het bloed om een cijfer van 1 tot 10 te geven. Dat gaat zonder...
Robin Kok
15 jaar geleden
Vandaag: offline proeven - Groeneveld II
Vooral qua brood waren het appelen, peren en citroenen. Een bruin brood, een witbrood (groot stokbrood?) en twee...
Robin Kok
15 jaar geleden
Vandaag: offline proeven - Groeneveld II
Onzin. Draadjesvlees is gewoon hoe wij dat in Nederland noemen. En goed draadjesvlees is smeuïg en smakelijk. Dat jij...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Zenuwstuk
Tuurlijk is een maatje walgelijk, dat is ook iets dat je moet leren eten, kwal niet. Dat is voor mij het verschil tussen bizar...
Robin Kok
15 jaar geleden
Het meest bizarre eten
Kwalsalade, yummie! Niks extreems of bizars aan, want gewoon lekker.
Robin Kok
15 jaar geleden
Het meest bizarre eten
Een of andere variant op stinky tofu is het ergste wat ik ooit at. "Proef maar, het smaakt zoals jullie franse kaasjes", zeiden...
Robin Kok
15 jaar geleden
Het meest bizarre eten
Neh, da's niks.
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Babbelaars
Oh, maar ik maakte dit vroeger regelmatig met mijn moeder! En later ook nog wel eens toen ik alleen woonde. Perfect als je trek...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinair Ontdekt: Babbelaars
Laminaria Digitata is vingerwier, zusje van de japanse Kombu/Konbu. Zonde zeg, om dat op het land te pleuren. :-)
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Ik ga toevallig komende week uitgebreid uit eten hier in R'dam, dus ik zal goed opletten wat voor piepers ze me voorzetten. :-)
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Ik heb een kliekjestrauma, dus eten dat over is gaat gewoon de vuilnisbak in. Nou is er vrijwel nooit wat over, dus dat scheelt....
Robin Kok
15 jaar geleden
Soep van radijsjesloof
Hartstikke goed, Marloes! :-)
Robin Kok
15 jaar geleden
Ron Blaauw start tuin voor topkoks
Die strijdigheid zou je verwachten als de titel zou zijn: "Ambacht of Techniek, Lizet. Bij Ambacht en Techniek denk ik eerder...
Robin Kok
15 jaar geleden
Groeneveldproeverij II: ambacht & techniek
Nou ja, nee, sorry, om nou te zeggen dat het over niets gaat? Ik wil best (blind) geloven dat het een...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
Whoehahahahahaha, 35 euro de kilo, hahahahahahahahahahahaha.
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinaire sensatie: mini-pieper La Bonnotte
En is het origineel ook bruin geverfd? Of alleen de klonen?
Robin Kok
15 jaar geleden
Groeneveldproeverij II: ambacht & techniek
Ik heb alleen een vaag idee over wat oerbrood is. Ik denk dat het een paar jaar terug in de markt is gezet als "nog gezonder dan...
Robin Kok
15 jaar geleden
Groeneveldproeverij II: ambacht & techniek
Ik gok op Old Amsterdammer vs Oude Kaas, York Ham versus Achterham en euh, misschien donkerbruingeverfd brood" vs ongeverfd...
Robin Kok
15 jaar geleden
Groeneveldproeverij II: ambacht & techniek
"Lieve hemel, waar in dat onderzoek hebben ze al die drinkers van halve glazen gevonden?" Dat zijn al die mensen met 1.2...
Robin Kok
15 jaar geleden
Dagelijkse consumptie van half glaasje wijn werkt levensverlengend
Wil toch even gezegd hebben dat ik nooit zal beweren dat alle mensen lui zijn. Wel dom. En dat is geen laughing matter, Dick,...
Robin Kok
15 jaar geleden
Pizza & prut
Inderdaad, Dick, ik typeer het gros van de mensen als dom. Sterker nog wij hebben daar thuis een term voor, namelijk "de eerste...
Robin Kok
15 jaar geleden
Pizza & prut
En de consument wordt niet dom gehouden, die is gewoon dom, Jan. IJdele hoop te denken dat je die ooit nog slim kunt krijgen....
Robin Kok
15 jaar geleden
Pizza & prut
Mijn ervaringen over slechte kwaliteit groente of fruit is eigenlijk overal hetzelfde. Je moet overal opletten en de...
Robin Kok
15 jaar geleden
Pizza & prut
Misschien wel aardig om de verschillende prijzen voor de verschillende (naturel) producten op een rijtje te zetten. Dat we weten...
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Oh, dan interpreteer ik zijn woorden "Daarnaast denk ik dat de afwijkende filets (te groot of te klein, bloedspots, verkeerd...
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
En toch wil de gemiddelde consument niet 4 keer keuvelen en trutten met de groenteboer en slager. Ik merk dat het inderdaad een...
Robin Kok
15 jaar geleden
Middelburgse slager Paul Wijffels is succesvol met Verspassage
Die sot l’y laisse heten in 't nederlands toch gewoon oesters?
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Dick, je zegt : "ik ben bang dat we moeten constateren dat er inzake kip echte aiguillettes/gereepte haasjes zijn en...
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Oja, nee, gedroogde curryblaadjes kan ik ook wel aankomen ja, maar dat is net zoiets als gedroogde basilicum, in die vorm kun je...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ron Blaauw start tuin voor topkoks
Zo te zien een belgische uitvinding ja. Ik ken het in ieder geval niet, maar lamsvlees is sowieso slecht verkrijgbaar in...
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Ja, nee, uiteraard!!! Kerrie is een kruidenmengsel. Dat weet iedere idioot, ook Ron Blauw. Het ging me even over de foute info...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ron Blaauw start tuin voor topkoks
Nee joh, wij snijden de haas toch ook uit een koe? Niks amerikaans aan. Om vervolgens dat afvalstukje kipfilet dat qua vorm aan...
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Precies wat Nick ook al zei: soort van separatorvlees. :-)
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Over gebrek aan kennis wil ik trouwens nog wel even het volgende kwijt. Arend Hermans komt met een linkje naar de website...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ron Blaauw start tuin voor topkoks
Dickat & Nickat. :-)
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinaire kleur
Ook als je eigen geteelde aardbeien middelmatig zijn kun je daar iets uit leren. Ik kan me zo voorstellen dat die leerlingen van...
Robin Kok
15 jaar geleden
Ron Blaauw start tuin voor topkoks
Ik vind de foodlog-reaguurders vaak nogal rechts reageren, waardoor ik van de weeromstuit nog meer naar links ga. Relax! Rechts...
Robin Kok
15 jaar geleden
Culinaire kleur
Ik vind het niet zo'n goede vergelijking, een koe wordt overal op de wereld net weer even anders versneden, een kip niet.
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Als het echt zoveel mooier, malser en smaakvoller vlees zou zijn waren ze daar eeuwen terug al achter gekomen en had het allang...
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Bij AH 9,99 p/kilo voor plofkiphaasjes.
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
En Dick, snap ik nu goed dat je denkt dat het concept aiguillette nog niet is doorgedrongen tot de nederlandse supermarkten?...
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Echt wel, Flipse! Met een vies zeentje ook.
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
"dan zit dat kleine malse lapje - die leuk gedoopte aiguillette - nog aan de filet vast. Bij supermarkten is dat waarschijnlijk...
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Goed verwaardingsconcept? Ik vind het volkomen kul, die zogenaamde kiphaasjes. Maar goed, laatst ook al ergens een discussie...
Robin Kok
15 jaar geleden
Aiguillettes - streepjes of reepjes?
Ik wil trouwens nog wel even kwijt dat ik het een compleet belachelijke naam vind voor yoghurt : velouté. Idioot dat ze dat in...
Robin Kok
15 jaar geleden
Veel producten, weinig keuze
Maar die is er toch wel? Of vind je turkse/griekse yoghurt niet goed?
Robin Kok
15 jaar geleden
Veel producten, weinig keuze
‹ Vorige
30
31
32
33
34
Volgende ›